>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Nowe funkcjonalności i usprawnienia na Forum

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W tym temacie ekipa Forum Bukmacherskiego będzie pisać o mniejszych i większych zmianach, jakie zaszły lub planujemy wprowadzić na forum. Zachęcamy do obserwowania tematu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gy_Gy_Craveel +17 Punkty (Brawo , fajnie licze Na jakies nowe rangi typu powyzej 10tys reputy np Expert :) i lajki pozdro)
Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wczoraj zmieniliśmy ikony   i   w edytorze wpisów tak, aby wyglądały identycznie na każdej przeglądarce oraz systemie operacyjnym, dalej można używać plusów i minusów emoji wpisując w edytorze :plus: ✅ oraz :minus: ⛔

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
aby było wygodniej czytać wpisy zwiększyliśmy szerokość kolumny wpisu o 9% na rzecz prawej kolumny w tematach.

Gy_Gy_Craveel +17 Punkty (No właśnie zauważyłem to ale nie byłem pewny , dziękuje)
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zauważyliśmy, że wklejane linki we wpisach, które zamieniają się w box (np. linki do tematów Forum lub YouTube) były zbyt wąskie na telefonach oraz tabletach, w związku z czym zwiększyliśmy ich szerokość do 100% szerokości boxu wpisu. przykład poniżej:

https://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Szanowni Forumowicze, z uwagi na włączenie możliwości logowania się poprzez Google / Facebook, nazwy użytkowników są generowane automatycznie na podstawie danych pobieranych z kont social. Rozumiemy, że są również przypadki, gdzie po prostu potrzebujecie zmienić nazwę użytkownika z innych przyczyn, dlatego włączyliśmy możliwość zmiany nazwy użytkownika. Możliwość zmiany jest dostępna raz na 6 miesięcy. Tj. po zmianie, należy odczekać 6 miesięcy aby kolejna zmiana była możliwa.

Możecie skorzystać z opcji zmiany nazwy użytkownika już teraz w zakładce ustawienia

Gy_Gy_Craveel +17 Punkty (Brawo jestem pod wrażenie. Good job !)
Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Poprawiliśmy sposób wyświetlania cytatów na urządzeniach mobilnych, dzięki czemu są bardziej czytelne

Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nowy wgląd zakładki Ranking użytkowników

ekipa forum postanowiła wyróżnić tych najbardziej aktywnych i docenianych na forum, dlatego zmieniliśmy wygląd rankingu użytkowników na forum, eksponując typerów, znawców oraz forum VIP

Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Poddziały na stronie głównej

Aby było Wam łatwiej przejść do konkretnego działu, dodaliśmy na stronie głównej pod każdym działem jego poddziały. Przy okazji posprzątaliśmy wizualnie na stronie działów i tematów, ujednolicając wygląd.

Waldi1979 +25 Punkty
Gy_Gy_Craveel +17 Punkty (Brawo ,idziecie jak burza podoba mi się to , fajnie gratuluje)
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Linki do tematów z poziomu strony głównej nie przenosza do odpowiedniego tematu tylko... do strony głównej. 

Trzeba wejść w dział i dopiero w temat. 

EDIT: ​​​@coinspinner poprawione, dzięki za zgłoszenie

coinspinner +2 Punkty (Poprawione, dzięki za zgłoszenie)
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Dodaliśmy w tematach nowe pole "Autor", po którym możecie szukać. Dzięki temu będzie można w prosty sposób wyszukać wpisy  użytkownika w danym temacie.

Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Liczba powiadomień w wersji mobilnej

Aby było łatwiej użytkownikom sprawdzić, czy nic ich nie ominęło, dodaliśmy liczbę nowych powiadomień obok ikonki menu, jest to łączna liczba nieprzeczytanych wiadomości, tematów oraz powiadomień na koncie.

https://cl.ly/d245a61aa6cc

Gy_Gy_Craveel +18 Punkty
Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

Pewnie już zauważyliście, zmieniliśmy edytor wpisów na bardziej uproszczony, dzięki temu zajmuje mniej miejsca i jest prostszy w obsłudze.

Przy okazji zmieniliśmy sposób dodawania plusów i minusów, po kliknięciu na ikonki w pasku narzędzi, pojawi się tag "[plus / minus]", które zmienia się na ikonki po zapisaniu wpisu. Dzięki tagom będziemy mogli wprowadzać nowe skróty, w najbliższym czasie wszystkie "uśmieszki" :) :D :-( zostaną zmienione na ich odpowiedniki emoji

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludniowa Warmia
Co zrobiliście z kolorami? Gdzie jest cała paleta uzupełniająca?

// Przywrócone - @coinspinner

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kilka stylistycznych zmian w profilu użytkownika, dodaliśmy liczbę tematów, wpisów, obserwowanych oraz obserwujących w zakładkach użytkownika. Dodatkowo obie zakładki obserwowane wyświetlają pełną listę użytkowników zamiast ostatnich 20.

https://cl.ly/35898f9b1c63
 ​

Gy_Gy_Craveel +18 Punkty
Waldi1979 +25 Punkty (widzę, że wykorzystałeś mój profil ;))
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
⭐Punkty reputacji ⭐

Nie wiesz skąd masz tyle punktów reputacji? a może zastanawiasz się jak liczymy siłę Twojej reputacji. Od dziś możesz sprawdzić ciekawe statystyki dot. Twojej reputacji na forum pod dedykowaną zakładką Moja reputacja. Znajdziesz do niej link w swoim menu użytkownika (w prawym górnym rogu).

Waldi1979 +25 Punkty
coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Moje zgłoszenia

Uruchomiliśmy nową stronę "Moje zgłoszenia", na której znajdziesz wysłane przez Ciebie zgłoszenia do moderacji. Dzięki temu będziesz mógł śledzić ich status oraz dowiedzieć się o powodzie, dla którego moderator np. odrzucił Twoje zgłoszenie. Gdy moderator zmieni status zgłoszenia, zostaniesz o tym niezwłocznie powiadomiony.

Zakładka znajduje się w menu użytkownika w górnym prawym rogu.

rasijskij +11 Punkty (Trzeba Cię trochę podkarmiać reputacją, bo nie pasuje, żeby admin miał tyle punktów co jakiś świeżak :D)
Waldi1979 +25 Punkty (Kolejna dobra zmiana ;))
tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dlaczego forum samo nie odznacza przeczytanych postów ? ciągle widnieją mi te które już przeczytałem

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
cytat z dnia 27 maja 2019 15:44 przez tentyp1Dlaczego forum samo nie odznacza przeczytanych postów ? ciągle widnieją mi te które już przeczytałem

O którą stronę chodzi? najnowsze wpisy?

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dla łatwiejszego rozliczenia, dodaliśmy w edytorze wpisów nową ikonkę "zwrot", znajduje się obok plus / minus.

coinspinner 1,2K

coinspinner

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Od dziś każdy może oznaczać konkretny dział jako przeczytany
 https://cl.ly/e237cd821e78