>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - Skrill - weryfikacja konta

D 7

dreamtox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Logując się do konta masz 3 opcje:
1) Weryfikacja poprzez aplikację na telefon (zdjęcie dwóch stron dokumentu + selfie)
2) Weryfikację poprzez kamerkę w laptopie (to samo co wyżej)
3) Weryfikacja poprzez wgranie zdjęcia selfie z dokumentem przy twarzy.
Za weryfikację odpowiada firma Jumio, która specjalizuje się w tym.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
cytat z dnia 29 października 2019 08:57 przez cobi1989Nie mogę się zalogować na skrill bo muszę podać jakiś 6 cyfrowy kod PIN skąd mam go wziazc

PIN ustala się samemu, więc musiałeś kiedyś sobie ustawić, chyba że chodzi o 6cio cyfrowy kod, który przychodzi sms.

R 34

royal92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Cześć,
Wiem, zdaje sobie sprawę, że to pytanie nie jest do tego działu ale bardzo pilnie potrzebuje odpowiedzi. Jeżeli ktoś ma konto skrill w innej walucie niż PLN a ja muszę zrobić mu przelew gdzie konto skrill mam ustawione na PLN to dostanie te pieniądze w euro bądz innej walucie ode mnie? Czy trzeba usuwać konto i zakładać je w jego walucie?

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 24 listopada 2019 20:23 przez royal92Cześć,
Wiem, zdaje sobie sprawę, że to pytanie nie jest do tego działu ale bardzo pilnie potrzebuje odpowiedzi. Jeżeli ktoś ma konto skrill w innej walucie niż PLN a ja muszę zrobić mu przelew gdzie konto skrill mam ustawione na PLN to dostanie te pieniądze w euro bądz innej walucie ode mnie? Czy trzeba usuwać konto i zakładać je w jego walucie?

Jak klikniesz osobe do ktorej chcesz zrobic przelew i wyskoczy Ci kwota do wpisania itd. to po lewej stronie bedziesz mial bloczek (logo Polski) do wyboru w jakiej walucie chcesz przelew wyslac. Skrill Ci przewalutuje PLNy odpowiednio na wybrana walute.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
staneeslaw +1 Punkty
royal92 +7 Punkty (Dzięki za pomoc :))