>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

[oddam]Bony BET - AT - HOME

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Pisac PW do mnie jeśli ktoś chciałby dostać takiego bona. Ale nie rzucajcie się wszyscy odrazu. Wartość bonu 5 zł. Nie każdy dostanie bo na pewno jest ograniczona ilośc. A ja jestem chętny Wam pomóc wiec nic za to nie chce ???? Może bęe miałwtedy dobrą opinie jak kilku osobom załatwie ????

B 0

barteko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
No to ja poprosze o jedną sztukę ????

Nie no jak będziesz tak rozdawał bony to napewno będziesz miał dobrą opinie ;)

W 0

wania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez poprosze o 1 jak mozna chociaz juz sie upominal na PW.

G 0

gruchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez bylbym chetny (napisałem juz na pw, ale zadnej odp ) THX

W 0

webster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też napisałem pw i bez odpowiedzi a bon mi potrzebny ????

pozdro.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
W związku z dużym zainteresowaniem co do bonów znalazłem inne rozwiazanie i to przypadkowo bo wczoraj przeszukując zasoby internetu ???? Niestety na razie musielibyście skorzystać z tego sposobu bo nie mam na razie kontaktu z kumplem a bony mam właśnie od niego. Sposób zapodam jutro bo dzisiaj jestem już masakrycznie zmęczony ???? Pozdrawiam i mam nadzieje że się nie gniewacie. :mrgreen:

W 0

wania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak napisal poda sposob na Bony a jak mozna zauwazyc kolega Patrolinho zazwyczaj na forum przebywa poznymi godzinami czyli mozna liczyc ze za jakies 30minut poda nam sposob na Bony POZDRO

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
W końcu znalazłem wolną chwile. Aby dostać i w ogóle wykorzystać teb bon należy spełnić te warunki.

1. Nie używaliscie na własnym koncie bonu na BAH z tej puli kuponów jaką rozdaje ten Pan.
2. Nalezy miec własne konto na BAH.

Teraz opisze wszystko po koleji jak to zrobić.

Piszemy maila Coś na wzór tego:

Witam serdecznie Słyszałem że rozdaje Pan bony na BAH chętnie bym skorzystał z takiego boniku ???? Z góry dziękuje

Oto mój numer ID (Tutaj musicie podac sówj numer konta)

Po napsianiu takiego maila wysyłamy go na [email protected]

Oto jest ten sposób. Sposób dział ponieważ mój kolega dostał takiego bona po 3 dniach od wysłania maila. Mam nadzieje ze pomogłem ????

Jeszcze bym prosił abyście napislai czy dostaliscie BONA Bo jeśli nie to moze będe miał od kumpla.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
NOm, chociaz ma moj ID i imie+nazwisko (takiego mam maila :/ ) takze juz jakies dane sa :/ mysle ze to nie jakies jaja ????

G 0

gruchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znam tego maila- ten gosciu reklamowal sie kiedys na jakims forum ogolnotematycznym i pisal ze jak ktos zarejestruje sie z jego linka to wtedy daje bon. Wiec pewnie po to ten ID. Ja osobiscie nie sprawdzalem ale takie cos widzialem.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom
Znam tego maila- ten gosciu reklamowal sie kiedys na jakims forum ogolnotematycznym i pisal ze jak ktos zarejestruje sie z jego linka to wtedy daje bon. Wiec pewnie po to ten ID. Ja osobiscie nie sprawdzalem ale takie cos widzialem.

Mój kumpel dostałbona bez zadnego wchodzenia na linka. A po za tym z samym numerem ID raczej nic nie zrobi :mrgreen:

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tesh bym bardzo chciał jakiegos bona. Bardzo prosze ???? Pozdrawiam Patrolinho - jestes wielki

Status
Zamknięty.