>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Nie dostałem pieniędzy z wypłaty bet-at-home

D 0

domino190

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Wiem że temat był już poruszany ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi wiec założyłem nowy.
Wypłaciłem pieniądze 13czerwca, po kilku godzinach odjeło mi pieniądze z konta bah. Czekam na pieniądze do teraz i nic. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czekać dalej czy skontaktować się z bah? Czekam na odp.
Pozdrawiam, domino190

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Witam,
Wiem że temat był już poruszany ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi wiec założyłem nowy.
Wypłaciłem pieniądze 13czerwca, po kilku godzinach odjeło mi pieniądze z konta &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt;. Czekam na pieniądze do teraz i nic. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czekać dalej czy skontaktować się z &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt;? Czekam na odp.
Pozdrawiam, domino190

A gdzie wypłacałeś? do Banku? czy na Moneybookers? Najlepiej by było bys sie skontaktował z servisem BAH oni Ci najlepiej to wytłumaczą

koper 29

koper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
a co podałeś jakie dane?

BIC (SWIFT)

IBAN ???????

Bo ja zamiast BIC podałem SWIFT banku i mój IBAN mam nadzieje że kasa dojdzie czekam na wygraną

Nie znam BIC bo nie mam stejstemntu a swoje konto mam w Anglii obecnie jestem w Polsce

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już któryś dzień z kolei czekam na wypłatę i nic. Może nie chcą wypłacić, bo de facto nie wpłacałem im żadnych pieniędzy, skorzystałem tylko z bonu za 5zł. Ale spełniłem warunki, tzn. były 3 zakłady po min. 5zł i przy stawce &gt;1.50.

K 0

krystekdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja też mam podobny problem. Od tygodnia próbuje wypłacić kasę i nie schodzi z konta. Może źle wypelniam bo już sam nie wiem czy przed numerem wpisywać PL czy nie i gdzie wpisać SWIFT i w ogóle?? Jak ktoś wie to prosze o odp

goldfisher 0

goldfisher

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież nie ma rubryki na SWIFT. A chcą 26-cio cyfrowy numer konta, więc nie trzeba PL.
Lecą w c**** jak nic!!

K 0

krystekdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W piątek złożyłem nowe polecenie przelewu tym razem na kwotę 100zł bo akurat udało się jeszcze coś wygrać i do dzisiaj kasa z konta nie zeszła. Dostałem od nich maila że pieniądze schodzą do 24h a przelew 5-8 dni. Jak do jutra nie zejdzie to napisze do livesupport bo tam w miarę szybko odpowiadają. Pozdrawiam Krystian Borowiec.

koper 29

koper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
mi kasa doszła 6stego dnia ale to wysyłali do angli podałem SWIFT i IBAN i tyle nawet BIC-u nie podawałem spox mieli wpłacić 87,44 wpłacili 86,54 czyli malutko za transfer pobrali + nie musiałem płacić za &quot;transakcje zagraniczą&quot; 1 GBP !!!!!

M 0

magiik221089

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
google.pl
Spokojnie nie może być tak żeby Ci kolego nie wypłacili pieniędzy obowiązuje ich ścisły regulamin wypłat, jak go dokładnie przeczytałeś to wiesz że wypłacają od 2 do 8 dni roboczych, pod warunkiem że nie obstawisz za kwotę którą chcesz wypłacić, nie ukrywając to hazard. Jak wpłacasz pieniądze to dochodzą w przeciągu 3 min a jak wypłacasz do 2 tygodnie ???? Wiadomo po co te komplikacje bet-at-home ma nadzieje że obstawisz za te pieniądze zakład i przegrasz a oni napiszą &quot;nie możemy wypłacić pieniędzy z powodu braku środków na kącie&quot; Robiąc przelew na swoje konto i deklarując kwotę, podpisujesz umowę cywilno prawną gdy ją łamiesz oni mają czyste ręce ???? A ty nie masz pieniędzy... 50% ludzi nie czyta regulaminu i jak zobaczy że pieniądze nie zeszły z kąta to stawia dalej myśląc że źle zrobili przelew albo że wygrają i wypłacą więcej ???? To hazard kasa nie schodzi z kąta do momentu wykonania przelewu od 2 do 8 dni, w przez ten czas 50% graczy traci pieniądze które chce wypłacić, dla nas to może nie wielkie pieniądze ale przy 50% dla nich to milionowe sprawy... pozdrawiam

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A ja grzecznie zapytam po co odgrzebaliście temat z przed 4 lat. ;).
BAH jest firmą wypłacalną. Był i zapewne będzie kasa jest do 5 dni na koncie bankowym. na MB jest od 3 do 5 godzin.

prokocim200 0

prokocim200

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bet-at-home ma dobre i szybkie wyplaty w sobote zlecilem wyplate na MB a o 16 juz kasa byla na moim koncie MB expresowo

P 0

piesio79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już nie będę zakładał nowego tematu, napiszę tutaj. A mianowicie... wpłaciłem wczoraj pieniądze w banku po godz. 15. W tytule przelewu wpisałem &quot;nr konta gracza: (numer)&quot; , a należy podać sam numer. Czy nie będzie problemu w przelaniu pieniędzy na konto b-a-h?
Pieniądze do tej pory nie wpłyneły, a podobno wpłata jest na drugi dzien księgowana. Wpłacam już poraz drugi depozyt. Pierwszy raz wpłacałem przez konto internetowe.
Pozdrawiam i czekam na odp.

ace 3

ace

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już nie będę zakładał nowego tematu, napiszę tutaj. A mianowicie... wpłaciłem wczoraj pieniądze w banku po godz. 15. W tytule przelewu wpisałem &quot;nr konta gracza: (numer)&quot; , a należy podać sam numer. Czy nie będzie problemu w przelaniu pieniędzy na konto b-a-h?
Pieniądze do tej pory nie wpłyneły, a podobno wpłata jest na drugi dzien księgowana. Wpłacam już poraz drugi depozyt. Pierwszy raz wpłacałem przez konto internetowe.
Pozdrawiam i czekam na odp.
bedzie dobrze

P 0

piesio79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie kiedy się mogę spodziewać wpłaty na moje ko nto?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zalezy w jakim banku masz konto od 2 do 5 dni spodziewaj się pieniążków na koncie

O 0

ober

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata
czekam na przelew z bah już ponad tydzień wiecie co morze być grane bo mi sie wydaje ze to sa zwykli oszuści jak wpłacam to kasa jest za godzine a w drodze powrotnej juz 8 dni i porażka ????