>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MuchBetter

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Strona Internetowa -&gt; MuchBetter

Coraz częściej spotykam się z tą metodą płatności w internecie (szczególnie kasyna i poker roomy ale niektóre buki też już mają w swojej ofercie) natomiast MuchBetter nie miał jeszcze swojego tematu na forum więc warto go założyć dla wymiany doświadczeń czy pytań. 

Much Better to stosunkowo nowe rozwiązanie płatnicze, występujące jako  e-portfel do wszelkich płatności. Możecie z niego korzystać w sieci, ale jednocześnie oferuje także karty płatnicze, dzięki czemu zrealizuje się nim wszelkie płatności w sklepach stacjonarnych (darmowa karta Mastercard). MuchBetter funkcjonuje na zasadzie aplikacji mobilnej którą można za darmo pobrać z  z App Store jak i przez Google Play.

Operator na stronie chwali się najniższymi opłatami związanymi z obsługą e-portfeli oraz transakcjami wielowalutowymi w czasie rzeczywistym. 

Apka posiada skaner linii papilarnych jako jedno z zabezpieczeń. Firma oferuje również coś na zasadzie punktów lojalnościowych, przyznawanych za obrót dokonywany poprzez aplikację. Punkty te potem można wymieniać na losy czy vouchery. 

https://www.youtube.com/watch?v=Apk3nPBNdo0

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kombajn +16 Punkty
kombajn 1,2K

kombajn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 5 marca 2020 13:47 przez madangeloStrona Internetowa -&gt;MuchBetter

Apka posiada skaner linii papilarnych jako jedno z zabezpieczeń.

A to jest opcja czy konieczność?

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
cytat z dnia 5 marca 2020 13:57 przez kombajn

A to jest opcja czy konieczność?

Tylko ściągnąłem apke nie korzystałem z niej w praktyce także nawet nie wiem czy jest to opcjonalne zabezpieczenie czy obowiązkowe. Aczkolwiek uważam że to ciekawa opcja aby ograniczyć nadużycia.

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Ściągnąłem sobie, choć tak tylko trochę popatrzyłem. Przypomina Revoluta, ale może jest faktycznie dużo lepszy jak sugeruje nazwa :) Dobrze, że doszła kolejna możliwość.