Multi multi [polskie lotto]. Właściwie, program.
Od razu napiszę, że jeśli ten temat w ogóle nie powinien mieć miejsca na Forum bukmacherskim to proszę o jego usunięcie. Jeśli powinien być gdzie indziej, to o przeniesienie.
Nie zajmuję się hazardem tylko bukmacherką.
Jednak dla przysłowiowych "jaj", spróbowałem uchwycić jakieś zależności w grze "multi multi".
Zrobiłem to wczoraj, zamknąłem w algorytm i arkusz kalkulacyjny na razie.
Moje pytanie jest takie do graczy w te "kulki" :grin::
czy wypracowanie/uchwycenie takich powtarzających się prawidłowości, w wyniku których:
generuję 4 liczby, jakie wystąpią/ukażą się w 3 najbliższych losowaniach (i one w nich realnie, przeważnie występują) to jest jakiś atut, "sukces", sukcesik czy raczej niewiele, nic?
Dla przykładu, bo tak było,
wczoraj wytypowałem 4 liczby. Dwie z nich padły dzisiaj w losowaniu o 14. Jedna, w losowaniu o 22.15.
Pozostała jeszcze jedna. Ona może jutro o 14 zostać wylosowana (ale oczywiście nie musi).
Edit, pomyłka. Liczba, o której myślę została wygenerowana błędnie.
Nie gram w to więc się nie znam. Proszę o opinie.
----
Edit:
zrobiłem "poprawkę". Program generuje teraz od 1 do maks. 6 liczb.
Bywa (jeśli nie jest "pewien"
, że nie wygeneruje żadnej.
Od razu napiszę, że jeśli ten temat w ogóle nie powinien mieć miejsca na Forum bukmacherskim to proszę o jego usunięcie. Jeśli powinien być gdzie indziej, to o przeniesienie.
Nie zajmuję się hazardem tylko bukmacherką.
Jednak dla przysłowiowych "jaj", spróbowałem uchwycić jakieś zależności w grze "multi multi".
Zrobiłem to wczoraj, zamknąłem w algorytm i arkusz kalkulacyjny na razie.
Moje pytanie jest takie do graczy w te "kulki" :grin::
czy wypracowanie/uchwycenie takich powtarzających się prawidłowości, w wyniku których:
generuję 4 liczby, jakie wystąpią/ukażą się w 3 najbliższych losowaniach (i one w nich realnie, przeważnie występują) to jest jakiś atut, "sukces", sukcesik czy raczej niewiele, nic?
Dla przykładu, bo tak było,
wczoraj wytypowałem 4 liczby. Dwie z nich padły dzisiaj w losowaniu o 14. Jedna, w losowaniu o 22.15.
Pozostała jeszcze jedna. Ona może jutro o 14 zostać wylosowana (ale oczywiście nie musi).
Edit, pomyłka. Liczba, o której myślę została wygenerowana błędnie.
Nie gram w to więc się nie znam. Proszę o opinie.
----
Edit:
zrobiłem "poprawkę". Program generuje teraz od 1 do maks. 6 liczb.
Bywa (jeśli nie jest "pewien"