>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Oferta, Piłka Nożna

bear_1305 1

bear_1305

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wlkp.
Mam do Was pytanie, a mianowicie, czy orientujecie się może dlaczego w ofercie buków stacjonarnych nie ma oferty z Ligi Bośnii i Hercegowiny?

Pytam, bo z tego co zauważyłem u buków internetowych np. bwin etc. była dziś oferta na mecz Sloboda - Borac Banja Luka z kursem 3,55 na gości (faworytów tego meczu - zdecydowanie lepsze statystyki, znacznie wyższa lokata w lidze) i na pewno nie jeden fan bukmacherów stacjonarnych postawiłby dziś na gości przy ładnym, wysokim kursie;)

A 9

asgro666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wojnicz
A zerknij kolego na Fortune , wiem że na eFortunie był ale czy mają ją w ofercie w stacjonarnych , zapewne też,
up.
Jednak w fortunie były tylko wyniki w ofercie nie znalazłem , wybacz za wprowadzenie w błąd.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Mam do Was pytanie, a mianowicie, czy orientujecie się może dlaczego w ofercie buków stacjonarnych nie ma oferty z Ligi Bośnii i Hercegowiny?
Może dlatego, że oferta, kursy i generalnie prawie wszystko u buków stacjonarnych jest beznadziejne? Bukmacherzy stacjonarni a internetowi to tak jak porównanie Trabanta do Lexusa.
Jeżeli jesteś &quot;fanem&quot; bukmacherów stacjonarnych to nie licz na zbyt wiele.
W internecie ok. 20 firm wystawia ligę BiH.

bear_1305 1

bear_1305

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wlkp.
Może dlatego, że oferta, kursy i generalnie prawie wszystko u buków stacjonarnych jest beznadziejne? Bukmacherzy stacjonarni a internetowi to tak jak porównanie Trabanta do Lexusa.

Jeżeli jesteś &quot;fanem&quot; bukmacherów stacjonarnych to nie licz na zbyt wiele.
W internecie ok. 20 firm wystawia ligę BiH.

No tak, zgadza się. Bukmacher internetowy, a stacjonarny przepaść w ofercie.. No, ale generalnie praktycznie każda liga jest, tylko nie ma właśnie jej.

koroson 5

koroson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Powiem Ci ze ja narazie z koniecznosci musze stawiac w stacjonarnych(dowod sie wyrabia) i moge Ci podac przyklad z dzis chcialem wziac tpyy od Wondera i ku mojemu zdziwieniu nie bylo np over 1,5gola byl tylko under/over 2,5.Wiec przepasc jest duza...Bear nie lepiej zalozyc konto na internetowym?

bear_1305 1

bear_1305

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrów Wlkp.
Powiem Ci ze ja narazie z koniecznosci musze stawiac w stacjonarnych(dowod sie wyrabia) i moge Ci podac przyklad z dzis chcialem wziac tpyy od Wondera i ku mojemu zdziwieniu nie bylo np over 1,5gola byl tylko under/over 2,5.Wiec przepasc jest duza...Bear nie lepiej zalozyc konto na internetowym?

Pewnie, że lepiej (często stawiam na Bwinie), ale czasami lubię też wpaść do np. Milenium i wysłać kupon. I dziś zdziwiło Mnie to, że nie ma BiH.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Oj nigdy takich lig nie stawiałem, to nie wiem..
Wg mnie lepiej stawiaj najlepsze ligi na świecie takie jak Angielska, Hiszpańska, czy tam Francuska..
W Anglii liczy się szybkość w Hiszpanii bardziej pod technikę.. ;)
Ale jak dobijesz kiedyś to stawiaj najlepiej na expekcie, albo na unibet, albo na bwin ;)
Moje trzy ulubiony buki !