>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

moneybrookers weryfikacja tożsamości!

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam prosze o pomoc!!!
mam konto moneybrookers juz pare lat korzystam z niego wplaty/wyplaty pare razyw miesiacu!! ostatnio chchaiel mwyplacic 150 zloty i wyskoczyl mi komunikat!!!

Wymagana jest weryfikacja tożsamości!

Niestety nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa pierwszej wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:

Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast)
Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.

Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych)
Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.

Wybralem opcje drugą weryfikacja przez konto bankowe przelalem kwote mniejsza niz 50 zloty !! i nie moge nigdzie znalesc alfanumerycznego 6scio cyfrowego kodu w tym przelewie!! skad go wziasc pomocy ???? )
wyplacam i wplaca juz kase pare lat u nich na koncie a wyskoczylo weryfikacja w celu pierwszej wyplaty szok!!!

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez to mialem, wyrobilem karte i juz ja mam, tez Ci polecam ją wyrobic, ale wiaze sie to z oplata 10euro, i tyle samo bedziesz placil za wyplate z bankomatu jak bys zlecal przelew na konto w banku czyli 1.8euro, ale nie bedziesz musial czekac 2 dni na przelew od nich.

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wie moze ktos cos z tym zrobic aby mozna bylo przelewac dalej pozdrawiam

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak u mnie wyskoczyl ten komunikat to zlecilem 40zl na konto i myslalem, ze dostane kod, ale nic nie dostalem w tytule przelewu dlatego wyrobilem karte mi sie juz nie chcialo do nich pisac, bo z nimi jest slaby kontakt, a jak Ty sie tak boisz tej karty, albo żalujesz 10euro za wyrobienie to musisz do nich napisac.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Nie jestem do końca pewny bo nie pamiętam dokładnie jak to wyglądało ale możesz spróbować jak bedziesz miał w przelewie coś takiego TRN ID 599110685 to spróbuj wpisać pierwsze 6 cyfr jezeli tyle chca,moze zaskoczy. A jak nie to poprostu napisz do nich na [email protected] gdize znaleść ten kod

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja wpisywałem to i nie poszło, ale chyba cały wpisywałem, mozesz sprobowac

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie nie to nie jest to ???? ) jest moze ktos kto mial taki problem i wiem jak to rozwiazac??

F 44

freakifiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jezeli masz zweryfikowany swoj adres to porostu napisz email do nich i wyjasnij jaka jest sytuacja oni najpawdopodobniej wysla ci wiadomosc i napisza co jest potrzebne do weryfikacji w moim wypadku byl to skan dowodu oraz jakis rachunek zeby bylo widac dane adresowe chociaz juz wczesniej mialem adres zweryfikowany. wysallem i w ciagu 2 dni mialem pelen dostep do mojego konta;)

H 3

hugoboss24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie prosze o pomoc potrzebuje wyplacic kase a nie wiem jak to zrobic pomocy prosze!!!

F 44

freakifiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisz do nich maila oni odpiszą ci i pewnie dadzą ci tzw ticet i wyjaśnią co musisz im wysłać w moim przypadku to był to skan dowodu i jakieś potwierdzenie adresu bo miałem kiedyś taka samą sytuacje chociaż swój adres dużo wcześniej weryfikowałem