>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NFL/NCAAF 2009/2010

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki

http://www.nfl.com/ http://www.ncaafootball.com/

Powoli zaczyna się preseason. Dyskusja już została zapoczątkowana w grupie społecznej NFL. Dlatego warto ją przenieść tutaj. Początek sezonu zasadniczego NFL to 10 wrzesień. Myślę, że temat może być zarówno o NFL jak i rozgrywkach akademickich w futbolu amerykańskim czyli NCAAF.
Forum Nasze stało się numerem 1 w sieci. Jest bezsprzecznie najaktywniejszym forum bukmacherskim. Z roku na rok coraz więcej osób udziela się w temacie NFL. Poprzedni sezon to 105 postów w temacie. Rok wcześniej 47. Tendencja jest rosnąca dlatego w tym sezonie licznik merytorycznych wpisów w temat powinien pęknąć przy 200 postach ????
Z obserwacji po forum i informacji wynika, że jest na forum ok. 20 osób które mniej lub bardziej interesują się Futbolem Amerykańskim. Około 5-7 osób bardzo intensywnie. Być może w przyszłości ten sport zostanie połączony z baseballem i kilkoma innymi dyscyplinami w nowy dział na forum- US Sports. Są takie przymiarki. W tym dziale nie byłoby jednak NHL i NBA które zostałby w dotychczasowych działach. Jak będzie to się okaże w przyszłości.
Ja od zawsze w US Sports jestem wierny NHL. Resztą czyli MLB i NFL interesuje się zamiennie. Poprzedni rok sporo śledziłem/grałem MLB a mało co NFL. Rok wcześniej sporo NFL a mało MLB. Więc teraz wypada rok z NFL. Ale coś czuję, że zostanie to wyparte przez inną dyscyplinę.
Póki co za nami pierwszy mecz w preseason w NFL. Buffalo Bills - Tenessee Titans. Przed meczem nic nie grałem na live lekko zarobiłem pierwsze pieniądze grając under 39.5.

W poprzednim sezonie XLIII Super Bowl zdobyli Pittburgh Steelers pokonując Arizonę Cardinals 27-23.

MVP został Santonio Holmes.

Zapraszam do dyskusji i podawnia typów fanów NFL. Krótkie kilku zdaniowe posty są także mile widziane. Nawet zamiast prowadzić luźne rozmowy w grupie społecznościowej można to robić tutaj ;)

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Pre-season
Gramy !!

Mam nadzieję, że nikomu nie muszę przypominać aby nie szaleć za stawkami w preseason. W tych spotkaniach sprawdzani są praktycznie wszyscy zawodnicy, tak więc możliwy jest każdy wynik.

moje propozycję na noc z cwartku na piątek:

BAL (-3)@1,95
Betsson

OAK - DAL over 34,5@1,95
Betsson

Ciężko o komentarz, bo mówimy bardziej o przeczuciu w tych spotkaniach. BAL słabsze w tym sezonie, ale powinno dać radę WAS, którego zmorą będzie ofensywa.
Czy DAL sięgnie dna w tym sezonie ?? Z drugiej strony nie rozumiem też optymizmu fanów OAK, z którym się spotkałem na kilku forach. Myślę, że sobie trochę &quot;postrzelają&quot; w tym spotkaniu

Zakłady długoteminowe:
Wygląda na to, że nastała era Steelers. Ich football jest brzydki, ciężko się go ogląda ale jest skuteczny. W AFC powalczyć na pewno jeszcze mogą IND, SD, TEN i pewnie NWE, choć mimo powrotu Brady&#39;ego nie widzę ich w Super Bowl. Po cichu liczę na dobrą postawę MIA...
W konferencji NFC stawiam w tym roku na PHI. Rok w rok dochodzą bardzo wysoko w drabince i tym razem powinni zagrać w SB. MCNAbb to już nie młodzieniaszek... Obok NYG w walce o tytuł konferencji widzę... CHI oraz ATL

NFL: Steelers @10
NCAA: Florida

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Jak wiadomo to preseason i trenerzy sprawdzaja wszystkich zawodnikow, szczegolnie młodych i pozyskanych w drafcie.

Philadelphia Eagles - New England Patriots

typ: 2 (ML) ✅
kurs: 2,17
Z tego co czytałem trenera orłów nie interesuja wyniki preseason, do tego dochodzi kilka kontuzji i nie chce ryzykowac kolejnych. Tom Brady wraca po kontuzji i zagra w tym meczu, ciekaw jestem jego formy po urazie. Bellichek zalezy bardziej na wygranej po słabym zeszłorocznym sezonie gdzie nie dostlai sie do PO.

Oakland Raiders - Dallas Cowboys
typ: under 34 ⛔
kurs: 1,87
Obrona Dallas to uzdolniona młodziez ???? Do tego z obu stron słaby atak, w oakland nie przygotowany do końca QB a pozostali dwaj to cienkie lolki. Mozna tez pocisnac Dallas ML

I zgadzam sie z typem Michael Ellisa na Baltimore. ✅

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa

Philadelphia Eagles - New England Patriots

typ: 2 (ML)
kurs: 2,17

Z tego co czytałem trenera orłów nie interesuja wyniki preseason, do tego dochodzi kilka kontuzji i nie chce ryzykowac kolejnych. Tom Brady wraca po kontuzji i zagra w tym meczu, ciekaw jestem jego formy po urazie. Bellichek zalezy bardziej na wygranej po słabym zeszłorocznym sezonie gdzie nie dostlai sie do PO.

typ naprawdę wart uwagi. Kiepsko narzie w PHI. Artykuł na ten temat tutaj:
http://www.nfl.com/trainingcamp/story?id=09000d5d811d6d34&amp;amp;template=without-video-with-comments&amp;amp;confirm=true

eagle19 0

eagle19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie stawiam bo nic pewnego, ale ciekawi mnie mecz Pittsburgh Steelers - Arizona Cardinals. Licze tez na wygrana eagles ale z tego co piszecie to raczej nic nie ugraja.
ps. zna ktos moze stronke internetowa na ktorej mozna ogladac mecze nfl?
Vader// Sądzę, że tutaj będzie sporo meczów można obejrzeć--&gt; http://atdhe.net/

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Trudno coś mądrego przed pierwszymi meczami
preseason napisać,wg mnie można spróbować

Baltimore-Washington over 34,5 2,34
Ravens stracili koordynatora obrony Rex Ryana,który
został coachem NY Jets,Redskins jak zawsze beznadziejni
w ofensywie,dziś jednak wg mnie będzie można spodziewać
się wysokiego wyniku,bo raczej podczas sezonu oba
teamu na offense nie będą stawiać.

Mały przedsezonowy preview dla wszystkich teamów
http://sports.yahoo.com/nfl/news;_ylt=Aiua0LI.9Rq2n1gucRRCblA.ubYF?slug=tsn-09nflpreview_bills&amp;amp;prov=yhoo&amp;amp;type=lgns

lexus 0

lexus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra/ Wroclaw
na suchutko bo to dopiero preseason.cyferki przyjdą później.

OAK UNDER 34.5 1.90
OAK-2 1.90
BAL-3.0 2.00

poza tym widzę masówkę na Patriots ciekawe jak się spisze po kontuzji Brady

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
moje propozycję na noc z cwartku na piątek:

BAL (-3)@1,95✅
Betsson

OAK - DAL over 34,5@1,95✅
Betsson

Ciężko o komentarz, bo mówimy bardziej o przeczuciu w tych spotkaniach. BAL słabsze w tym sezonie, ale powinno dać radę WAS, którego zmorą będzie ofensywa.
Czy DAL sięgnie dna w tym sezonie ?? Z drugiej strony nie rozumiem też optymizmu fanów OAK, z którym się spotkałem na kilku forach. Myślę, że sobie trochę &quot;postrzelają&quot; w tym spotkaniu

obrona BAL znowu dała znać o sobie ???? już nie mogę się doczekać ich pojedynków z PIT. Kości będą trzesczały.
Cowgirls, jak prześmiewczo są nazywani gracze DAL naprawdę mogą zaliczyć najgorszy sezon w histori, zobaczymy.

Brady zagrał b.dobrze, tylko czy starczy mu WR w sezonie ? Porównajcie statsy receiverów NE i PHI... spora różnica. Pats słabo wyglądają z backapem dla Brady&#39;ego. A PHI podpisała z Vick&#39;em ????

Biję się w pierś , bo nawet nie wiedziałem. PIT ma polaka w składzie. K Piotr Czech z Oleśnicy.

lexus 0

lexus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra/ Wroclaw
na suchutko bo to dopiero preseason.cyferki przyjdą później.

OAK UNDER 34.5 1.90 ⛔ [41]
OAK-2 1.90 ✅ [31-10]
BAL-3.0 2.00 ✅ [23-0]

poza tym widzę masówkę na Patriots ciekawe jak się spisze po kontuzji Brady

No i Brady spisał się całkiem nieźle. BAL na luzie, defence na 0. Liczyłem, że OAK lepiej spisze się w obronie i wpadnie under. A tu chłopaki postrzelali.

p.s z tym Polakiem to i ja nawet nie wiedziałem. No i fajnie, niech się rozwija ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Boje sie ze jednak Dallas tak jak piszesz Michael siegnie dna, krazyła opinia ze maja utalentowana obrone, ale jak daja sobie tyle pkt wbic z OAK to kiepsko z nimi, zobaczymy na kolejne Weeki preseason a najpierw ten dokonczymy, dzisiejszej nocy raczej gospodarze powinni powygrywać tak na 1 rzut oka pisze.
re down: uzasadnienie :&gt;?

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Propozycję na dzisiejszą noc:

IND-MIN over 35@1,95
NYJ - STL under 33,5@1,82
NO (-3)@2,05

IND słabo broni przeciwko grze biegowej, a liczę także, że Manning dorzuci może jakieś 2 TD&#39;s.
NYJ i STL zawsze lubiły sobie postrzelać w bepośrednich spotkaniach, tylko kto ma tam teraz zdobywać punkty? a NO jest po prostu lepsze...

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Saints-Bengals over 37,5 1,95
Oba teamy mocne w ofensywie,dziś zapowiada się prawdziwa strzelanina,z jednej strony Drew Bress i Reggie Bush kontra powracający po kontuzji Carson Palmer i Chad Ochocinco.Saints w tamtym sezonie byli najbardziej ofensywną drużyną w NFL,Palmer i spółka jak mają dzień to też potrafią zdobywać seryjnie punkty.Oba zespoły mają raczej średnio/kiepską obronę więc over 37,5 jest realny.

lexus 0

lexus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra/ Wroclaw
dziś zagramy tylko tak:
NYJ UNDER 33 1.90
linia minimalnie nam się obniżyła, no ale sprawdźmy jak tam będzie dzisiaj z defensywą obu ekip. Jak wspomniał Ellis : &quot;..tylko kto ma tam teraz zdobywać punkty?&quot; i miejmy nadzieję, że jednak wielu chętnych się nie znajdzie ;)

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Ale obrona też słaba a linia nie za wysoka, zagram over ✅albo odpuszcze ten mecz.
A tak to Colts ML po kursie 2,2 można ⛔
Najpewniejszym typem dzis jest jednak Saints -3✅, po prostu sa lepsi do tego starterów wystarczy porównac.

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Propozycję na dzisiejszą noc:

IND-MIN over 35@1,95⛔
NYJ - STL under 33,5@1,82⛔
NO (-3)@2,05✅

IND słabo broni przeciwko grze biegowej, a liczę także, że Manning dorzuci może jakieś 2 TD&#39;s.
NYJ i STL zawsze lubiły sobie postrzelać w bepośrednich spotkaniach, tylko kto ma tam teraz zdobywać punkty? a NO jest po prostu lepsze...

no to poszaleliśmy z tym underem ???? Na podsumowanie tego meczu niech wystarczy to:
Touchdown STL - Sam Gado 77 yd run (Josh Brown kick is good), 14:48. Drive: 2 plays, 77 yards in 0:25

I pomyśleć, że zastanawiałem się czy nie grać IND (-1)... 145 yardów w całym meczu... to dwóch Samów Gado wygrałoby z MIN ????

lexus 0

lexus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra/ Wroclaw
dziś zagramy tylko tak:
NYJ UNDER 33 1.90 ⛔
linia minimalnie nam się obniżyła, no ale sprawdźmy jak tam będzie dzisiaj z defensywą obu ekip. Jak wspomniał Ellis : &quot;..tylko kto ma tam teraz zdobywać punkty?&quot; i miejmy nadzieję, że jednak wielu chętnych się nie znajdzie ;)
no i wpadło o 10 za dużo.Chłopcy poszaleli. Michael fajny kurs na handi złapałeś na NO ????

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
ATL (+3) @1,91
GB (-3) @2,08
TEN (-3,5)@1,85

DET odmienione w tym sezonie, ale czy aż na tyle ?? Na wszelki wypadek z plusikiem na silną przecież ATL.
GB przeciętne, ale zdecydowanie lepiej niż CLE.
TEN to pewniak dzisiaj.

lexus 0

lexus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra/ Wroclaw
póki co tak

Det under 35 1.90

cyferki na 0. Atlanta w zeszłym preseason dobrze spisywała się w defensywie. Det zrobiło trochę zmian w obronie, ich nowy trener Jim Schwartz jest defensive coordinator. Wszystko to, to takie granie na przeczucie. Jak cały preseason.

belkin 0

belkin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To i moze ja podam swoje propozycje na dzisiejszy wieczor:
Detroit Lions - Atlanta Falcons typ:1 kurs:1.61
Buffalo Bills - Chicago Bears typ:2 kurs:2.40
Green Bay Packers - Cleveland Browns typ:2 kurs:2.32
Kansas City Chiefs - Houston Texans typ:2 kurs:2.32
Tennessee Titans - Tampa Bay Buccaneers -3/+3 typ:1 kurs:1.85
San Diego Chargers - Seattle Seahawks typ:2 kurs:2.53

michael-ellis 1,5K

michael-ellis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
To i moze ja podam swoje propozycje na dzisiejszy wieczor:
Detroit Lions - Atlanta Falcons typ:1 kurs:1.61
Buffalo Bills - Chicago Bears typ:2 kurs:2.40
Green Bay Packers - Cleveland Browns typ:2 kurs:2.32
Kansas City Chiefs - Houston Texans typ:2 kurs:2.32
Tennessee Titans - Tampa Bay Buccaneers -3/+3 typ:1 kurs:1.85
San Diego Chargers - Seattle Seahawks typ:2 kurs:2.53

no to typki dałeś teraz belkin z optymizmem :-D
co do CHI to też myślałem o nich, zobaczymy co Cutler pokaże ale z drugiej strony BUF u siebie i T.O. ... odpuściłem sobie.
SEA mocniejsze ale SD bardzo wysoko we wszystkich power rankingach i dodatkowo po poprzednim sezonie z kontuzjami ich rezerwy grały sporo i się ograły i szczerze mówiąc myślałem tutaj nad SD (-3), ale też odpuściłem.
Ciekawie wygląda ten typ na HOU.
Chyba trzeba zacząć sobie powtarzać: to tylko preseason, to tylko preseason ????

Status
Zamknięty.