>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

OSZUSTWO?

D 0

danny93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kwidzyn
Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów! Chciałbym abyście powiedzieli mi czy moj kupon jest słusznie rozliczony według Unibet.

fifaraul 0

fifaraul

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do usunięcia, nie wiem czemu źle popatrzyłem. Przepraszam.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Postawiłeś na Prevca, który był wyżej od Kota, pisz po prostu do nich na czacie, to normalne że czasem buki popełniają błędy.

D 0

danny93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kwidzyn
Pisałem do nich to mi z jakims regulaminem wyskoczyli bym przeczytal ... O bonusach hahaha

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiedz jak się rozstrzygło :p Bo chciałbym zacząć grać u tego buka ale nie wiem czy warto

F 49

flex666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wroc
To Unibet, unieważnią Ci zakład, bo za dużo wygrałeś, napiszą w uzasadnieniu, że wiatr miał lepszy Domen ????

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niech ktos powie dlaczego tu dali zwrot. na pewno meczu nie przełozyli

K 100

kksmisiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To byl zaklad live. Wiec moze mieli zle odswierzanie albo dane z opoznieniem i w momemcie stawiania zakladu prawdopodobienstwo undera bylo nizsze

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie było nizsze..tylko mecz zakonczył sie remisem 67;67. a oni nie wiedzieli ze nie ma dogrywki. zreszta to jest kosz a nie piłka i pkt roznicy wielkiej nie robi

S 13

sheltie3706

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie było nizsze..tylko mecz zakonczył sie remisem 67;67. a oni nie wiedzieli ze nie ma dogrywki. zreszta to jest kosz a nie piłka i pkt roznicy wielkiej nie robi
zakład z dogrywką, a dogrywek nie ma. To chyba nie ma o co się czepiać błąd w zakładzie to i zwrot.
Tym bardziej że dałeś under, jakby dogrywka była to twój under by nie wszedł najprawdopodobniej i byś przegrał siano a nie dostał zwrot, więc ja bym się cieszył na twoim miejscu.

L 458

loveparade

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeciez to od roku wiadomo ze nie ma dogrywek w pierwszej rundzie LM i Eurocup. Nie mogło byc dogrywki bo to jest dwumecz. Wiec jak mogla byc dogrywka jak są takie zasady
Dobra po napisaniu im poprawili na wygrany, wiec temat do usuniecia