>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Niemcy DEL - 08.01.2006

Status
Zamknięty.
damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dzis zaczynam moja przygode z tym forum mam nadzieje ze bedzie ona bardzo interesujaca a analizy umieszczane przeze mnie beda dla wielu osob bardzo pomocne.

Adler Mannheim - Kassel Huskies

Typ 1

Kurs 1.50 (BAH)

W ostatniej kolejce Mannhaim przegrali na wyjezdzie z Norymberga az 5:2 co bylo niemala niespodzianka dla mnie tym bardziej ze ostatnie mecze Norymbergii konczyly sie wynikami remisowymi.Jednak nie od dzis wiadomo ze Mannheim radzi sobie duzo gorzej na wyjezdzie niz w domu.Oto wyniki Mannhaim w tym sezonie (dom) : 11-1-1-6 w bramkach : 64 : 46 , a oto wyniki Kassel na wyjezdzie 3-0-1-15 co daje im pod tym wzgledem przedostatnie miejsce w lidze.Mysle ze statystyka Kassel moglaby byc jeszcze gorsza gdyby nie wystepy Eisbaren w Pucharze Spranglera po ktorym druzyna z Berlina byla napewno bardzo wyczerpana i przegrala u siebie z Kassel az 3 : 6.

Do tego trzeba przyznac ze Kassel nie potrafi zagrac 2 rownych spotkan, czego dowodem jest ostatnia wysoka porazka u siebie z DEG Metro Stars.Z lepszymi druzynami, z czolowki tabeli hokeisci Kassel nie potrafia uzyskiwac dobrych wynikow ( oczywiscie z malymi wyjatkami zeby buki mogly tez zarobic ???? )

A jesli zaliczac Mannhaim do czolowki DEL bo tak chyba trzeba powiedziec pomimo nienajlepszej gry w tym sezonie mysle ze rozstrzygniecie moze byc tylko jedno.Choc jak to w sporcie wszystko jest mozliwe.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
DEG Metro Stars -Eisbären Berlin

typ 2 / x2

Kurs 2.50 / 1.62 (BAH)

Juz 8 stycznia o godzinie 14.30 mecz 2 druzyn z czolwki tabeli. Metro Stars podbudowani 3 zwyciestwami z rzedu nad kolejno : Krefeld Pinguine 4:2, ERC Ingolstadt 4:3, Kassel Huskies 10:3 bedzie podejmowac jak zawsze grozny Eisbaren Berlin ktory w swoim ostatnim meczu nieoczekiwanie przegral u siebie z bardzo slabym Kassel 3 :6.

Jednym z powodow dlaczego zainteresowalem sie tym meczem jest to ze Metro Stars oprocz obecnej serii 3 wygranych meczy z rzedu tylko raz zdarzylo im sie wygrac 5 meczy z rzedu ( jednak z troche slabszymi druzynami grali na wyjazdach).Czesto zdazalo sie tak ze po 2 - 3 wygranych meczach nastepowal kryzys w ich druzynie.Taka sytacja mozna nazwac porazke u siebie z Frankfurtem ktory jest druzyna dosc przecietna.

Natomiast Eisbaren ktore ma o 3 mecze mniej rozegrane niz druzyny z czolowki tabeli i ktore ma 12 pkt straty do lidera Ingolstadt i 4 pkt straty do Metro Stars nie ma zamiaru odpuszczac. Bardzo istotne jest to ze w tym sezonie po kazdym przegranym meczu Eisbaren wygrywalo kolejny.Czy to byl mecz wyjazdowy czy mecz u siebie zawsze Eisbaren potrafilo sie zmobilizowac i wygrac, tylko ze nie zawsze w regulaminowym czasie gry i dlatego ta watpliwosc z mojej strony czy mecz nie zakonczy sie remisem.

Nalezy dodac tez ze Eisbaren u siebie wygralo juz w tym sezonie z Metro Stars 4:1, jednak byl to mecz w Berlinie. W Dusseldorfie bedzie napewno trudniej ale mysle ze jednak uda im sie wygrac ten mecz.

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
Świetna robota Spinache - naprawde, jestem pod wrazeniem...Rowniez uwazam, ze te dwa mecze wydaja sie dis najpewniejsz ???? nie bede pisal juz analizy do nich bo widze ze dokladnie trafiles w sedno ???? pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje ????

PS. widzisz Damian, hokej sie rozkreca - zobaczysz, niedlugo to bedzie najmocniejsza strona tego forum ????

don-karol 0

don-karol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
Spinache gratulacje!! widze ze naprawde znasz sie na rzeczy!! ???? Manheim wygralo 3-0, choc przez dwie tercje meczyli sie niemiłosiernie. Natomiast Eisbaeren wygrali 4-3 na wyjezdzie podtrzymujac opinie, ze w tym sezonie nigdy nie przegrywaja dwa razy z rzedu ???? swietne typy. Jeszcze raz gratulacje ????

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wielkie dzieki ale to nic takiego narazie ???? weszly 2 mecze, postaram sie zeby wiecej wchodzilo ???? najgorsze jest to ze zbliza sie sesja a ja mam jeszcze troche do zaliczenia i duzo nauki wiec bede mial troche malo czasu na pisanie analiz.Ale obiecuje ze jak bede mial troche wolnego czasu to napewno napisze cos sensownego ???? Pozdrawiam

Status
Zamknięty.