>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

NafaelRadal i jego zdecydowane decyzje.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
Witam serdecznie.
Zamierzam w tym temacie podawać grane przeze mnie mecze. Głównie będzie to tenis, ale także czasami NBA, z piłki nożnej jeśli coś to tylko mecze Realu Madryt, bo inne jak dla mnie to zwykła ruletka. Myślę, że założenie tematu na fb zaprocentuje tym, że nie będę łamał swych zasad dotyczących zakładów, gdyż do tego już dochodziło nie raz i nigdy na tym nie wyszedłem dobrze. Pozdrawiam i życzę sukceów ????

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#1 / 2012

????Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 1 1,40✅
????Petra Kvitova (CZE) - Tsvetana Pironkova (BUL) 1 1,15✅
????Bethanie Mattek-Sands (USA) - Caroline Wozniacki (DEN) 2 1,20✅

ako 1,93
bet-at-home
1j
✅0,93j

Obstawianie tenisa na początku sezonu może nie być zbyt dobrym pomysłem, ale jednak dwie zawodniczki na które zamierzam postawić swoje pieniądze nie mogą zawieść.

Petra gra świetnie, jej awans w rankingu, może nawet i na pierwsze miejsce myślę, że jest tylko kwestią czasu, widzę szybki mecz zakończony wynikiem 2:0 dla Czeszki. Czesi są świetnym składem w Hopman Cup w tym roku (Petra i Berdych), więc widać, że traktują ten turniej poważnie i nie będzie odpuszczania. Nie spodziewam się też morderczej walki, lecz wygrana Kvitovej to według mnie pewniak.

Jeśli chodzi o Karolinę, to myślę, że ten sezon może być dla niej przełomowy, Woźniacka czuje na plecach oddech innych zawodniczek, które mogą zająć jej miejsce w rankingu a może nawet zepchnąć ją na 3 miejsce. Karolina, którą bardzo lubię musi dobrze zacząć sezon, co prawda zeszły sezon pokazał jak to jest z nią po dłuższej przerwie (przed USO), ale myślę, że nowy sezon to nowe siły i mecz z zawodniczką z 46. miejsca rankingu WTA nie sprawi problemów Dunce. Osobiście liczę na finał AO Karoliny, ale to właśnie początek stycznia i pierwsze turnieje pokażą jak jest przygotowana.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
biscan +1 Punkty
nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
Pierwszy kupon wszedł, co prawda LAL w bólach, ale jednak. Niestety złamałem swoją zasadę, którą nawet napisałem w 1 poście, czyli nie granie piłki nożnej. Postawiłem &quot;all in&quot; na Arsenal DNB przy stanie 0:1 w dzisiejszym meczu z Fulham. Wynik wszyscy znamy. Szkoda pieniędzy, już wolę przegrać więcej ale na swojej dyscyplinie, niż tyle ile wtopiłem przed chwilą. No cóż, takie uroki bukmacherki, trzeba iść dalej, na razie brak kasy na koncie, więc podam, co na pewno bym dzisiaj zagrał. Niech moja dzisiejsza porażka będzie nauczką dla innych, choć wiadomo, że na cudzych błędach uczy się gorzej niż na swoich, to jednak zachęcam do przestrzegania własnych zasad!

#2 / 2012

???? Denver Nuggets - Milwaukee Bucks 1 1,50✅
???? Federer - Davydienko 1 1,15✅
???? Nadal - Kohlshreiber 1 1,10✅

ako 1,89
Bet-at-home
1j
✅0,89j

Jeśli chodzi o NBA, to na forum mecz jest dość oblegany, kurs 1,50 może nie gigantyczny ale zawsze jak na &quot;pewniaka&quot; dobra lokata. W meczach z LAL Denver zaprezentowało się bardzo dobrze, pierwszy mecz mógł i powinien zakończyć się innym wynikiem, lecz to już historia. Jedyne, co zmusza do zastanowienia się nad tym typem jest to, że Denver grało mecze 29., 30., 31. grudnia oraz wczoraj, przez co mogą być zmęczeni, wręcz przeciwnie Bucks, którzy grali 27., 28. oraz 31. grudnia. Mimo wszystko stawiam na Denver.

Tenisa wole zagrać pewnych zawodników, na których z powodu nowego sezonu i dość dużej niepewności kondycji i formy są dość korzystne kursy. Federer i Nadal w takich meczach nie zawodzą. Więcej nie potrzeba pisać.✅

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#3 / 2012

???? Utah - Milwaukee 2 1,90⛔
???? Wozniacki C. - Pironkova T. 1 1,15✅
???? Kvitova P. - Mattek-Sands B. 1 1,10✅

ako 2,40
bet-at-home
1j
⛔1j

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#4 / 2012

????Murray A. - Baghdatis M. 1 1,25✅
????Gajdosova J. - Li N. 2 1,25 ✅
????Bartoli M. - Medina Garrigues A. 1 1,25✅

ako 1,95
bet-at-home
1j
✅0,95j

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#5 / 2012

????Federer - Tsonga +1,5 seta 2 1,55 ZWROT
????Nadal - Monfils +1,5 seta 2 1,85 ✅

ako 2,87
bet-at-home
1j
✅0,85j

///edit: nie wiem, czemu na fb 2:0 dla Nadala cieszyło się taką popularnością. Żebyście się wszyscy nie zdziwili jak &quot;super kurs&quot;, czyli 1,25 na win Nadala też nie wejdzie.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#6 /2012

????Flavia Pennetta (ITA) - Jie Zheng (CHN) 1 1.37⛔ no ładnie :/
????Daniela Hantuchova (SVK) - Kaia Kanepi (EST) 1 1.42✅

ako 1,95
bwin.com
1j
⛔1j

ksz034 +1 Punkty
nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#7 / 2012

????Murray - Dolgopolov 1 1,20✅
????Raonic - Almagro +1,5 seta 1 1,80 (Raonic wygra 2:0)✅ 6:4 6:4

ako 2,16
bet-at-home
1j
✅1,16j

Nad pierwszym meczem chyba nie potrzeba się głębiej zastanawiać. Wczoraj Dolgopolov pokonał Simona, lecz nie ruszałem tego meczu, gdyż wg mnie gdyby możliwy był w tenisie taki wynik jak obustronna porażka, to gdzie jak gdzie, ale mogłaby mieć miejsce jedynie w meczu Simon - Dolgopolov. Obu nie lubię, w przeciwieństwie do Andyego, lecz nie wybrałem tego meczu ze względu na sympatię. Andy musi się starać, bo za chwilkę AO, w zeszłym roku finał przegrany z Djokiem, końcówka sezonu świetna, może przy osłabionym Nadalu i Federerze będzie mógł się pokusić o zwycięstwo, choć wg moich obliczeń trafi na Djoka w półfinale, co może pokrzyżować plany i spowodować porażkę w SF lub wręcz przeciwnie awans do finału i &quot;łatwiejszego&quot; do ogrania zawodnika.

Drugi mecz to większe ryzyko, lecz wielka nadzieja tenisa, czyli młody Kanadyjczyk Milos Raonic, który nie powinien dziś mieć problemów z pokonaniem Almagro. Jeśli dojdzie do wyrównanego seta kończącego się TB, to chyba nie trzeba się zastanawiać kto wyjdzie z niego zwycięzko. Wysoki Milos z piorunującym serwisem jest strasznie trudny do przełamania, o czym przekonali się w tym turnieju Sela i Hanescu łamiąc Raonica aż... 0 razy. Almagro zaczął turniej od drugiej rundy, gdzie grał 3 sety z Yuichi Sugita. Mecz ten trwał aż 2h44min, co jak na pierwszy mecz sezonu jest strasznym wysiłkiem. Nic jak wygrana 2:0 Milosa.;)

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#9 / 2012

????Li N. - Makarova E. 1 1,20 ✅
????Bartoli M. - Hercog P. 1 1,20✅
????Radwanska A. - Radwanska U. 1 1,20✅

ako 1,73
bet-at-home
1j
✅0,73j

Podsumowanie po 9 zakładach:

Postawione: 9j
Wygrane: 13,51j
Zysk: 4,51j
Przy założeniu, że 1j = 150zł, przy postawionych 1350zł udało się wygrać 2026zł, czyli na czysto 676zł.
Kupony zagrane: 9
Wygrane: 7
Typy podane: 22
Typy trafione: 19
Średni kurs trafionego typu: 1,334

Yield: 50,1 %

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#10 / 2012

Dzisiaj jedziemy z taśmą, ale wierzę w jej sukces:

????Li N. - Scheepers C. 1 1,25 ✅
????Kvitova P. - Dulgheru A. 1 1,05✅
????Radwanska A. - Petkovic A. 1 1,50✅
????Kerber A. - Errani S. 1 1,55✅

ako 3,05
bet-at-home
1j
✅2,05j

realm +1 Punkty
snoopdogg +7 Punkty (Ciekawy ten Twój temat. Będę często zaglądał żeby zobaczyć jak Ci idzie. pozdrawiam)
nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#11 / 2012

????Ferrer D. - Rosol L. 1 1,10✅
????Kvitova P. - Hantuchova D. 1 1,35✅
????Wozniacki C. - Radwanska A. (-1.5/+1.5) 2 1,40✅

ako 2,08
bet-at-home
1j
✅1,08

Myślałem o zagraniu czystej 2 na Agnieszkę, ale jednak wolę zagrać bardziej zachowawczo. Ugranie seta nie powinno sprawić Radwańskiej problemu. Karolina dzisiaj grała z Cibulkovą, mecz 3-setowy, po 6 przełamań, zdobyta liczba punktów na korzyść Słowaczki. Agnieszka pokonała w dwóch setach Petkovic. Same statystyki tych meczów mogą lekko faworyzować Agę:
Trafialność 1. serwisu: CW 66% vs. AR 76%;
Punkty wygrane po 1. serwisie: CW 59% vs. AR 65%;
Punkty wygrane po 2. serwisie: tu Aga nie szaleje, 38%, ale wynik Karoliny, czyli 45% wcale nie jest drastyczną przewagą.
Piłki wygrane po 1. serwisie przeciwniczki: CW 27% vs. AR 51%

Statystyki statystykami, wszystko wyjdzie w meczu. Jednak liczę na zwycięztwo Agnieszki. Do kursu 1,4 dodaję 2 wg. mnie dość prawdopodobne typy. Ferrer i Kvitova. Wystarczy.
Wystarczyło

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#12 / 2012

????Kerber A. - Cirstea S. 1 1,40✅
????Tsonga J.-W. - Nishikori K. 1 1,35⛔

ako 1,89
bet-at-home
1j
⛔1j

Dzisiaj troche czasu spędziłem na analizie nocnych meczów tenisowych. Gdy zobaczyłem kurs na Kvitovą, czyli 1,45 to pomyślałem od razu, iż mamy ładną promocję, ale analiza zniechęciła mnie do ruszania tego meczu. Nie dlatego, że boję się stawiać na Kvitovą, ale raczej przeciwko Na Li. Kvitova jest faworytką, a zwycięztwo w turnieju dałoby jej pozycję liderki rankingu WTA. Jednak to Chinka broni punktów ugranych przed rokiem w Sydney. To Chinka musi być w formie, żeby postarać się obronić jak najwięcej punktów z zeszłorocznego finału AO. Sucha analiza pokazała mi, że Na Li nie jest bez szans. Nawet mało powiedziane. Myślałem o Na Li + 1,5 seta, ale jednak podobnie tak jak z drugim półfinałem wolę odpuścić.

Najlepiej wg. mnie wygląda Kerber w meczu z Cirsteą i Tsonga z Nishikorim. Nie mam nic konkretnego do napisania o tych meczach, żadnych njuansów, jednak dokładna analiza pierwszego meczu i to, że Tsonga ostatnio wygrał turniej po bardzo dobrej grze, co świadczy o jego dobrym przygotowaniu do sezonu pomogło mi w wyborze meczów do kuponu.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#13 / 01 / 2012

⚽CA Osasuna - FC Barcelona 2 1,35✅
????Goffin D. - Rufin G. 1 1,50⛔

ako 2,03
bet-at-home
1j
⛔1j

Szkoda wczorajszego kuponu, przeczuwałem, że Li Na nie da się zdominować, podobnie myślałem o meczu Istomina z Gasquetem, w którym kurs na Istomina wynosił aż 3,7. Niestety wybrałem chyba najgorzej jak mogłem. Tsonga nie przyłożył się w tym raczej pokazowym turnieju. Nawet nie wiedziałem zanim wybrałem go do kuponu, że odbył się wcześniej pierwszy mecz, który Jo również przegrał. Jednak nie ma co za bardzo ryzykować podczas takich turniejów. Więcej pewności co do swoich typów nie zaszkodzi, zamiast grania prowizorycznie łatwych meczów, niepewny typ na Gasqueta zauważyem, na Tsongę niestety nie. Więcej takich błędów nie będzie ;)

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#15 / 01 / 2012

???? Zvonareva - Hradecka +1,5 seta 2 2,10 (Hradecka wygra przynjamniej 1 seta)⛔

Cóż tu pisać, Zvonareva nie jest faworytką tegorocznej odsłony Australian Open. Przejście przez pierwszą rundę sprawiło jej dużo probemów, jej mecz z Dulgheru trwał strasznie długo, w przeciwieństwie do Hradeckiej, która grała tylko 1h4minuty, a jej mecz wygląda na luźne przejście do kolejnej rundy. Wierzę, że poprawienie skuteczności w zakresie trafionego pierwszego serwisu może dać jej zwycięstwo w meczu z Rosjanką. Reszta jest ok, aby set został ugrany, ale jak mówię, liczę na coś więcej :cool:

bet-at-home
1j
⛔1j

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#15 / 01 / 2012

Na dzisiaj jadę z typami długoterminowymi na AO 2012

Nie wydaje mi się, aby mogło być inaczej.

Serena + Novak = ako 8,78

bet-at-home
3j
⛔3j

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#16 / 01 / 2012

???? Federer - Tomic 1 1,1✅
???? Radwańska - Goerges 1 1,2✅

ako 1,32
bet-at-home
1j
✅0,32j

Zagrałem już taki kupon wczoraj za większe pieniądze niż zwykle, cieszę się z odpuszczenia dzisiejszych meczów, ale po analizie zrezygnowałem z Sharapovej, która wygrała, ale także z Bartoli i Monfilsa. Cieszę się również z tego, że Zvonareva odpadła, gdyż kilka dni temu napisałem, iż jej porażka to kwestia czasu i to nie długiego. Na jutro wybrałem bardzo pewne mecze, mam nadzieję, że Roger trochę przytemperuje zbyt pewnego siebie Australijczyka. Bardzo nie podobało mi się zachowanie Tomica w meczu i po meczu z Dolgopolovem. Federer wygra i to pewnie.
Ludzie po meczu Agnieszki z Mattek, która narzuciła dość trudne warunki naszej rodaczce mówili, że jednak nie to.., nie tamto.., nie siamto.., takie tam gadanie jak zwykle. Kolejne mecze pokazały, iż był to wypadek przy pracy a dzisiejszy będzie kolejnym zwycięstwem. W ćwierćfinale czekać pewnie będzie Azarenka i bardzo ciężki mecz, ale jednak musimy wierzyć w Agę, gdyż na pewno potrafi pokonać Białorusinkę i sprawić ogromną przyjemność sobie i wszystkim Polakom. Jednak nie ma co myśleć w przód, ostatnie pół roku Agnieszki dało nam wiele szczęśliwych momentów i nie można oczekiwać zbyt wiele. Trzymam kciuki.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#17 / 01 / 2012

????Sharapova M. - Lisicki S. 1 1,25✅
????Williams S. - Makarova E. 1 1,05⛔
????Nadal R. - Berdych T. 1 1,25✅

ako 1,64
bet-at-home
1j
⛔1j

Dzisiaj sporo czasu spędziłem na analizach meczów, odrzuciłem Federera, Tsongę i Kvitovą. Pewnie wygrają ale nie widzę tu jakiś knock-outów. Ze wszystkich spotkań to Sharapova w meczu z Lisicką wygląda najpewniej. Inny wynik niż 2:0 będzie dla mnie niespodzianką i to dużą.

Serena jak to Serena, kurs 1,05 dokładam tylko do lekkiego podwyższenia ako. Mam nadzieję, albo nawet jestem pewien, iż Amerykanka nie zawiedzie jutro, ani w półfinale, ani w finale AO 2012 ;-)

Nadal Berdych to jak dla mnie najmniej pewny z 3ki wybranych przeze mnie meczów. Berdych same statystyki podczas tego turnieju notuje nienajgorsze, ale jednak Rafa to już inna liga, niż zawodnicy, z którymi przyszło mu się do tej pory zmierzyć (nikomu nie ujmując, ale Rafa jednak to wielki Mistrz obok Rogera). Czech zagrał sporo TB, więc równie dobrze na jego miejscu mógł być tu inny zawodnik, może Almagro. Także australijska publiczność nie będzie kibicowała Thomasowi, co może go zdekoncentrować i jeszcze przyłożyć się do jego porażki.

nafaelradal 79

nafaelradal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pabianice
#18 / 01 / 2012

???? Federer - J.M. Del Potro 1 1,30✅
???? Nadal - Berdych 1 1,20✅
???? Sharapova - Lisicki 1 1,25✅

ako 1,95
bet-at-home
1j
✅0,95j

Fajnie, że wczoraj napisałem, że Tsongę odpuszczam i wygrał Nishikori, ale dodanie kursu 1,05 do poważniejszego kuponu to jednak kurcze super pomysł. Kolejna nauczka, nie wolno wierzyć bezkrytycznie w 1 zawodnika/zawodniczkę.

Jeśli ten kupon nie wejdzie robię przerwę do US Open 2012.

// Wszystko byłoby spoko, gdybym tylko mądrze obracał pieniędzmi. Jakoś mam taki problem, że pod koniec miesiąca jestem na plusie, a wtedy przychodzą jakieś 3 wtopione mecze, czy kupny i już pod kreską. Bardzo proszę o info na pw np. z jakimś linkiem z opisem metod zarządzania pieniędzmi w bukmacherce. Jednak same typy, nawet dość skuteczne nic nie dają, wszystko pozostałe także musi funkcjonować prawidłowo.