>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers!!

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mama wiele problemów z wyplatami moze ktos z was sie orientuje czy można wyplacic kase z moneybookers bez posiadania konta bankowego czyli poprzez poczte??Z góry dzieki a jesli jest taki temat to sorka

K 0

karbi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale wpłacać przez pocztę można??

Na konto Moneybookers oczywiście że tak...

pzdr

A na ich stronie jest napisane co innego:

&quot;Dokonuja Państwo surowo zabronionej wpłaty gotówkowej, jeśli udaja się Państwo osobiście do banku i dokonują wpłaty gotówkowej na nasze konto bankowe.&quot;

janek87 19

janek87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz i ja mam kilka problemow, mozecie mi powiedziec czy musze na Mb podawac prawdziwe dane tzn czy musi byc adres tam gdzie jestem zameldowany czy moze byc tam gdzie mieszkam i jeszcze jedno pytanie.. kur.. chce zalozyc konto a caly czas wyskakuje mi zeby podac kod pocztowy no ludzie ale on jest podany, co zrobic?

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
teraz i ja mam kilka problemow, mozecie mi powiedziec czy musze na Mb podawac prawdziwe dane tzn czy musi byc adres tam gdzie jestem zameldowany czy moze byc tam gdzie mieszkam

dane musisz miec takie jak na koncie bankowym... jak bedziesz wyplacac na konto w banku i dane nie beda sie zgadzac to poprosza Cię o dowód i bedziesz miec problemy z wypłata...

kur.. chce zalozyc konto a caly czas wyskakuje mi zeby podac kod pocztowy no ludzie ale on jest podany, co zrobic?

prosta sprawa ... jak masz np. kod pocztowy 11-123 to wpisz w tamto miejsce 11123 ???? bez myślnika i na 100% pójdzie ????

PozDro :jezora:

T 0

taziii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
podlacze sie pod temat

jestem nowym uzytkownikiem moneybookers i mam takie pytanie.

posiadam konto w PKOBP czyli mam internetowe PKOBP Inteligo.

Moje pytania brzmia :

1)jesli MB wymaga jako adnotacje moj ID to czy w przelewie PKOBP Inteligo to jest jako Tytul przelewu?

2) Czy oreintuje sie ktos moze jak dlugo srednio idzie taki przekaz?? czy te 2-5 dni co pisza w MB czy moze szybciej??

dzieki z gory

K 0

katalonya

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stjaervein
Jak podajesz kod p ocztowy to wpisz nie tak jak zawsze np.99-999 tylko 99999

i zadziala bez problemu

rogusz9 0

rogusz9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema mam pytanie. Chce wpłacić kase na expekta ale w tej chwili moge wpłacić tylko netellerem na którym nie mam kasy. Mam pieniądze na moneybookerze, ale żeby skorzystać z bonusu 100% zwrotu pierwszego zakładu nie moge wpłacićprzez moneya. Czy jest więc możliwość przelania kasy z moneybookera na netellera, lub czy są inne szybie możliwości wpłaty kasy na expekta( mam 5 dni )??