D 0 dab-bartek Użytkownik Dołączył Styczeń 27, 2008 Posty 14 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto wziac hajs? Kwiecień 3, 2008 #1 Wie ktoś może do jakiego czasu po kontuzji można ubiegać sie o odszkodowanie?
3 rybex Użytkownik Dołączył Marzec 25, 2008 Posty 253 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Nie interesuj sie Kwiecień 3, 2008 #2 Po zakonczonym leczeniu. Nie wiem jakie masz ubezpieczenie ale ja za złamany kręgosłup dostalem 600zł...
Po zakonczonym leczeniu. Nie wiem jakie masz ubezpieczenie ale ja za złamany kręgosłup dostalem 600zł...
D 0 dab-bartek Użytkownik Dołączył Styczeń 27, 2008 Posty 14 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto wziac hajs? Kwiecień 3, 2008 #3 Miałem kostkę skręconą w listopadzie. Czy jeszcze mogę ubiegać się o odszkodowanie?
3 rybex Użytkownik Dołączył Marzec 25, 2008 Posty 253 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Nie interesuj sie Kwiecień 3, 2008 #4 Taaa? Ja mialem dokładnie to samo tylko ze w grudniu:jezora: wydaje mi sie ze mozesz, ja za kostke dostalem dosyc sporo bo okolo 200zł a leczenie trwalo stosunkowo krotko.
Taaa? Ja mialem dokładnie to samo tylko ze w grudniu:jezora: wydaje mi sie ze mozesz, ja za kostke dostalem dosyc sporo bo okolo 200zł a leczenie trwalo stosunkowo krotko.
D 0 dab-bartek Użytkownik Dołączył Styczeń 27, 2008 Posty 14 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto wziac hajs? Kwiecień 3, 2008 #5 Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły?
Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły?
4 komarr Forum VIP Dołączył Maj 14, 2006 Posty 690 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Doncaster Kwiecień 3, 2008 #6 Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły? Kliknij aby rozwinąć... eee od chirurga... zreszta zapytaj mamy :X
Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły? Kliknij aby rozwinąć... eee od chirurga... zreszta zapytaj mamy :X
3 rybex Użytkownik Dołączył Marzec 25, 2008 Posty 253 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Nie interesuj sie Kwiecień 3, 2008 #7 Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły? Kliknij aby rozwinąć... Tak dokładnie idziesz do sekretariatu i prosisz o karte ubezpieczeniowa PZU
Ok dzięki z pomoc rybex. A może to też będziesz wiedział. Jak chcę złożyć papiery o odszkodowanie to muszę wziąć jakiś druk ze szkoły? Kliknij aby rozwinąć... Tak dokładnie idziesz do sekretariatu i prosisz o karte ubezpieczeniowa PZU