>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneybookers/Mbank - Transakcja nie powiodła się

P 0

prezydent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, otóż chciałem wypłacić pieniądze z konta moneybookers na swoje konto w mbanku. Wypełniłem wszystkie dane dotyczące rachunku bankowego itd i kiedy chce wreszcie wypłacić pieniądze pojawia mi się komunikat, iż transakcja nie powiodła się, bo albo nie zaakceptował jej bank, albo wprowadzone dane są nieprawidłowe. Wszystko wprowadziłem dobrze i dalej pojawia się ten problem.

P 0

prezydent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Właśnie zobaczyłem, że na moneybookers potrzebna jest weryfikacja adresu i wyślą mi list z kodem, ale czy brak tego kodu mógł być przyczyną nieudanej transakcji?

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
TAK. Zajrzyj do FAQ na MB jest tam sporo działów, ale wszystko jest dobrze napisane.

Jeśli jeszcze w żaden sposób nie potwierdziłeś swojego konta to będziesz musiał poczekać na list lub wypłacić na konto bankowe mniejszy przelew w którym będzie kod, który wpisujesz gdzieś na ich stronie (zostanie Ci policzona prowizja).

Listy z MB często nie dochodzą (oni sami podają nawet taką informacje). Jeśli nadal będziesz miał problemy pisz do nich przez formularz na stronie. Mają rozgarnięty support i spokojnie się z nimi dogadasz.