>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

NBA Listopad 2010

Status
Zamknięty.
j.will 150

j.will

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Sacramento Kings - Toronto Raptors typ 1 kurs 1.60 pinnacle
Dla królów będzie to pierwsze spotkanie w sezonie w domu po 3 meczach wyjazdowych przychodzi seria spotkań u siebie. Na tapecie rywal z średniej półki i zdecydowanie w zasięgu Kings. Sacramento podobnie jak i ich dzisiejszy przeciwnik w ostatnim spotkaniu pokonało na wyjeździe Clevland Cavaliers 107-104 - toronto również uporało się z kawalerzystami wygyrwając u siebie 20pkt. Królowie lekko wygrzebują się z samego dna Nba a obecną jakość tej ekipy tworzą Tyreke Evans Omar Casspi i rookie DeMarcus Cousins. Udało im się również transferować byłego Rakietowca czyli Carla Landry który jest solidnym wzmocnieniem ekipy gwarantując jej około 15pkt na mecz. Generalnie królowie dysponują zbalansowanym składem i u siebie nie będzie ich łatwo pokonać szczególnie ekipom pokroju Toronto czyli średniakom. Raptors jak narazie bez fajerwerków porażka po wyrównanym meczu u siebie z Nowym Yorkiem i zwycięstwo z Kawalerią. Bez fajerwerków ale też fajerwerków spodziewać się nie można bo nie ma na to podstaw. Ekipa nie ma lidera nie ma zawodnika który może rzucic 20pkt na mecz ale ma wielu którzy mogą dodać po 10oczek jest wiecznie średni Bargniani DeRozan mający przebłyski Jack i nie mający juz nawet przebłysków ale niezawodny przy rzutach wolnych Calderon. Spodziewam się wygranej gospodarzy bo raz ze toronto nigdy wybitnie na wyjazdach nie grało dwa ze to juz inny zespoł który trzeba kleic w oparciu o nowego lidera którego narazie znaleźć sie nie udało trzy ze między bogiem a prawdą to już są ekipy mające podobną jakość.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
Ekipa nie ma lidera nie ma zawodnika który może rzucic 20pkt na mecz ale ma wielu którzy mogą dodać po 10oczek - ewidentny cytat z blogu zp1 te same slowa czytalem 2 dni temu:] jasne ze mozna tak napisac ale troche to niesmaczne analiza na czyichs przemysleniach

j.will 150

j.will

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
włąsnie pamietałem ze gdzieś to czytałem po prostu zapamiętałem to z któregoś z artykułów - czytam ich dziennie dziesiątki więc czasami nie pamietam co skąd jest

jkula 2

jkula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Chicago vs. Portland

Zacznę od Byków. Pomijam oczywistą oczywistość, a mianowicie wzmocnienie, którym miał być Boozer, a z którego usług przynajmniej na początku sezonu nie będą mogli skorzystać szkoleniowcy z &quot;wietrznego miasta&quot;. Byki zaczęły od porażki z Tunders i zwycięstwa nad Pistons. Poza Rose&#39;m, który niesamowicie ciągnie grę, drużyna ta nie robi na mnie większego znaczenia. Warto dodać, że solidnie prezentuje się także Noah ale przynajmniej narazie to za mało. Grają jeszcze zbyt chaotycznie i w zasadzie ostatnie spotkanie z Tłokami powinni przegrać, gdyby nie fenomenalna 4 kwarta, no może gdyby nie totalna padaczka w wykonaniu zespołu z Detroit. Jak dla mnie brakuje im jeszcze jednej armaty ( powinno to wyglądać o niebo lepiej gdy wróci Boozer ). Rose&#39;owi może starczyć paliwa tylko na 3 kwarty z mocniejszymi przeciwnikami. Nie widzę solidnych zmienników i myślę, że to może pogrążyć Byki.

A Portland, robi na mnie wrażenie, szczególnie w ofensywie. Aldrige, Roy i Miller naprawdę mają niezły potencjał. Martwi mnie trochę słaba postawa w defensywie bo zbyt łatwo oddają punkty przeciwnikom. W dotychczasowych spotkania grali równo przez 3 kwarty, w 4 odskakiwali. Jak będzie w tym spotkaniu? Czas pokaże. Dla mnie Blazers na dzień dzisiejszy dysponują równiejszym składem. Z ławki Fernandez i Mathews dają solidne zmiany. Szczególnie ten drugi jest dla mnie dość uniwersalnym zawodnikiem, dobrze spisuje się w defensywie i ofensywie.
Ogólnie Portland ze spotkania na spotkanie grają z coraz bardziej solidnymi ekipami, prezentując się coraz lepiej.

Portland @ 2,00⛔
Portland - 5,5 @ 3,00⛔

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Joakim Noah Total Points + Rebounds Over 25,5 1.85
Betsafe

Tak, wiem, że dziś Byczki grają z Blazers, którzy pod koszem są w miarę mocni. Niemniej jednak uważam, że Noaha spokojnie stać na to, żeby przekroczyć ten próg. Po prostu tak mi się wydaje, nie wiem czy tu więcej wyczucia czy logicznej argumentacji, ale póki co Joakim ma średnio 16.5 punktu i 18 zbiórek. Póki co Noah wykorzystuje nieobecność Boozera i buduje sobie silną pozycję podstawowego podkoszowego w składzie Bulls. Zbiera 1/3 piłek zebranych przez całą ekipę, rzuca niemało. Moim zdaniem ten próg może spokojnie pęknąć.

Blake Griffin Total Points + Rebounds Over 24 1.85
Betsafe

Nadal stawiam na Blake&#39;a. Mimo wczorajszego niepowodzenia, które jak pisałem spowodowane było głównie słabszą skutecznością. Moim zdaniem Clippersi w końcu będą chcieli przełamać fatalną passę, a Blake jako ich lider będzie musiał ciągnąć ekipę, więc spodziewam się z jego strony dobrych statsów (podobnie jak spodziewałem się wczoraj).

Clippers win 3.77
Betsafe

To taki bardziej typ na przełamanie. SAS mają czasem naprawdę gorsze momenty, a Clippersi w końcu będą chcieli się przełamać, zwłaszcza, że już 3 porażki, z czego 2 przed własną publicznością. Wg mnie kurs powinien być trochę niższy i warto spróbować tego 3.77, zwłaszcza, że amazing happens.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
Chicago-Portland
over 187 ✅ i$$$i
Derrick Rose chyba nie może liczyć na podobny &quot;dzień konia&quot; i rzucić 39 punktów robiąc szaleńczą szarżę za wynikiem w meczu z Detroit.
Portland potrafi się czasem zbudzić z zimowego snu i nagle rzucić 30-34 punkty w kwarcie.
Spodziewam się meczu określanego mianem &quot;wymiana ciosów&quot;
over dość sensowny, w meczu wszystko może być choć dałbym 45-55% na korzyść Portland, lecz to NBA nigdy nic nie wiadomo, motywacja, seria itp.
mecz powinien oscylować wokół wyniku 92-103 vs 102-96
Jeszcze rzuciło mi się w oczy
Rose total points + asists over 30
TAK-1,85 ⛔ damn! za brakło 1 asysty lub punktu do zwrotu

Sacramento-Toronto

win Sacramento
1,45-1,55 ✅
Mecz 2 wyrównanych drużyn, jednak spodziewam się wygranej Sacramento, tej drużynie ostatnio dopisuje pech (przegrana w meczu z NJN, gdzie od Q3 grali wybornie i prowadzili nawet 8punktami na 2 min przed końcem by niefartownie przegrać mecz 6 punktami).
Kingsi to walczaki, ale niestety są chwiejni potrafią przewagę 8 punktów raz dwa zniwelować, tak samo potrafią pogonić wynik przy przewadze 14 punktów. Dzisiaj w końcu grają we własnej hali, Toronto w końcu pokaże jaką siłą są w meczach wyjazdowych. W drużynie Sacramento nie ma typowej gwiazdeczki tam raczej ciężar zdobywania punktów jest rozłożony na 3 zawodników (Evans, Caspi, Landry). Nie ma większych kontuzji. Lekkie handi na mecz ryzykowne ale z umiarem (-5,5 całkiem dobre handi po 1,91) ⛔. Toronto ma dobrą ławkę zmienników i to jest ich jedyny +, młodzi zawodnicy w postaci Weemsa i Barbossy ładnie wkomponowują się w drużynę i mając te swoje 5 min w grze potrafią rzucić 10-20 punktów
//po Q1 dodaję Sacramento do czarnej listy - nigdy więcej takich słabiaków

Co do meczu Clipków nie mam zdania - dla mnie oni są od lat chłopcami do bicia i zależy tylko od ich woli walki i nastawienia rywala czy będzie win czy porażka. Nie mówię, że nie mogą wygrać ale umysł podpowiada, że Spurs raczej po raz kolejny upokorzą Clipków we własnej hali ✅

j.will 150

j.will

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Orlando Magic (-7) - New York Knicks typ 1 kurs 1.90

Orlando do tego meczu przystępuje po dużym rozczarowaniu jakie spotkało tą ekipe w American Air Lanes w meczu z żarem. Definitywnie nikt z osób będących blisko Magików nie spodziewał się tak jednostronnego widowiska i olbrzymiego końcowego zwycięstwa Miami biorąc pod uwage kadre jaką dysponuje Orlando możliwości i ambicje tego zespołu.
Dzis Orlando w Medison podejmuje New York Knicks których ostatnio miałem wątpliwą przyjemność oglądania przeciwko Portland Trail Blazers w ich pierwszym domowym spotkaniu. Awięc pare moich przemyśleń odnośnie Nowego Yorku. Generalnie Knicks to ekipa moim zdaniem tworzona przez D&#39;Antoniego na styl jego słońc gdzie także głowną role odgrywał Amire. Tylko ze teraz szkoleniowiec Knicksów dysponuje dużo słabszą kadrą. Nie zmienił się jednak poziom bronienia jego ekipy który oczywiście jest na najniższym z możliwych poziomów.Nie doszukiwałbym się jakiejś sensacji w tym meczu. NIe ukrywam ze spodziewam się rehabilitacji Orlando po fatalnym występu w szlagierze. Nowy York to nie jest ekipa która powinna im zagrozic. Generalnie nawet sposób ich ataku jest na niskim poziomie. Widać ze chłopaki głownie szukają Stoudomire a gdy ten jest dobrze kryty bądz juz nie ma mozliwości podania mu miotają sie jak dzieci we mgle. Mozgov może i ma potencjał ale narazie więcej trudno powiedzieć Gallinari rzuca na poziomie Bargnianiego z Pre-sezonu felton od czasu do czasu ratuje zespoł trójkami z daleka. Niech sam za siebie mówi fakt ze Nowojorczycy podniecają się ze do ich zespołu dołączył &quot;solidny&quot; defensor którym dla nich jest Rony Turiaf niech mnie szlag jesli on jest dobry. Tak wogóle mówienie o dobrym defensorze z Golden State Wariors jest porównywalne do szukania napastnika o potencjale europejskim w Polonii Bytom nie obrażając tego klubu.

czekam na opinie oczekuje dyskusji która nam podpowie co dzis gramy.

pozostałe moje typy na such to

Lal -4 po 1.40 na sportingbecie
Miami -12 1.41
Portland Trail Blazers +8 po 1.44

chciałem jeszcze tylko dodać ze bardzo podoba mi się zakład -9 na miami do przerwy z minesotą ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Rose total points + asists over 30 TAK-1,85 damn! za brakło 1 asysty lub punktu do zwrotu
W tego typu zakładach jeśli zawodnik zdobył równe 30 to jest zwrot a nie przegrany zakład ??

Odnośnie meczu Orlando z Knicksami to w bahu mam HC -6,5 pkt i dość kusi żeby to zagrać...Bo rzeczywiście będą dziś chcieli pewnie zmazać plamę z meczu z Miami...Także na dziś widzę:
1. ???? New York Knicks - Orlando Magic (+6.5/-6.5) --&gt; 2 - 1,85 ==&gt; ZWROT
oraz
2. ???? Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies --&gt; 1 - 1,20 ✅✅✅
Lakersi pokazali, że nadal będą bardzo poważnie liczyć się w walce o tytuł. Nadal bez porażki i nie sądzę, żeby ona miała nastąpić w meczu w który LAL są gospodarzami i grają z Memphis.
Być może uda się pokryć HC, ale tego nie jestem do końca pewien...
???? Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies (-8.5/+8.5) --&gt; 1 - 1,85 ✅✅✅

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tego typu zakładach jeśli zawodnik zdobył równe 30 to jest zwrot a nie przegrany zakład ??
Zwrot w końcu na to wskazuje linia. Jakby była linia np 29.5 to wtedy w ogólnie nie ma zwrotu żadnego.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mogę dzisiaj powiedzieć 2 słowa odnośnie meczów:

Milwaukee-Portland
@1,6 ⛔
Widziałem wczorajszy mecz Portland - porażka na maksa, jedyny zawodnik który się przysłużył to ALdrige, grają na niego jak na Howarda w Orlando, proszę niech ktoś mnie uszczypnie i sam też zobaczy ile celnych rzutów za 3 oddali gracze z Portland w meczu z Chicago :!: -
14 rzutów za 3....... celnych 0 :!: :!: Grają w tej chwili padakę jednym słowem, MIL ma wysokiego Boguta i Jenningsa którzy będą czyścić ładnie tablice przy zbiórkach. Jeżeli wyeliminują najgroźniejszą broń w postaci Aldrige to Portland nie istnieje, wczoraj Potland było cholernie nieskuteczne (coś ok 36-37% skuteczności!!!!), do poprawienia skuteczności potrzeba 2-3 meczów lub 1-2 dni spokojnego treningu, tutaj dzień za dniem. Kurs warty ryzyka szczególnie po tym co zobaczyłem wczoraj w meczu Chicago-Portland.
Dodatkowo przypomnę że w MIL gra Delfino, ten Argentyńczyk ładnie zaprezentował się na MŚ w koszykówce, tutaj 3 zawodników stanowi o sile ognia, w Portland 1-2. Szanse 60-40% dla MIL

2 z meczów który przychodzi mi na myśl to
Detroit-Boston ✅
@ 1,35 /mam mieszane uczucia dzisiaj ktoś z wielkich Orlando lub Boston może przegrać tylko pytanie kto?
Kurs niby śmieszny, ale Detroit jest słabe, słaba skuteczność u siebie groźni ale Boston ostatnio robi jakby jakąś zasłonę dymną, chyba w końcu czas wrzucić 3 bieg i wygrać mecz.
Handi nieco moim zdaniem przesolone teraz -6,5. Boston wyraźnie jest jeszcze nie w pełni dyspozycji, bo ma nerwowe końcówki i wygrywa nie szczególnie wyraźnie. Dodatkowo kontuzje w Bostonie, Shaq i Jermaine O&#39;Neal sprawi że gwiazdeczki będą musiały pograć nieco dłużej.
Nad handi wielki znak :?: co do win Bostonu już jest mniej moim zdaniem wątpliwości.

Washington - Phila
1,56 ✅
omg ale mecz, ciekawe jak rozlicza handicapy wujek betsyf czy po dogrywce też. Na 0.3 koleś z Washingtonu trafił 3 :!:
Co do Q4 to można powiedzieć, że WAS frajersko doprowadził do dogrywki.... prowadził 8 punktami w Q4 i nagle zacięli się i dogrywka po dramaturgii.
Phila jest słabiutka, duży kurs na Washington z tego względu, WAS 1 mecz w domu.
Jeżeli porażka nieznaczna Washingtonu z Atlantą tylko 4 punktami na wyjeździe oraz pogromu w meczu z Orlando jest wyznacznikiem kursu to jest dobrze. Bo Washington na wyjeździe miał bardzo trudnych rywali (Atlanta bardzo dobra obrona, Bibby świetnie rozgrywa a ładnie kończy Joe Johnson akcje) z kolei Orlando to wiadomo -Howard wysoka piłka i good defense.
Phila gościła u siebie 2 drużyny : 2 x lose i raz grała na wyjeździe z Indianą też łomot. Problemem Washingtonu jest brak wartościowych zmienników, z kolei Phila ma mocnych rezerwowych: Louisa Williamsa i Thadeusa Younga, na razie nie schodzą poniżej 14pkt/mecz. Spotkanie może przebiegać nerwowo, zależy jak wejdą w mecz obie drużyny. Jednak WAS powinien udowodnić swoją wyższość na parkiecie.
Over 191 ✅ (1,91) też jest rozsądnym typem, szczególnie Washington u siebie należy do drużyn które lubią dużo narzucać.

Miami-Minesota
hand -16.5 ✅
Co do handi Miami mam zdanie, że wszystko zależy od dyspozycji dnia i zaangażowania. 17 punktów różnicy jest spokojnie do ogarnięcia ;)
Ok 4-5 punktów na kwartę jest możliwe do osiągnięcia spokojnie.
W meczu z Orlando, to Orlando samo się unicestwiło, Howard nałapał fauli i został wykluczony z gry, a Cartera unicestwił..... BOSH, potem Vince tak samo 6 fauli i ławka. Buki ustawiły tak linię po pogromie Orlando, i pogromie Netsów na wyjeździe. Mecz meczowi nie równy. Minesota dół tabeli jednak gwiazdeczki muszą się wyszaleć moim zdaniem w swojej hali nabiją Wilków ok 19-23 punktami.
Zwróćcie uwagę, że z meczu na mecz &#39;dinozaur&#39; Bosh gra coraz lepiej, już nie tylko w obronie, ale rzuca coraz więcej. Można powiedzieć, że zdobywanie punktów jest rozłożone już na wielkie trio po równo. W Miami przydałby się jakiś rasowy rozgrywający jak Rondo, bo tak bardzo często LBJ jest angażowany jako playmaker.
//kolejna &#39;zła&#39; noc ???? handi -3,5 na WAS miałem i handi na Miami - już wiem, że WAS, Sacramento, Detroit są żałośnie słabe. Lepiej grać na te zespoły wyżej w tabeli (w sensie z szansami na Play off, a lucky looserów sobie odpuścić)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
chciałem jeszcze tylko dodać ze bardzo podoba mi się zakład -9 na miami do przerwy z minesotą ;)

Wolałbym kwartę dać ;) choć typ na połowę też dobry. Warto przeszukać wyniki na Q1 i P1 Miami nawalało rywala ładnie.
Dzisiaj handi -8.0 na LALki też jest do ogarnięcia. Mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie $ocio$ ca$o$ bo wnerwia mnie 3/4 typy po 1,91 i ja mam ten 1 na kuponie ????
Good luck everyone ;)

Handi na Q1 ✅ weszło z fartem ;) choć powiem że Minesota dobrze się broni, teraz trzymamy kciuki za wasz handi do połowy i handi -16 ;) też go grałem (po 4-5 points peer quart i jest git)

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
76ers - Wizards
Wizards -3,5 2,01 Pinnaclesports
Dziś Wizards podejmą 76ers i moim zdaniem to oni powinni odnieść pierwsze zwycięstwo w sezonie. W dwóch spotkaniach gospodarze nie odnieśli jeszcze zwycięstwa, ale trzeba tu powiedzieć, że oba grali na wyjeździe, a w Orlando i Atlancie o korzystny wynik naprawdę nie jest łatwo. 76ers przegrali wszystkie trzy spotkania i są pewnie w jeszcze gorszych nastrojach, niż Wizards. Porażki u siebie z Miami i Atlantą oraz w Indianie to nie to, na co liczyli, bo choć rywale w Filadelfii byli trudni, to jednak można było pokusić się o choćby jedno zwycięstwo. Pozytywem jest na pewno wskoczenie Eltona Branda na nieco wyższy poziom i miejmy nadzieję, że powoli odzyska utraconą przede wszystkim z powodu kontuzji dyspozycję, bo z pewnością każdy kibic chciałby oglądać Branda tak grającego, jak kilka lat temu. Iguodala jeszcze nie wszedł w rytm gry, tak się przynajmniej wydaje. Liderem jest na razie tylko z nazwy. Nocioni, Hawes, Holiday czy Young mogą coś dodać ale do spektakularnych wygranych zespołu prowadzić raczej nie będą. Ciekawym graczem jest Evan Turner, ale w NBA na pewno nie zaliczy takiego sezonu, jaki ma zaliczyć inny rookie z tego spotkania, już jeden z liderów Wizards - John Wall. Ma mu kto pomagać. Obok siebie ma przecież Hinricha, a Al Thornton nadspodziewanie dobrze zaczął sezon. Pod koszem Blatche/McGee, którzy mają sporo braków, ale zespół z Filadelfii może nie potrafić ich obnażyć i uważam, że Blatche dziś znów sobie pogra niczym w końcówce poprzedniego sezonu. Rezerwowi znacznie mniej ciekawi niż u rywali, Jianlian Yi i nic poza tym. Piątka jest jednak silniejsza, więcej tutaj graczy, którzy mogą przejąć spotkanie. Trzeba jeszcze raz podkreślić, że to Wizards grają u siebie i pozostawili, mimo porażek, lepsze wrażenie w poprzednich meczach, niż Sixers. Moim zdaniem wreszcie zwyciężą.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie : Cleveland Cavaliers-Atlanta Hawks
Typ : Atlanta Hawks-3✅
Kurs : 1,91
Bukmacher : Bwin
Data: 2010-11-03 00:05
Analiza:
Cavaliers po odejsciu LeBrona Jamesa sa skazywani na jedną z ostatnich lokat w NBA.Przed sezonem zdecydowanie sie z tym zgadzałem ale początek w wykonaniu Cav&#39;s był bardzo dobry bo zwyciestwo z pierwszymi pogromcami Miami Heat,Bostonem 95:87.Ale tearz chyba wraca wszystko do porządku bo kolejne dwa spotkania to już zdecydowan porazka z Toronto 101:81 i z Sacramento 107:104.
Dziś czeka ich trudna przeprawa i moim zdaniem za trudna by ją zwyciesko przejsc.Mecz z Hawks,którzy maja 3 zwyciestwa i są bez porażki to trudne wyzwanie.Cavs maja dosc wyrównaną ekipe ,niestety przeciętną, moze troszke bardziej wyróżnia sie Hickson ze średnia 14pkt i zawsze groźny Anthony Parker ale to za mało na doswiadczoną ekipe Hawks.
Zdecydowanie stawiam na Atalante bo jestem przekonany ,że dziś odniosą 4 zwyciestwo.
Al Horford,Joe Johnson,Mike Bibby,Josh Smith,Williams plus dobra ławka z Crawfordem na czele.
Trzy zwycięstwa z lepszymi ekipami od Cavs ,dwa wyjazdowe zwycięstwa a szczególnie w dobrym stylu Hawks zagrali z Memphis prezentując bardzo dobra skutecznosc rzutów.
Zdecydowanie wiecej plusów jest po stronie gosci.Cavs nie mają czym poszaleć w obronie ,wiec bedą musieli szukać szczęscia w ataku ale ile bedą w stanie trzymac sie gosci ??? Myśle,że nie dłużej niż 1 kwarte.
Polecam typ!
✅✅✅✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wolałbym kwartę dać :wink: choć typ na połowę też dobry. Warto przeszukać wyniki na Q1 i P1 Miami nawalało rywala ładnie.
Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem wydaje się być typ na połowę. To właśnie w IIq Miami odskoczyło zdecydowanie Sixers i Magic. W obu meczach wynik po 1 kwarcie oscylował wokół remisu. W sumie to logiczne. Miami gra całą połowę przynajmniej jednym z dwójki LBJ-DWade. Mało która rotacja rywali jest to w stanie wytrzymać. Pierwsze minuty jeszcze wytrzymują ale z biegem czasu &quot;padają&quot;. Sam gram też Miami - 16. Handicap niby b.duży ale wydaje mi się, że dziś starterzy pograją jednak trochę więcej. Następny mecz dopiero za 3 dni a patrząc na statsy Bosha czy LBJ to jednak widać straszny regres i trzeba im troszkę ponabijać xD
BTW Antawn Jamison nie zagra w dzisiejszym meczu. Podobnie Rip Hamilton. To tak jakby ktoś nie zauważył.

j.will 150

j.will

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Charlotte bobcats +2 - new jersey nets typ 1
Nie napisze wiele bo pisze z komorki na wykładzie ale stawiam na gości. Widze tutaj zdecydowanie szansę po stronie gości. Narazie zaliczyli oni dwie porazki po wyrównanych spotkaniach polegli oni z indiana i bucks na wyjezdzie. Gości zawsze byli znani z jednej z najlepszych defensyw w lidze w ofensywie również mają kim postraszyć mimo straty feltona jest jackson diaw wallece dj augustin.oczekuje wyrównanego pojedynku. Gospodarze tego pojedynku napewno po pierwszych dwoch pojedynkach maja nadzieje na cos wiecej w tym sezonie. Wygrane z królami i tłokami na własnym parkiecie daje nadzieje jednak nie zmienia rzeczywistości ktora ukazuje siatki jako ekipe tylko srednia. Charlotte w zeszłym sezonie zagwarantowało sobie play off i w moich oczach zawsze byli ekipa solidną.

Houston Rockets (-3) - New Orleans Hornets
typ1 kurs 1.70
Druzyny z odmiennymi Bilansami Hornets 3;0 do przodu Rockets po porażkach z Denver Golden State i Lakers 3;0 do tyłu. Definitywnie rakiety z bardzo doświadczonym szkoleniowcem na czele z powracającym Yao nie zasługują na taki bilans i licze na to ze dzis w Toyota center czyli w swoim domu pokonają Hornets którzy sezon zaczęli znakomicie pokonując 3 rywali grających w play off w zeszłym roku Spurs na wyjeździe Denver u siebie i Bucks również na swoim parkiecie. Szerszenie definitywnie są mocne jednak wierze i licze na przewage na deskach Rocketsów którzy dysponują definitywnie lepszymi graczami podkoszowymi anlieżeli Rakiety.
ZACHĘCAM DO DYSKUSJI I WYMIANY KONKRETNYCH ARGUMENTÓW JAK I RÓWNIEŻ POLEMIKI Z MOIMI TYPAMI ????
Orlando Magic -20 - Minesota Timberwolves
typ 1
kurs 2.10
mam zamiar troche wyżyłować to spotkanie Orlando przystępuje do tego meczu po dotkliwej porażce z Miami która napewno naruszyła ich morale wilki również wracają z bagażem 30pkt porazki z żarem i grają dzień po dniu. Dodatkowo stracili Beasley&#39;a czyli najlepszego strzelca ekipy i lidera wilków. Nie widzie dzis innego rozwiązania jak potężne zwycięstwo Orlando tym bardziej że magicy na swoim parkiecie grają do końca mimo nawet kilkunastopunktowego prowadzenia

A 4

alex123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co myslicie o celtach w meczu z Milwaukee,handi jest dośc ciekawy bo 7pkt,niedawno potrafili wygracc taka róznica u siebie z miami a to juz coś

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie ukrywam że mam skwaszoną minę o wczorajszy mesz WAS, są słabiakami i nie warto ich grać. Dobrze że raz dwa obstawiło się handi LALEK- oni nie zawodzą a handi było niskie. Do rzeczy.

Mecz New Jersey - Charlotte to dla mnie typowy not bet. Po 1 NJN grają chwiejnie, i mają masę szczęścia, bo jak nazwać wygranie meczu 1-2 punktami gdy na ok 1,5-2 min przegrywa się 6-8? (mecz z Detroit)
Po 2 Bobki pokazują swoją niemoc, przegrywają na własne życzenie u siebie z Indianą choć wszystko mieli pod kontrolą.
Jeżeli miałbym wskazać faworyta to minimalnie New Jersey.
Boston-Milwaukee
1 @1,25 ✅
handi -7,5-8 ⛔
1,91
//trzeba trzymać się chyba zasad, day after day never to play ???? na 1:06 Boston prowadził 6 i dał sobie nabić 3 kosze ???? nie rzucając żadnego. Ich forma to chyba na razie huśtawka, po Q1 było wszystko ok, Q2 to dramat, Q3 zbierali poślady, Q4 było ok oprócz cholernej końcówki - kto śledził widział co odwalili Bostończycy, sędziowie też jakoś dziwnie uczuleni na faule w ataku dla Bostonu.
Wczoraj jednak Milkiwaye zawiedli na całej linii, wygrywali 16-4 i zapowiadała się miazga z Portland a oni jak od niechcenia stanęli w grze i kapota. Aldrige wyeliminowali ale cementowców pociągnęli inni do walki (od Q3 grało tylko Portland). Boston w końcu wrzucił wyższy bieg i pokonał wyraźnie słabych Detroit. Perfekcyjnie wykonywali Bostończycy rzuty wolne, 18-18 :!: Gwiazdeczki Bostonu pograły i zmiennicy też (lubię grę Glena Davisa)
Nie ma większych absencji w Bostonie, jedynie Shaq O&#39;Neal.
Bostończycy standardowo zniszczyli Detroit obroną (zazwyczaj niszczą drużyny w Q3 i Q4 wtedy ich obrona jest dosłownie beton).
Większych szans Milwaukee nie ma moim zdaniem, koniczynki jakby wchodzą na wysokie obroty, u siebie powinni wygrać, co prawda to mecz w stylu dzień po dniu, lecz ławka i obrona Bostonu bardziej do mnie przemawia niż nieskuteczność i opieszałość w ataku Milwaukee.
Handi -7,5 jest ok -8 może być na styku.

Sacramento - Lakers
@2 1,45 ✅
handi -5,5 LALKI 1,91 ✅

Nie oglądałem niestety meczu Lalek jeszcze w tym sezonie ale od początku jadą ostro i równo (oprócz 1 meczu z Houston). Wczoraj rozjechali Miśki, oglądałem 2 mecze Sacramento i jedyne co mogę powiedzieć, że wygrywają fartem niż mądrą grą, mecz z Toronto to w 1 kwarcie była miazga z Sacramento, jednak Ci podnieśli się i powoli mozolnie odrabiali straty. Największą chyba ich bolączką jest skuteczność, jeżeli dobrze ktoś zamknie strefę rzutów to są bezradni. Lakers nie eksploatują bardzo swoich gwiazd, grają 20-28 min max. Jedynie Oddom dłużej pogrywał. Phil Jackson mądrze rotuje składem, jeżeli Mistrzowie NBA z zeszłego sezonu podejdą do meczu podobnie jak do innych to raczej będzie to jednostronne widowisko.
Handi uważam, że jest bardzo dobrze &#39;wyważone&#39;. Wątpię by Sacramento było stać na równorzędną walkę, gdyż po tym co widziałem to obraz nędzy i rozpaczy.

Z takich underdogów (nie faworytów) nie zdziwi mnie wygrana Toronto w Utah. (6.08) lub wygranie Q1 przez Raptorsów

//jeżeli ktoś skorzystał z typu wskazane naciśnięcie &#39;dzięki&#39; :p

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
telprzem +5 Punkty
andrzejleppero +1 Punkty (Skorzystalem:))
j.will 150

j.will

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
co moge powiedziec
Ad 1
Boston u siebie to prawda powinien rozjechać Bucks. Tylko ja zawsze troche mam obawe odnośnie grania na takie drużyny jak Boston Lakers bo oni po prostu nie zawsze mają motywacje do tego by zwyciężyć w danym spotkaniu.Ni mniej ni więcej myśle ze handicap -5 jest dobrym rozwiązaniem
Ad2
Utah wskoczyło chyba wreszcie na swój poziom. Dawno nie pamietam by ktoś tak rozjechał Oklahome City na ich parkiecie. Dla mnie to byłą troche demonstracja siły jazzmanów. Myśle ze powinni przejechać toronto bez problemowo.
AD3
Czy sacramento to drużyna fuksiarzy to cięzko mi z tym polemizować jak dla mnie jest to jednak druzyna która ma przyszłość Evans i Cousins to już teraz gracze o dużych możliwościach którym ewidentnie tylko czasami brakuje doświadczenia przykładem tego są szybko złapane faule w meczu z Toronto które dały Raptorom szanse na wyrobienie sobie przewagi którą potem kings musieli cały mecz do ostatnich minut konsekwentnie odrabiać. Dochodzi do tej dwójki Casspi który dysponuje dobrym rzutem z dystansu i wychodzi naprawdę dobra młoda ekipa z jajami która mimo ze przegrywała blisko 20pkt z Toronto i Clevland mecze wygrała i była blisko powtórzenia tego z Nets. Lakersi jednak to nie ta klasa stawiałbym coś w rodzaju +8/9 na Kings jeśli bedzie to dawało jakiś dobry kurs.
AD4
Cięzko jest się nie zgodzić z tym,że Bobcats to ekipa solidna i nie zasługują na bilans którym się obecnie legitymują sądze ze ten mecz to bardziej remis ze wskazaniem na bobki. Wierze w zwycięstwo przyjezdnych Netsi juz troche wygrali w pierwszych meczach i jak narazie powinno im to wystarczyć.
AD5
Czekam na kurs na Oklahome City Thunder Clippersi jak dla mnie obecnie poza Wash są najsłabszą druzyną Nba i oczywiście Wolves. Durant Westbrook Obaka i reszta powinni się po nich przejechać lekko

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie : Denver Nuggets - Dallas Mavericks
Typ : Denver Nuggets -3
Kurs : 1,91
Bukmacher : Bwin
Data: 2010-11-04 02:05
Analiza:
Mecz pomiedzy Denver ,a Dallas to jest jeden z ciekawszych spotkań tej nocy,a może i najciekawsze.Obie ekipy mają za sobą po 3 spotkania , po dwa zwycięstwa i po jednej porażce.Dallas zwycieżył z Charlotte i LA Clippers ale niespodziewanie przegrali z Memphis grajac u siebie.Denver w pieknym stylu zwyciezyli z Utah Jazz i Houston,przegrywajac z NO.
Trzeba przyznać ,ze Nuggets mają dosc cieżki kalendarz bo to 4 kolejny mecz z mocna ekipą.Dallas narazie takiej lepszej przeprawy nie uświadczyli co jest na ich niekorzysć.
Carmelo Anthony prezentuje sie bardzo dobrze ,Nene i Billups równeiż prezentują dobry poziom na poczatku rozgrywek,a do tego nowy nabytek Al Harrington ,grający w poprzednim sezonie w Knicks prezentuje sie wyśmienicie.
Pokazał to w mecz z Houston rzucajac aż 28 pkt i poprawiajac średnią na 16,3 pkt na mecz.
Wiem że tego trzydziestolatka stać na wiecej i po ostatnim spotkaniu pokaże po raz kolejny wyśmienita skutecznosć i gre w obronie bo nie wspomniałem ,że zanotowął dodatkowo 10 zbiórek będąc na boisku 29 minut.
Dlaczego typuje na Denver??
Z prostej przyczyny.. Jeśli &quot;Orzeszki&quot; potrafili przytrzymać Luisa Scole i Minga to dziś zrobią to z Dirkiem Nowitzkim.Może Scola miał wiecej miejsca do popisów ale mimo jego bardzo dobrej skutecznosci i az 28 pkt Denver wygrało zdecydowanie to spotkanie.
Dodatkowo grają u siebie wiec bedzie prościej grać ofensywne,popisowwe akcje.
Trzeba bedzie jednak uważać na Jason Terry&#39;ego ,po którym można sie spodziewac skutecznych rzutów za 3 pkt.Caron Butler również moze zaskoczyc Nuggets bo narazie jego skutecznosc jest dosc słaba a stać go na wiele wiecej.
Zdecydowanie stawiam na Nuggets jak i polecam ten typ.Dallas jest słabsze ,a dodatkowo skutecznosc jest jeszcze dosc przecietna wiec nie powinni zagrozić w nocy Denver.

Status
Zamknięty.