4 maniaknhl Użytkownik Dołączył Grudzień 5, 2007 Posty 153 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Kolo Grudzień 16, 2007 #1 mam pytanie Założyłem sobie konto w moneybookers czy bede mógł wypłacić kase z niego na konto mojego ojca?? dane w mb są na mnie pleas answer ????
mam pytanie Założyłem sobie konto w moneybookers czy bede mógł wypłacić kase z niego na konto mojego ojca?? dane w mb są na mnie pleas answer ????
4 magik1217 Użytkownik Dołączył Grudzień 9, 2006 Posty 19 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 16, 2007 #2 Z tego co ja wiem to nie ma takiej możliwosci, musi byc to konto na Ciebie inaczej konto na MB zostanie zablokowane.
Z tego co ja wiem to nie ma takiej możliwosci, musi byc to konto na Ciebie inaczej konto na MB zostanie zablokowane.
3,1K easy Forum VIP Dołączył Lipiec 31, 2007 Posty 1829 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 16, 2007 #3 Z tego co ja wiem to nie ma takiej możliwosci, musi byc to konto na Ciebie inaczej konto na MB zostanie zablokowane. Kliknij aby rozwinąć... Ja trze razy wyplacalem z konta moneybookersa mojej mamy na moje konto po 50 zl i jeszcze mi nie zablokowali .
Z tego co ja wiem to nie ma takiej możliwosci, musi byc to konto na Ciebie inaczej konto na MB zostanie zablokowane. Kliknij aby rozwinąć... Ja trze razy wyplacalem z konta moneybookersa mojej mamy na moje konto po 50 zl i jeszcze mi nie zablokowali .