Na dzisiaj 2
kupony dotyczące tego samego spotkania. Liczę na zwycięstwo Grossetto, ale na wszelki wypadek remisu zabezpieczam się drugim kuponem.
KUPON - 2

Grossetto - Vicenza

Typ - 1
Stawka - 13,60zł
Kurs - 1,80
Ewentualna wygrana - 24,48zł
Buk - Expekt

Grossetto - Vicenza

Typ - X
Stawka - 6,40zł
Kurs - 3,15
Ewentualna wygrana - 20,16zł
Buk - Expekt
ANALIZA:
Grossetto to siódma drużyna
Serie B, natomiast w domowej tabeli plasuje się na pozycji
4 z bilansem - (W-3 D-1 L-
0), bilans bramek u siebie - 9:4, co daje średnią 2,25 trafionych, 1 straconą.
Natomiast Vicenza w
Serie B zajmuje przedostatnie miejsce a gdyby nie 7 punktowa kara nałożona na Ascoli to zajmowała by
ostatnie pozycję.
W ostatnim meczu pomiędzy obiema ekipami padł wynik 1:0 dla Grossetto a był to wyjazd.
Bilans 3 ostatnich spotkań:
Vicenza - Grossetto - 0:1 - 29.01.2011
Grossetto - Vicenza - 1:2 - 05.09.2010
Grossetto - Vicenza - 4:0 - 10.04.2010
Grossetto jedyną porażkę w tym sezonie zanotowało w ostatnim swoim występie z rąk wicelidera
Serie B - AC Torino, a była to skromna porażka 0:1.
Vicenza natomiast jeszcze
nie wygrała w tym sezonie, a ich bilans wyjazdowy to - (W-
0 D-2 L-
2), bramkowo również nie wygląda to ciekawie - 5 strzelonych, 9 straconych, co daje średnio - 1,25 strzelonych,
2,25 straconych.
Na koniec małe porównianie z meczów obu ekip z września. Obie drużyny spotkały się wtedy z Crotoną. W wyjazdowym spotkaniu Vicenza 30 września zremisowała z Crotoną, natomiast Grossetto tydzień wcześniej - 24 września pewnie u siebie wygrało, pokonując Crotonę - 2:0.
Ja postawiłem - 1 po kursie -
1,80 - Expekt, zabezpieczając się jednak drugim kuponek na remis, w ten sposób by w razie remisu cała stawka z obu kuponów mi się zwróciła - a nawet kilka groszy do przodu
Jest jeszcze jedno ciekawe spotkanie
Serie B którym warto się zaintersować - Halles Verona - AC Torino - 2 lub 2X.
Oba
kupony policzę jako jeden - ZWROT, gdyż suma obu równa się 20,16zł czyli PLUS 16groszy do przodu.

:grin:
STAN KONTA NA DZIEŃ - 09.10.11 - 495,89zł
Single, Duble, Triple - 1/1, 1-ZWROT
PROGRESJE - 0/4 - ciągniemy dalej