>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MLB zaklady na Strikeout Pitchera

F 10

forioku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam poszukuje takich własnie zakładów jeśli ktos zna bukmachera który proponuje takie zaklady prosiłbym o podanie nazwy
Wiem ze takie zakłady proponuje Betsafe , Betsson oraz Sportsbetting.ag
Za podanie bukmachera ktory ma dobra oferta na ten temat przewidziana jest małą nagroda Paysafecard ????

F 10

forioku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ach dodam jeszcze ze ten bukmacher musi byc grywalny a nie jakas firma krzak ^^ no i oczywiscie obsługujacy graczy z Polski

weed233 854

weed233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ónibet / marathonbet ????

F 10

forioku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ónibet kiedys wystawial takei typy lecz juz tego nie robi a na marathonbecie nie widze czegos takiego

weed233 854

weed233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ónibet kiedys wystawial takei typy lecz juz tego nie robi a na marathonbecie nie widze czegos takiego

bo do kazdego meczu nie daja, ale ogolem to tez proponuja takie zaklady jednak nie w takich ilosciach jak betsafe

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bo do kazdego meczu nie daja, ale ogolem to tez proponuja takie zaklady jednak nie w takich ilosciach jak betsafe
Na początku sezonu dawali do każdego, ale od ponad miesiąca ja tam nie widziałem takich zakładów, chociaż nie sprawdzałem codziennie

weed233 854

weed233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na początku sezonu dawali do każdego, ale od ponad miesiąca ja tam nie widziałem takich zakładów, chociaż nie sprawdzałem codziennie

trzeba im sie przypomniec to zaczna dodawac :cool: