>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Najlepszy moderator roku 2008

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wybieramy najlepszego moderatora roku 2008.
W głosowaniu może wziąć każdy użytkownik zarejestrowany nie później niż dnia 15 grudnia 2008 roku.
Najlepsza trójka otrzyma nagrody:
1 miejsce: 300zł
2 miejsce: 200zł
3 miejsce: 100zł

Walczymy fair play. Wszystkie próby oszustwa będą surowo karane zawieszeniem konta oraz wykluczeniem samego zainteresowanego z konkursu.
Głosowanie jest dobrowolne. Zachęcanie użytkownika do głosowania na daną osobą również będzie karane.
Administracja forum
W związku iż można podać tylko 20 pozycji w ankiecie można głosować również na innych modów poprzez wpisanie jego loginu w poście. Można zaznaczyć tylko jedną osobę.

jk 0

jk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
krotko i na temat: doberman90.
CHociaz wydaje mi sie, ze ostatnio jakos rzadziej na forum? Chyba, ze ja jakos nie dostrzeglem.

damian77 34

damian77

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Typ może być jedny: Benek_18 :!:

Za mojej kadencji... Robił niezła.. robote.. Teraz też..ogarnia duzo , rzeczy... Moim zdaniem .. Jeden z lepszych i sumienych moderatorów.

Dawne , czas ! ;) Trzymaj się.. i życzę , dalszego moderatowania.. :piwo:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
krotko i na temat: Vader

Załatwia sprawy rzetelnie, szybko i konkretnie. Obiektywizm też jest jego plusem

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oddaje typ na Vadera chłop pracuje w pocie czoła.

Ps. DO Kolegi kilka postów wyżej zawsze jestem tylko nie widać mojej obecności na forum. Dziękuje za głos.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Ciężko wybrać któregoś z kolegów, gdyż wszyscy dają z siebie wszystko i starają się jak najlepiej wykonywać swą pracę.
Głos jednak oddałem na Vadera. Większość swego wolnego czasu (o ile nie cały) poświęca forum.

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Vader, trzyma dobry poziom forum, człowiek inteligentny.
Życzę temu forum jak najwięcej takich ludzi jak Vader.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
A ja głosuję na Gusto. Może porównując ilość czasu spędzanego na forum przez poszczególnych moderatorów nie byłby on na szczycie, ale przecież nie o to chodzi. Bardzo podoba mi się jego praca, zawsze jest chętny do pomocy, nie tylko w tematach bukmacherskich. Dlatego głos na niego.
Ale wygra pewnie Vader, bo ma chyba największy i najlepszy kontakt z wieloma użytkownikami ????
Bez względu na wynik, ja dziękuję wszystkim moderatorom za to, co robią dla forum, dla nas ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moj glos sie wahał miedzy Jareksem a Prasa, sam juz nie pamietam na kogo w koncu zaglosowalem , bo to jakos wczoraj z wieczora bylo i juz zapomnialem ;d

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
ja mialem trudny wybor, Jareks, Prasa, nikifor, Vader....wybralem tego ostatniego za czas jaki poswieca forum i umiejetnosc rozwiazania kazdego problemu jaki moze miec user na tym forum

Pozdrawiam cala czworke

lalo 28

lalo

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Mój głos poszedł na Vader-a, chociaż trudny wybór był bo kilku jest jeszcze dobrych modów m.in. Prasa , Doberman90 , Jareks, Gusto , TBM :]

Status
Zamknięty.