>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Naciągacze !

Z 0

z7665489

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
załozyłem konto bo mieli promocje 100%.nie miałem konta bankowego wiec poprosilem kolegi, zeby wplacil z jego konta.obstawilem pare zakladow i troche wygralem.teraz chce wyplacic pieniadze a tu ZONK! baw informuje mnie ze moge wyplacic tylko na moje konto bankowe ! co jest? moge wplacac z dowolnego konta ale wyplacac tylko na wlasne? po 1 nie informowali mnie o tym a po 2 nigdzie w regulaminie nie jest o tym wspomniane ! zgodnie z kc regulacje nie zawarte w umowie nie obowiazuja. i co teraz?mam jakies szance na wyplate wplacona kase + wygrane? jednym slowem NACIAGACZE :zy3ou:

lucek 250

lucek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krakow
z tego co pamietam...wiekszosc bukow ma zastrzezenie ze mozna wyplacic tylko na swoje konto - lub tez tylko na to konto z ktorego sie wplacalo (expekt tak ma), ale osobiscie sprawa jest do rozwiazania prosta - idz do banku i zaloz sobie konto - nic to nie kosztuje - wyplac kase ,idz do banku i konto zamknij. I po sprawie. Jezeli nie mozesz sam otworzyc konta - wez mamuske/tatuska i niech ci konto otworza na twoje dane - bo jakos sie da konto zalozyc nawet jak sie jest w przedszkolu - banki maja rozne oferty - i wyplacaj! Nie widze zadnego problemu ????

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiesh chodzi o pranie brdnych pieniędzy takie zabezpieczenia ale idzź załóż sobie konto np w inteligo albo mbanku i po sprawie:p

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak przedmówcy doradzają spróbuj taki sposób ale troche dziwna sprawa muszę przyznać

M 0

miszczu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sprawa nie jest dziwna. zeby grac musisz miec: a) pieniadze b) 18 lat. a jezeli spelniasz dwa pierwsze warunki, to w Europie jest naturalne, że masz konto w banku. i naturalne jest, że w czasie, kiedy slyszy sie o oszustach bankowych, bukmacherzy dbaja o to, aby pieniadze wyplacane trafily do wlasciciela.

N 31

nazz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm to nie pierwsza osoba, która mówi, że nie ma konta bankowego. Dziwi mnie to, bo przecież założenie konta to tylko kwestia czasu. Są oferty jak np. mBanku, gdzie nie płaci się nic. Nawet umowy odsyła się w kopercie, za którą płaci bank... Ludzie pozakładajcie sobie konta bo to z tymki kontami qmpla czy mamy to śmiech na sali. No chyba, że się jest nieletnim, wtedy zostaje jedno wyjście - zalożyć konto (bukmacherskie) na dane osoby dorosłej.

N 0

nostra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja nie mam 18 lat, ale za to mam konto bankowe ???? i tutaj jest zonk ????