>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Na czym zapisujecie typy

J 1

jorgus007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Chciałem się was zapytać na czym zapisujecie nr meczów. Czy można gdzieś pobrać i wydrukowac gotowe na to karteczki:oops:?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Ja na karcie fortuny +, zapisz sobie na czym chcesz, nawet opcja wydruku e-kuponów jest, a w ogól to co to za dziwny ;) temat.

K 53

kinkyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
He he najlepszy temat jaki spotkałem na tym forum.;)
Ja przygotowuję zwykle e-kupon i ten numerek cholernie dlugi zapisuje zwykle na wydartym z gazety kawałku papieru, zużytym bilecie bądź jakimkolwiek rachunku który zaśmieca moją kieszeń. ????

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
jak wezmiesz numerek to wystarczy,
ja zazwyczaj wyrywam kartke z zeszytu i tam zapisuje numery zdarzen, albo w komorce w formie notatki , gram single to wystarczy ze powiem babce w okienku jaki numer ,typ i stawka

I 1

icytower77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo mało ludzi zapisuje swoje typy. Zapisują głównie tylko ci którzy grają za większe stawki. Nawet jak ktoś gra tylko po kilka dyszek na kupon to fajna sprawa takie statystyki. Po miesiącu mozna sobie zrobić bilans, zastanowić się nad grą, nauczyć się czegoś, wyeliminować błędy, niepotrzebnie zagrane bety. Mozna zapisywać w wordzie, exelu, w zeszycie gdzie jak kto woli ✅

chwileulotne 0

chwileulotne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak już koniecznie chcesz zapisywać, to najprościej w Excelu. Sam kiedyś na początku przygody z bukami się w takie coś bawiłem. Później zrezygnowałem z tego typu &quot;księgowania&quot; :razz:

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Najwygodniej to zapisywać na stronie fortuny. Potem wystarczy tylko przynieść nr
Najwygodniej to chyba na karcie, idziecie do fortuny zakładacie sobie kartę członkowską, dostajecie konto na efortuna, możecie zapisać sobie e-kupon i aby dajecie w okienku kartę - miło, szybko i przyjemnie. Do tego dostajecie punkty które możecie wymienić na prezenty.

mat3uszx 3

mat3uszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wielka Polska
Czy nie majac konta Plus, ale maqjac konto na stronie, moge pani w okienku podac numery kuponu wypelnionego na stronie i wszystko bedzie ok?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Jak jesteś zalogowany na efortunie na login który wybrałeś sobie przy zakładaniu karty. To tworząc e-kupon na jego dolnej części masz żółty przycisk &quot;zapisz&quot; pod &quot;przelicz, usuń, podgląd&quot;.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dasz zapisz to automatycznie zapisuje się na twoim koncie i na karcie. Teraz tylko idziesz do fortuny podajesz kartę i Pani w okienku drukuje twój kupon.