>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nowe konto na BAH.

whitee 0

whitee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie.
Chcę rozpocząć swą przygodę z obstawianiem w internecie na BAH.
Mam pytania dotyczące konta.
1. Czy po podaniu adresu będą mi przysyłane jakieś niepotrzebne listy z jakimiś ich informacjami i innymi bzdetami, czy po co im ten adres?
2. Druga sprawa... W jakim banku najlepiej założyć sobie konto? Bo mówiono mi, że w różnych bankach różne opłaty za przelew są itp. Czy na mój adres z tego banku, który polecicie będą dochodzić jakieś listy? Bo w domu jestem raz na jakiś czas i trochę nie ogarniam ????

Z góry dziękuję za okazaną pomoc i rady.
Pozdrawiam.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Witam.
1. Musisz podać adres mało tego prędzej czy później BAH poprosi Cię o skan dowodu osobistego a podając swoje dane chcą Cię uwierzytelnić i uchronić się przed zakładaniem przez jedną osobe wielu kont. W swoich opcjach na koncie mozna zaznaczyc że nie chcec ulotek reklamowych, choć i tak nie powinne żadne dochodzić. Ewentualnie list weryfikacyjny, później nic. Nie wiem czy teraz jest ten list czy nie.
2. Polecam Mbank zero opłat za cokolwiek jedynie za wybnieranie kasy z bankomatu nie oznaczonego logo Mbanku i którego nie ma na liście która jest na ich stronie. Z banku będziesz raczej dostawał co miesiąć list z operacjami na Twoim koncie.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
AD 1. czasami przychodzą listy z zachętą do ponownego grania , np. 100 % Bonus itp.