>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oszukany Przez Bwin

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlodawa
Wczoraj zagrałem kupon w bwin w trakcie spotkan kupon istniał jeszcze w hitorii kuponów, kiedy oba spotkania z kuponu ładnie siadły, raptem kupon wyparował z historii mojego konta, co o tym sądzicie, mieliście może takie przypadki, co robić w takiej sytuacji?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Czasami system im się pierdzieli. Ale kasa się zgadza? Kupon był wygrany?przegrany? Zobacz czy masz zapis tego kuponu w &quot;operacje na koncie&quot;. Tam powinna być każda operacja.

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlodawa
Czasami system im się pierdzieli. Ale kasa się zgadza? Kupon był wygrany?przegrany? Zobacz czy masz zapis tego kuponu w &quot;operacje na koncie&quot;. Tam powinna być każda operacja.

Kasa się nie zgadza, jest tak jakbym go nie postawił, postawiłem 2 spotkania link podaje poniżej, w trakcie spotkan jeszcze było w hitorii konta, kupon wszedł i po spotkaniach jak chciałem zerknąć na stan konta patrze że jest za mało, wygląda to tak jakbym tego kupony nie stawiał, a to niemożliwe bo bym go nie zapisał na forum
kupon 89

http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=367774#post367774

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No czasem tak bywa ale nie polecam pisac do supportu bo moga CI jeszcze zablokowac konto i stracisz kase to co masz na koncie.