>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nieudany przelew 24 a przedplata jak ja wykorzystac

F 24

fibak90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam mam problem jak wykorzystac przedplate z nieudanego przelewu 24 w unibecie? Poniewaz nie widze tam opcji przy uzyj przedplaty tylko nowe dane do przelewu 24 mi sie pokazuja. Z gory dziekuje za odpowiedz

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
witam mam problem jak wykorzystac przedplate z nieudanego przelewu 24 w unibecie?Poniewaz nie widze tam opcji przy uzyj przedplaty tylko nowe dane do przelewu 24 mi sie pokazuja.Z gory dziekuje za odpowiedz

Jak robisz depozyt to w polu gdzie wybierasz bank masz na samym dole użyj przedpłaty i tam wpisujesz dane dane do przelewu ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
vdv +3 Punkty
mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Podbije temat, bo nie ma sensu tworzyć nowego tematu. Czy istnieje szansa na odzyskanie hasła do przelewu24? Otoż tak... w Expekt nawet jeśli w ciągu 15 minut sytem nie wykryje wpłaty kwota jest dopisywana pozniej jak tylko wplata sie pojawi (20-30 minut pozniej). Nie wiedzialem ze w betsafe jest inaczej ???? (w Betsafe kasa przechodzi w przedpłatę, do której wykorzystania niestety potrzebne jest hasło). Nie wiedząc o tym zamknąłem okienko, będąc pewnym, że w ciagu pół godzinki kasa dotrze. Pisałem do supportu Przelewów ale nie odpisali... ktoś miał podobne akcje? Mogę mieć jakieś nadzieje na tą kasę czy mogę już sobie odpuścić walkę o nią? ????

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Zadzwoń do p24 to najwazniejsze. mi kilka razy p24 samo z siebie przesyłało na maila login i haslo.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
W Betsafe też sami dopisują do konta, w okolicach pół godziny jak będziesz mógł wykorzystać przedpłatę i tego nie zrobisz to oni to dopiszą. Przynajmniej jak tak miałem kilka razy.

whydack 0

whydack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Da rade zrobić przedpłate z innego konta bankowego do serwisu Przelewy 24 a póżniej z owego serwisu przesłać tą kase do buka na moje konto?