>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

moneybookers wypłata do mbanku

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konto w moneybookers mam już spory okres czasu lecz nigdy go nie używałem .. ostatnio wpłaciłem kasę z mbanku przez mtransfer do moneybookers następnie z moneybookers do bet365. Z buka zleciłem wypłatę 1500zl lecz nie wiem jak wypłacić to na konto do mbanku.. bo gdy wezmę wypłać pieniądze na konto bankowe to przy opcji NRB mogę wpisać tylko 8 cyfr a nie 26 jak to ma NRB. O co więc w tym wszystkim chodzi bo nie rozumiem tego.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konto w moneybookers mam już spory okres czasu lecz nigdy go nie używałem .. ostatnio wpłaciłem kasę z mbanku przez mtransfer do moneybookers następnie z moneybookers do bet365. Z buka zleciłem wypłatę 1500zl lecz nie wiem jak wypłacić to na konto do mbanku.. bo gdy wezmę wypłać pieniądze na konto bankowe to przy opcji NRB mogę wpisać tylko 8 cyfr a nie 26 jak to ma NRB. O co więc w tym wszystkim chodzi bo nie rozumiem tego.

NRB- numer rozliczeniowy banku to cyfry twojego numeru konta bankowego od 2giej do 10tej
Później jak to wpiszesz,wyskakuje ci okienko,gdzie wpisujesz swój nr konta bankowego
pozdro

L 0

lifanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?t=196 Tak na przyszłosc bo pewnie bedziesz kiedys potrzebowal jakiegos kodu, Hubert podal tutaj wszystko, jedynie musisz wyluskac potrzebne info, bo jest tego duzo ????
Zawsze mozesz zadzwonic na infolinie banku - jesli chodzi np. o Inteligo wszystkie te kody co i jak mi wytlumaczyli.

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jednak utknąłem w martwym punkcie.. wpisałem NRB i numer konta wszystko się zgadza.. tylko teraz jest weryfikacja tożsamości
Weryfikacja tożsamości przez konto bankowe

W celu zweryfikowania konta bankowego, należy wypłacić z konta moneybookers kwotę mniejszą jak PLN 45.00. W polu adnotacji wypłaty otrzyma Pan/Pani kod weryfikacyjny. Oto kod, który należy wprowadzić po otrzymaniu płatności.
Procedura weryfikacji zostanie zakończona w ciągu 3 dni roboczych po pomyślnym wpisaniu kodu weryfikacyjnego status użytkownika zmieni sie na &#39;zweryfikowany&#39;, co umożliwi Panu/Pani swobodnie pobieranie pieniędzy z konta moneybookers jak również Pana/Pani limit transakcji zostanie zwiększony.

i mam wpisać kod weryfikacyjny konta bankowego ale skąd go wziąć :|
jestem zielony z tym moneybookers naprawde

L 0

lifanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem ze wyplacasz z MB na swoje konto bankowe - jak tak czytaj dalej jak nie popraw mnie xD
JAK MASZ CZAS TO NIE ROB TEGO CO ONI PISZA
Pewnie nie dostales listu od MB z kodem do weryfikacji. Tak jak mowie - jesli ci sie nie spieszy, znajdz w opcjach MB zeby Ci wyslali list weryfikacyjny. Przyjdzie do Ciebie do domu zwykla poczta, w srodku bedzie kod ktory wpiszesz w MB i wtedy normalnie sobie wyplacisz.
Jak nie masz czasu to zrob to co oni mowia/
Prosilbym jeszcze kogos o wypowiedz bo moze mi sie cos powalilo, ale wydaje mi sie ze dobrze mowie.

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie nie otrzymałem od nich żadnego listu a te ich procedury to dla mnie nowość .. i chyba masz rację w 100% tylko ile to potrwa?

a wypłacam z MB na moje konto bankowe zgadza się

L 0

lifanek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
musisz poszukac na stronie MB (tam gdzie adres chyba) opcje zeby dopiero ci wyslali ten list, bo oni z automatu tego nie robia.
List niektorym idzie 3 dni, liczylbym przynajmniej tydzien + nowy rok i te inne pierdoly
Ja juz aktywowalem konto wiec nie wiem gdzie to jest i tak samo nie wiem ile idzie list bo bylem na wakacjach.
Wiem ze ostatnio wpisywalem ten kod z listu i dodawalem konta, karty itp bezproblemowo

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no już znalazłem tą opcje i w ciągu 24 godzin mają zweryfikować jakoś adres i wysłać mi ten list więc najbezpieczniej będzie jak chyba poczekam na list jak ty mi doradziłeś
później wpisze ten kod z listu i już wszystko będzie ok ?