moneybookers poprosił mnie o weryfikację adresu miejsca zamieszkania bo chciałem zlecić wypłatę na konto bankowe i wysłał mi list, więc mam pytanie czy jak mam środki na koncie w MB to mogę wpłacać np. do kasyna? Bez obawy że mnie zablokują?
Bez obawy ze Cie zablokuja to nic w MB nie mozesz robic
Ale najczesciej blokuja dopiero jak CI sie limit obrotu konczy i wtedy musisz podniesc status konta.
Polecam korzystanie w Netellera, duzo lepsza firma
nie rozumiesz. żadne konto lewe. wolę już poczekać aż dostanę list weryfikacyjny bo nie dostaję żadnej tu na forum pomocnej odpowiedzi. i swoją droga szkoda tych xxxx pln żeby mi zablokowali konto.
Możesz śmiało dokonywać transakcji mb-buk, buk-mb. Dopiero jak będziesz chciał wypłacić pieniądze na konto bank to będziesz musiał zweryfikować swój adres. pozdrawiam
Możesz śmiało dokonywać transakcji mb-buk, buk-mb. Dopiero jak będziesz chciał wypłacić pieniądze na konto bank to będziesz musiał zweryfikować swój adres. pozdrawiam
Siema!
Mam takie pytanie:
Mam kase na MB i teraz chciałbym ją przelać na konto w mBanku.
Przy:
"konto bankowe" mam status: "zarejestrowany"
"adres" mam status: "zweryfikowano"
czy mogę bez problemu przelać te pieniądze z MB na konto mBank bez problemu? Bo już tyle złego się naczytałem o MB że nie chcę nic zaczynać bez upewnienia się, że spokojnie mogę przelać tą kasę.
PS: Jeśli chcecie pisać: "spróbuj to zobaczysz" albo "poczytaj to się dowiesz" to sobie odpuście, mam konto od niedawna i to będzie moja pierwsza transakcja. Pozdro
Moneybookers to złodzieje , zablokowali mi konto z kwotą xxx , list nigdy nie doszedł a odpowiedzi nie ma od paru tygodni. Polecam Nettlera , wiele solidniej , po weryfikacji wszystko idzie 10 razy szybciej niż mb , i weryfikacja też tylko skany , i rozmowa telefoniczna.