>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowy w STSie

B 0

bombelini

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam takie pytanie czy jeśli chodzi o gre w STSie to wpłaty i wypłaty oraz gra jest całkowicie legalna. Chodzi mi o to czy jeśli powiedzmy bede mial stale wplywy na konto bankowe bezposrednio od bukmachera to ani urzad skarbowy ani inna instytucja sie do mnie nie przyczepi czy jednak trzeba to ujmowac w rozliczeniach pit? Prosze o odpowiedzi tylko osob 100 % pewnych swojej wiedzy.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wobec tego, że poborem 12% podatku obrotowego oraz 10% podatku od wygranych ponad kwotę 2280zł - w imieniu i na rzecz fiskusa - zajmuje się organizator gry czyli firma bukmacherska, to na graczu nie ciążą już żadne obowiązki i nie zachodzi konieczność umieszczenia wygranych z deklaracjach PIT, aczkolwiek graczowi przysługuje prawo uzyskania imiennego zaświadczenia o wygranych, dla ew. okazania w US gdyby była w przyszłości taka konieczność.
Choć Twoje pytanie dotyczy jedynie STS, to oczywiście moja odpowiedź wszystkich polskich firm bukmacherskich a o promocjach u innych możesz tu sobie poczytać:
https://forum.bukmacherskie.com/f98/co-online-z-polskich-firm-144913.html
Zwróć uwagę na to, że przy zawieraniu zakładów w Totolotku poprzez aplikację mobilną nie ma 12% podatku obrotowego...

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Wobec tego, że poborem 12% podatku obrotowego oraz 10% podatku od wygranych ponad kwotę 2280zł - w imieniu i na rzecz fiskusa - zajmuje się organizator gry czyli firma bukmacherska, to na graczu nie ciążą już żadne obowiązki i nie zachodzi konieczność umieszczenia wygranych z deklaracjach PIT, aczkolwiek graczowi przysługuje prawo uzyskania imiennego zaświadczenia o wygranych, dla ew. okazania w US gdyby była w przyszłości taka konieczność.

Choć Twoje pytanie dotyczy jedynie STS, to oczywiście moja odpowiedź wszystkich polskich firm bukmacherskich a o promocjach u innych możesz tu sobie poczytać:
https://forum.bukmacherskie.com/f98/co-online-z-polskich-firm-144913.html

Zwróć uwagę na to, że przy zawieraniu zakładów w Totolotku poprzez aplikację mobilną nie ma 12% podatku obrotowego...

od kiedy to nie ma 12% - czemu wprowadzasz w błąd?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
od kiedy to nie ma 12% - czemu wprowadzasz w błąd?
abcbet&gt;&gt; nie wiem co dziś jadłeś, piłeś i wąchałeś - ale dopiero co skompromitowałeś się nieznajomością zasad poboru podatku obrotowego od gier obowiązującego w Polsce już 25 lat, bo od roku 1992 - i wypisywałeś głupoty o tym, że źle go naliczyli na Twoim kuponie w STS
https://forum.bukmacherskie.com/f190/sts-opinie-38100-29.html#post6388463
gdy w 100% jest tam wszystko zgodne z przepisami wynikającymi z Ustawy hazardowej
- a teraz wykazujesz się lamerstwem odnośnie niewiedzy co do tego, że w Totolotku przy grze poprzez aplikację mobilną nie pobierają 12% podatku obrotowego.
Więc daj już sobie na dziś siana, OK?
Wróć jak będziesz miał trzeźwiejszy osąd sytuacji ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W momencie ogłoszenia przez Totolotek promocji dla grających poprzez ich aplikację mobilną, został zawieszony pobór 12% podatku obrotowego, o czym szeroko informowały media i pisali userzy także naszego forum.
&quot;Wszystkie zakłady zawierane przez aplikacje Totolotka objęte są promocją w której bukmacher podwyższa wygrane o wysokość 12% podatku.&quot;
Źródło:
http://e-play.pl/zaklady-bukmacherskie-totolotek-aplikacja-mobilna/
&quot;Totolotek uruchomił możliwość zawierania zakładów wzajemnych przez aplikacje mobilne działające w systemach Android i iOS. Bukmacher działający w Polsce na licencji Ministerstwa Finansów podwyższa wygrane zakładów zawartych w tym kanale o wysokość podatku.&quot;
Źródło:
http://nowymarketing.pl/a/12090,zaklady-bukmacherskie-totolotek-z-aplikacja-mobilna
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;&gt;
i kto tu jest lamerem?
Tak więc to Ty jesteś jednym z największych lamerów tego forum - bo prawdą jest to co napisałem poprzednio we wpisie do @Bombelini, że w Totolotku nie pobierają 12% podatku obrotowego przy zawieraniu zakładów poprzez aplikację mobilną - bo skoro w 1. fazie promocji nie pobierali go wcale a obecnie pobierają 6%, to jasno oznacza że NADAL nie pobierają 12% !!!
Nie napisałem, że nie pobierają go WCALE - a to, że nie pobierają w wysokości 12%
Czy to takie trudne nawet dla kogoś tak dziś przymulonego jak @abcbet?

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
kurde gościu zahibernowali Cie i odmrozili? podajesz newsy z grudnia 2016 jako swoje źródło, totolotek nie podwyższa wygranych o 12% w aplikacji, od 1 lutego 2017 roku

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Człowieku ogarnij się w końcu, gdyż od początku błędnie zinterpretowałeś mój wpis:
i zrozum w końcu, że ja nie podałem informacji o tym, że obecnie nie ma go wcale,jak było na początku trwania tej promocji w Totolotku - a że nie ma go w wysokości 12%

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
nie ośmieszaj się, na szczęście zrobiłem screeny tego wątku zanim wyedytowałeś każdy ze swoich wpisów, wynika z nich całkowicie co innego, niech inni to ocenią

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie edytuj postów i nie wybielaj swoich kłamliwych wypowiedzi trollu
Trollem to ty jesteś, bo nie potrafisz swoim kurzym rozumkiem zrozumieć prostych treści i głupoty wciąż wypisujesz dziś w każdej kwestii.
Przecież swoim wpisem #3 cytujesz mój wpis do którego się odnosisz - i nie jest to wpis edytowany.
Edycja w innym wpisie powstała, gdy dodałem tam po pewnym czasie źródła informujące o wprowadzeniu tej promocji w Totolotku.
Odnośnie podatku w Totolotku przy grze poprzez aplikację mobilną:
Nie napisałem, że teraz nie pobierają go WCALE - a to, że nie pobierają w wysokości 12%

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Trollem to ty jesteś, bo nie potrafisz swoim kurzym rozumkiem zrozumieć prostych treści i głupoty wciąż wypisujesz dziś w każdej kwestii.
Przecież swoim wpisem #3 cytujesz mój wpis do którego się odnosisz - i nie jest to wpis edytowany.
Edycja w innym wpisie powstała, gdy dodałem tam po pewnym czasie źródła informujące o wprowadzeniu tej promocji w Totolotku.
Odnośnie podatku:
Nie napisałem, że nie pobierają go WCALE - a to, że nie pobierają w wysokości 12%
Widzisz edi8 jestes zwyklym ,wlasciwie nawet nie wiem czym Cie nazwac bo nawet w tak prostej sprawie kłamales teraz

Linki byly od poczatku a edytowales z innego powodu