E 110 ericsson18xp Użytkownik Dołączył Styczeń 18, 2010 Posty 29 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Warszawa Styczeń 7, 2018 #1 Chciałem wpłacić środki przez neteller.com na sportingbull ale pojawiła mi się informacja że wystąpił błąd techniczny, dowiedział się że na moje konto neteller.com nałożył limit bukmacherski, jak to ominąć?
Chciałem wpłacić środki przez neteller.com na sportingbull ale pojawiła mi się informacja że wystąpił błąd techniczny, dowiedział się że na moje konto neteller.com nałożył limit bukmacherski, jak to ominąć?
M 39 mezo171 Użytkownik Dołączył Sierpień 7, 2008 Posty 61 Reaction score 0 Punkty 0 Styczeń 10, 2018 #2 nie ominiesz tego ewentualnie mozesz wpłacić przez ecopayz ,skrill i neteller blokują wplaty ze względu na ustawe hazardową !!!!!
nie ominiesz tego ewentualnie mozesz wpłacić przez ecopayz ,skrill i neteller blokują wplaty ze względu na ustawe hazardową !!!!!
A 511 amigo007 Użytkownik Dołączył Marzec 14, 2011 Posty 2204 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Polska Styczeń 10, 2018 #3 Do sportingbull ze skrilla można wpłacać bez problemu. Niedawno wpłacałem, oczywiście skrill na polskie dane i wpłata z polskiego ip.
Do sportingbull ze skrilla można wpłacać bez problemu. Niedawno wpłacałem, oczywiście skrill na polskie dane i wpłata z polskiego ip.