>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers - pytanie

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanko co to są za limity w moneybookers ? o co tam chodzi ?
czego dotyczą te przelewy prosze o info.

shaker 2

shaker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
masz limity na wysylanie pieniedzy
chyba poczatkowy jest 1000 euro
jezeli przekroczysz ten limit to nie bedziesz mogl wyslac pieniedzy nigdzie przez najblizsze 90 dni - glupie to ale to jest ich zabezpieczenie przeciwko &quot;lewym kontom&quot;

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
weryfikując konto możesz zwiększyć ten limit... z tego co pamiętam ;)

shaker 2

shaker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zwiekszyc mozna na 3 sposoby
pierwszy to dokonac wplaty na MB poprzez karte kredytowa
2 to wplata na mB z konta bankowego
3 to potwierdzenie adresu ( wysylaja ci kod poczta ktory wpisujesz w koncie mb )
tadam

kris7777 0

kris7777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
limit 1000 euro czyli suma wszystkich przelewów np do buka nie może przekroczyć 1000 euro?

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
limit 1000 euro czyli suma wszystkich przelewów np do buka nie może przekroczyć 1000 euro?

chodzi Ci o całkowity limit transakcji ? to suma wszystkich przelewów z MB i do MB na okres ostatnich 90 dni.

kris7777 0

kris7777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aha...czyli jest limit 1000euro na 90 dni.....miałem właśnie wątpliwości. A chodzi mi o to, co do tego obrotu jest wliczane. Czy transfer kasy do buka tez sie w to wlicza. Z tego co rozumiem nie wlicza się (jak sie myle poprawcie). Czyli liczy sie przelew miedzy mb a bankami, tak?

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aha...czyli jest limit 1000euro na 90 dni.....miałem właśnie wątpliwości. A chodzi mi o to, co do tego obrotu jest wliczane. Czy transfer kasy do buka tez sie w to wlicza. Z tego co rozumiem nie wlicza się (jak sie myle poprawcie). Czyli liczy sie przelew miedzy mb a bankami, tak?
liczy się sam przelew ????

P 0

patryk_1425

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, przepraszam że odgrzebuje stary temat ale nie chce tworzyć nowego. Mam pytanie, jeśli nie zweryfikowałem swojego konto na moneybookers, to czy ktoś może mi na to konto przesłać pieniążki ?

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
A ja mam takie pytanie . Czy z moneybookers mozna wysłać pieniądze na konto bankowe w pare minuta np przelew24 lub cos takiego ??

G 0

grege01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
my sie znamy?
A ja jescze mam pytanko. Mówiono tutaj o weryfikacji konta. Tak więc czy MB automatycznie wysyła jakis list z kodem od razu po rejestracji czy samemu trzeba sie prosic o ten własnie list?
I jescze jedno. Jesli mam konto zarejstrowane na siebie i wysyłam przelew na moje konto bankowe, to co pisze w tym przelewie przychodzącym do mnie. Chodzi mi między innymi o kraj i adres z jakiego został wysłany ten przelew? gdzie MB jest oficjalnie zarejstrowany? Z góry dzięki za odpowiedź.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
greatfun.pl
A ja jescze mam pytanko. Mówiono tutaj o weryfikacji konta. Tak więc czy MB automatycznie wysyła jakis list z kodem od razu po rejestracji czy samemu trzeba sie prosic o ten własnie list?
I jescze jedno. Jesli mam konto zarejstrowane na siebie i wysyłam przelew na moje konto bankowe, to co pisze w tym przelewie przychodzącym do mnie. Chodzi mi między innymi o kraj i adres z jakiego został wysłany ten przelew? gdzie MB jest oficjalnie zarejstrowany? Z góry dzięki za odpowiedź.

List zostaje wysłany tylko na Twoja prośbę. Dane mb w przelewie:

MONEYBOOKERS LIMITED
C3 CAIRNGORM HOUSE,MERIDIAN GATE,
203 MARSH WALL, LONDON E14 9YT, UK

G 0

grege01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
my sie znamy?
I jeszcze jedno pytanie co do rejestracji w Moneybookers. Przy rejestracji w danych osobistych jest okienko do wpisania &quot;Ulica (Prosimy nie
podawać skrytki pocztowej)&quot;. Wystarczy że wpisze tu tylko ulice czy mam wpisac też nr domu i mieszkania?
Bo tam dalej pisze że dane podane przy rejestracji musza się zgadzac z danymi konta bankowego. A w danych konta jest nr domu/mieszkania. Z góry dzięki za odpowiedź ????

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy miał ktoś taką sytuacje że pomylił numer id wplacając na MB?.wplata poszla z mojego konta wsyztkie dane elgancko.tylko zle wpisalem id i kasy nie ma a na emaile tez nie odpisuja :/

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
czy miał ktoś taką sytuacje że pomylił numer id wplacając na MB?.wplata poszla z mojego konta wsyztkie dane elgancko.tylko zle wpisalem id i kasy nie ma a na emaile tez nie odpisuja :/

Możesz mieć spory problem. Numer ID to ważna sprawa i zapewne to jest przyczyną tego, że nie masz na koncie pieniędzy. A z moneybookers ciężko się porozumieć. Na meile odpisują rzadko, a czasami zdarza się, że nie odpowiadają wcale.

A ile trwa wypłata z bwina na moneybookers?

Nie wiem jak to jest teraz w Bwinie bo dawno tam nie grałem, ale jest to kwestia kilkunastu godzin oczywiście dni roboczych.