>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Obracanie większymi kwotami u bukmacherów przez Moneybookers

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czytałem wcześniej, że różne rzeczy działy się na mb, gdy na koncie pojawiały się większe kwoty. Czy warto mi korzystać z mb, gdy np. będę wypłacał z buków kwoty ponad 1000zł, a potem, te wypłacone, wpłacał na inne buki? Czy nie grozi mi to utratą tych pieniędzy? Bo mb jest całkiem wygodne, ale skoro maja kraść moje pieniądze to wole podziękować.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
spij spokojnie ja obracałem znacznie większą kwotą powyżej 2 tyś i jakoś mi nie ukradli z konta....

dnl9 0

dnl9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok, a jeżeli to będą kwoty rzędu paru/parunastu tysięcy, dalej wszystko będzie ok? bo czytałem gdzies na tym forum, że mogą zablokować konto, gdy się obraca tysiącami, a nie posiada się własnej firmy. nie chcę po prostu stracić pieniędzy.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Jeżeli nie masz dużych przychodów od innych użytkowników mb to nie będą się pytać o żadną firmę, chodzi tu o to żebyś używał konta do zastosowań niekomercyjnych. Zweryfikuj konto na wszystkie możliwe sposoby i wpłacaj kasę, pamiętaj jeszcze o limitach, bo po przekroczeniu ich zablokują Ci konto do wyjaśnienia. Wszystko się rozbija o pranie pieniędzy w necie, po to są te wszystkie ograniczenia, więc jak grasz tylko u bukmacherów i nie masz jakiś dziwnych transakcji to wszystko powinno być ok.