>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Moneta szczescia czyli jak pokonac ruletke

Status
Zamknięty.
B 10

bagnet90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co prawda to forum bukmacherskie ale chcialbym sie czyms podzielic... czyms o ruletce ;P
Tak sobie pykam na ruletce live za malutkie stawki. Na betsson mozna juz od 0.40 zl.
Tak sobie pomyslalem ze bede gral czewone/czarne (nowosc co nie? ;D). Ale to jaki kolor postawie nie bede decydowal ja lecz moneta - moneta szczescia (w moim przypadku dwuzlotowka z 1996 roku).
Ustalilem sobie iz orzel to czerwone no i reszka to czarne. przed kazdym kreciolkiem rzucam moneta i stawiam.
Zaczynam od stawki 0.40, gdy nie trafie to podwyzszam o 20 gr i tak caly czas. System znany juz pod jakas tam nazwa. Gdy trafie za 3 razem czyli na stawce w tym przypadku za 0.8 zl to stawiam kolejny zaklad za tyle samo i jak trafie to zaczynam od poczatq, gdy nie trafie znowu podwyzszam o 20 gr.
Nic nowego to nie jest oczywiscie i ruletka zawsze bedzie ruletka aczkolwiek na poczatku dobrze calkiem idzie, zakonczonych jakies 30-40 progresji przy nie wielkim wkladzie.
Moze kogos zainteresuje rzucanie moneta i tez sprobuje, gdyby ktos taki by sie znalazl to fajnie by bylo jakby napisal jak mu szlo.
Stawkowanie mozna oczywiscie rozne zastosowac ja akurat takie ze wzgledu na maly budzet. Najdluzsza czarna seria to 4-5 wiec moneta sie calkiem dobrze spisuje. Wiem, ze 30-40 progeresji to bardzo malo wiec darujcie sobie gadke w stylu - &quot;i tak przegrasz&quot; - bo to wiem ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy w Betsson można kręcić free spiny?
Pomysł jak najbardziej trafny ????

Status
Zamknięty.