>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NHL Offseason 2018

Status
Zamknięty.
lopolit 210

lopolit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Tavares w Toronto, a Neal ma podpisać kontrakt z Flames, a tu taka cisza. Halko halko?

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Co oni zrobili w tym Montrealu. Kurde oddali Maxa do VEGAS, rozumiem odłodzenie sładu ale są zawodnicy , których nie wolno sie pozbywać. Szkoda. Jako wieloletni kibic Habs bardzo ubolewam

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Nie ma tematu dotyczacego nowego sezonu nhl więc piszę tutaj. Co myślicie o dzisiejszym meczu Bruins - Capitals? Bruins wczoraj w Chinach rozpoczeli preseason spotkaniem z Calgary Flames. Zmiana czasu całkiem spora, dzisiaj powrót do Stanów i kolejny przeskok czasowy. Napewno nie wpłynie to dobrze na zawodnikow. Capitals utrzymali dobry skład z poprzedniego sezonu. Nie stracili kluczowych zawodników i jest szansa że dadzą pograć najlepszym. Zresztą Bruins wczoraj bez kilku dobrych grajków m.in Bergereon i Krejci zostali w domu. Myślę że można zaryzykować zwycięstwo gości w tym spotkaniu. Co wy na to?
EDIT: Nieaktualne. Grają rezerwy.

mark1973 11,7K

mark1973

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma tematu dotyczacego nowego sezonu nhl więc piszę tutaj. Co myślicie o dzisiejszym meczu Bruins - Capitals? Bruins wczoraj w Chinach rozpoczeli preseason spotkaniem z Calgary Flames. Zmiana czasu całkiem spora, dzisiaj powrót do Stanów i kolejny przeskok czasowy. Napewno nie wpłynie to dobrze na zawodnikow. Capitals utrzymali dobry skład z poprzedniego sezonu. Nie stracili kluczowych zawodników i jest szansa że dadzą pograć najlepszym. Zresztą Bruins wczoraj bez kilku dobrych grajków m.in Bergereon i Krejci zostali w domu. Myślę że można zaryzykować zwycięstwo gości w tym spotkaniu. Co wy na to?
EDIT: Nieaktualne. Grają rezerwy.
Presezon w NHL nie warto grac (chyba ze bramki ale i to nic pewnego) bo klub zapraszają wielu hokeistow i taka kadra ma wtedy czasem po 60-70 grajkow i sprawdzają kto sie nada. Może blizej rozpoczecia sezonu jak juz sie caly sklad wykrystalizuje ale ja nigdy nie gralem presezon NHL szkoda kasy.

rasijskij 15,1K

rasijskij

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Podlasie
Myślałem głównie o zmęczeniu zawodników Bruins podróżami, ale odpuściłem. Na bramki jak widać też nie oplaca się grać. Oglądałem ten mecz bo jestem fanem ekipy z Waszyngtonu i śledzę ich poczynania od kilku lat. Szału nie było. Myslalem ze wpadnie conajmniej cztery lub pięć bramek a momentami troche przysypiałem. Wynik (1-1) mówi sam za siebie.

Status
Zamknięty.