>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Niepelnoletnosc

Status
Zamknięty.
P 0

pejper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A wiec zrobilem konto na bwin i dorobilem sie pewnej sumy. Ale przy zakladaniu konta zalozylem je na siebie, ale dodalem sobie 2 lata i myslalem ze przy wyplacie nie bedzie zadnych problemow. Dowiedzialem sie o skanie dowodu... i co teraz robic ? Kasa przepadla ? Czy moze sa jakies sposoby wyciagniecia kasy. Nie chodzi tu o jakies duze sumy. Chcialbym wyplacic 150 zl.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety już temat był wałkowany wystarczyło poszukać.
Niemam dla ciebie dobrych informacji kasa raczej przepadnie ponieważ jest to próba oszustwa.

P 0

pejper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi sie ze skan dowodu idzie jednak podrobic, czy raczej nie mam racji

szczepek19 0

szczepek19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodałeś sobie tylko 2 lata bo coś mi się wydaje że trochę więcej, chyba nie mówisz serio z tym podrabianiem dowodu

D 152

damian0012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
150zl to nie majatek....
sa sposoby na wyplacenie[...] ale tez wiążą sie z ryzykiem ze sie szczaja i blokna konto ale lepsze to niz podrabianie dowodu

P 0

pejper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak mozesz to opowiedz mi o tych sposobach ???? Nie mam nic do stracenia wiec podejme sie wszystkiego.

Z gory dzieki ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
Podrobienie dowodu jest banalnie proste jak już masz dowód tymczasowy ten który można zrobić sobie przed 18, wtedy tylko zmieniasz jedną cyferkę i wszystko gra. Możesz jeszcze założyć konto w innym buku ale na jakąś osobę pełnoletnią, wpłacić trochę kasy i próbować grać surebety takie żeby przegrać w bwin. Trochę zabawy jest ale może się opłacić, jeszcze jak weźmiesz bonus 100 procent to da się zarobić na tym.

D 5

dyniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podrobienie dowodu jest banalnie proste jak już masz dowód tymczasowy ten który można zrobić sobie przed 18, wtedy tylko zmieniasz jedną cyferkę i wszystko gra. Możesz jeszcze założyć konto w innym buku ale na jakąś osobę pełnoletnią, wpłacić trochę kasy i próbować grać surebety takie żeby przegrać w bwin. Trochę zabawy jest ale może się opłacić, jeszcze jak weźmiesz bonus 100 procent to da się zarobić na tym.

A wiesz co mu grozi za podrobienie dokumentów?

Ja bym nie ryzykował.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A bukmacher sprawdza zgodność daty urodzenia z numerem PESEL i konto zablokowane, a kasa przepadła. Gratuluję, właśnie po raz kolejny straciłeś pieniądze.

G 32

ghs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A nie ma na necie generatorów numeru PESEL?
Są. No i co z tego? Ja zwracam jedynie uwagę, że nie wszystko jest takie proste, jak się niektórym wydaje. Jak się chce bawić w fałszerstwa, to nie wystarczy tylko:
(...) wtedy tylko zmieniasz jedną cyferkę i wszystko gra.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan

co za czlowiek. skoro to takie dla ciebie proste to proponuje brac kredyty na lewe dowody. bedziesz milionerem

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Swoją drogą chętnie zobaczyłbym jak kolega przerobiłby skan dowodu np w Paincie, bo o Photoshop go nie posądzam ????

Trzeba było myśleć o tym przed obstawianiem.

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siano przepadło spróbuj się &quot;odgrać&quot; gdy będziesz pełnoletni a na razie poucz się &quot;bukmacherki&quot; bo łatwo i kolorowo to jest ona w oczach uzależnionego hazardzisty. Te parę lat co brakuje Tobie do pełnoletność poświęcając na nauce to chyba dobrze Tobie zrobi bo widać że masz braki...

O 0

ogor1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To tak jakbys gral bez tego falszywego konta...
Co z tego ze zagrasz na 1 na falszywym na 2 na normalnym jak tylko wygrana 2 cos ci daje, bo gdy wygra opcja 1 to tak jakbys przegral kase z konta normalnego, bo przeciez nic z tego falszywego konta nie wyplacisz.
Wiec mysl logicznie...

R 0

rabbon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sanok
mogłeś przecierz zrobic konto na ktoregos rodzica i by bylo bez klopotów ????

R 125

roger12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
mój kumpel też taką samą sytuacje miał jak ty i kazałem mu żeby zaryzykował i próbował wypłacić na MB i zaryzykował i wypłacił bez dowodu a jak nie to trzymaj kasę na bwin przez 2 lata i graj aż urośnie ci do 1000 000

Edit. Ja sam zacząłem obstawianie w BWIN jak miałem 17 lat i wypłaciłem po roku kasa przecież nie przepadnie:p

S 0

spit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Tak, tylko nie wpadliście na to, że nie da się zmienić daty w bukmacherku... Więc na dowodzie i tak będzie dwa lata różnicy.. Mam tą samą sytuację i myślałem nad podrobieniem daty, ale... boję się, że się skapną. Może zaryzykować, wypłacić całą kwotę a potem usunąć konto?
edit. Przepraszam, że odświeżam, ale tak mi wyskoczyło w google.

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie wy jesteście nienormalni. Nie dla psa kiełbasa. Polak potrafi. Myślcie zanim coś zrobicie... Robić konto u bukmachera i dodawać sobie lata ???? To nie kalkulator i nie matematyka! Podróbcie sobie dokumenty proszę bardzo później powodzenia w sądzie cześć. ????

Status
Zamknięty.