>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowy dział Niespodzianki.

M 0

matkolodziej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Debiensko
Skoro na forum jest dział poświęcony Pewniakom to dlaczego nie ma działu poświęconego Niespodziankom np. Niespodzianka tygodnia albo Niespodzianka kolejki coś w tym stylu?? Proszę o utworzenie takiego działu. Myślę, że się przyda.

wiecznychlopiec 0

wiecznychlopiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zawiercie
Pomysl nie jest dobry bo ktoz przewidziec moze niespodzianke skoro niespodzianki biora sie z pewniakow ale po wygranej drugiej druzyny.

Bedzie to temat w ktorym bedzie spamowanie , kazdy bedzie pisal co przewiduje nawet do najbardziej pewnego meczu , oczywiscie moge sie mylic.

Przegladalem wiele for przeznaczonych &quot;bukmacherce&quot; i nie widzialem takiego tematu/kategorii.

Pozdrawiam i mysle , ze moja sugestia sie przyda ????

PS. Choc ja ostatnio przewidzialem ze Man UTD nie wygra a byla to swego rodzaju niespodzianka ????

misiek_1212 224

misiek_1212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna takie cos zrobic, tylko pisac tu mecze z kursami np. powyzej 3 i dawac

uzasadnienie. Niektorzy maja szczescie do remisow wiec mogli by tu dzialac ???? ????

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lazy
Myśle, że to nie ma sensu, bo teoretycznie każdy mecz danej kolejki może okazać się
niespodzianką.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
a ja myślę, ze to bardzo dobry pomysł!!!! niespodzianki są znacznie ciekawsze od pewniaków. 8)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dlamnie tez bardzo dobry pomysł niech tak będzie jak się da ???? ja sam chętnie będe uczestniczył w tym dziale ????

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ten dzial nie przejdzie od razu wam mowię :wink:

pozdrawiam