>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy w Piłce Siatkowej Mężczyzn 2007 - Rosja

Status
Zamknięty.
ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Męski turniej o Mistrzostwo Europy rozegrany zostanie w dniach 6-16 września 2007 w Moskwie i Petersburgu. W imprezie bierze udział 16 zespołów podzielonych na cztery grupy:

:siata: Grupa A :siata:

1 Holandia
2 Serbia
3 Grecja
4 Niemcy

:siata: Grupa B :siata:

1 Belgia
2 Rosja
3 Polska
4 Turcja

:siata: Grupa C :siata:

1 Słowenia
2 Hiszpania
3 Słowacja
4 Francja

:siata: Grupa D :siata:

1 Chorwacja
2 Bułgaria
3 Finlandia
4 Włochy

Oto jakie zdaniem bwin są szanse poszczególnych drużyn na wygranie turnieju:

Rosja 2.50

Polska 5.50

Bułgaria 6.50

Włochy 9.00

Francja 9.00

Serbia 15.00

Hiszpania 26.00

Niemcy 34.00

Holandia 34.00

Słowenia 34.00

Finlandia 34.00

Belgia 67.00

Grecja 67.00

Słowacja 67.00

Turcja 101.00

Chorwacja 101.00

[center:7ec8fd70c3]Zapraszam do dyskusji ????[/center:7ec8fd70c3]

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Wiemy już że w barwach biało-czerwonych nie wystąpią Mariusz Wlazły i Piotr Gruszka:

Oświadczenie w sprawie zdrowia Piotra Gruszki i Mariusza Wlazłego
2007-08-29 09:25 cyt za http://www.pzps.pl

W dniach 27-28.08.2007 pojawiło się wiele pytań dotyczących stanu zdrowia Piotra Gruszki i Mariusza Wlazłego. W związku z tym, pragniemy wyjaśnić, że Piotr Gruszka przechodzi rehabilitację po skręceniu stawu skokowego, której nabawił się podczas ostatniego meczu Memoriału Huberta Jerzego Wagnera w Olsztynie. Z tego powodu nie będzie brał udziału w turnieju w Paryżu, a jego udział we wrześniowych mistrzostwach Europy w Moskwie stoi pod dużym znakiem zapytania.
Z kolei Mariusz Wlazły, przez cały ubiegły tydzień przechodził w Warszawie różnorodne specjalistyczne badania, które miały znaleźć przyczynę jego problemów muskularnych. Do dziś nie znaleziono jednak anomalii organicznych, które mogą być przyczyną powyższych dolegliwości. W następnych tygodniach badania będą kontynuowane zagranicą.
W związku z tym, że nieznane są przyczyny jego problemów zdrowotnych, na wcześniejszą prośbę zawodnika nie jest on brany pod uwagę przy ustalaniu składu na mistrzostwa Europy.

-----------------------------------------------------------------------------

W końcu padł i góral
(31.08.2007, 18:11) cyt za http://www.siatka.net

Od 1995 roku nie opuścił żadnej ważnej imprezy, a koledzy z reprezentacji zazdrościli mu żelaznego zdrowia. Tym razem pech dopadł jednak także Piotra Gruszkę. Z powodu kontuzji kapitan reprezentacji nie pojedzie na mistrzostwa Europy, podobnie jak Mariusz Wlazły.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ME: Lozano ogłosił skład reprezentacji

Selekcjoner reprezentacji Polski siatkarzy, Raul Lozano ogłosił skład 12-osobowej drużyny, która wystąpi w mistrzostwach Europy w Moskwie i Sankt Petersburgu. Ci sami zawodnicy w ubiegłym tygodniu grali w pokazowym turnieju w Paryżu.

Do Rosji polecą: Michał Winiarski, Daniel Pliński, Paweł Zagumny, Wojciech Grzyb, Robert Prygiel, Łukasz Żygadło, Łukasz Kadziewicz, Grzegorz Szymański, Sebastian Świderski, Piotr Gacek, Michał Bąkiewicz oraz Bartosz Kurek.

zródło : pap

Tak wiec Raul nie zaryzykowal zabrania na ME Piotrka Gruszki, który jednak nie zdąrzył sie wykurować po skreceniu stawu skokowego w ostatnim meczu Memoriału Huberta Wagnera. Do tego zabraknie Mariusza Wlazłego. Jednak mysle, ze przy dobrej grze mamy szanse na conajmniej miejsce w scislej czwórce turnieju.

Jak dla mnie w tym momencie groznymi rywalami beda napewno Rosjanie, których typuje na zwyciezców, oraz Francuzi i Bułgarzy. Pozostale zespoly nie licza sie, byc moze jeszcze Serbowie i Wlosi, którzy pomimo tego ze nie blyszczeli w tym roku sa zdolni do sprawienia niespodzianki.

Tak wiec uczte czas zacząć !!!

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Pierszy dzień (06.10.2007 - czwartek) fazy grupowej ME wraz z kursami zaczerpniętymi z bwin :

:siata: Chorwacja 8.00 - Bułgaria 1.05

:siata: Słowenia 2.70 - Hiszpania 1.40

:siata: Belgia 7.00 - Rosja 1.07

:siata: Holandia 2.70 - Serbia 1.40

:siata: Słowacja 4.00 - Francja 1.20

:siata: Finlandia 3.20 - Włochy 1.30

Są to kursy na spotkania , które zostaną rozegrane 6 września. Polacy swój pierwszy mecz na turnieju rozegrają dzień później(07.10.2007 , godz 13:00) , a ich pierwszym przeciwnikiem będą Belgowie. Następnie zmierzymy się 8 września z Turkami o 15:30 i na zakończenie fazy grupowej , 9 września z Rosjanami o 18:00. Podane godziny spotkań są oczywiśce godzinami czasu polskiego.

Pora na krótki rzut oka na spotkania pierwszego dnia turnieju , które wg mnie warte są typowania. Na dłuższe analizy przyjdzie jeszcze czas , ale już wiem że pierwszego dnia mistrzostw zagram tripel:

Włochy -&gt; szesciokrotni mistrzowie Europy niezależnie jakim składem przyjadą na turniej po prostu muszą pokonać Finów , gdyż pierwsze miejsce w grupie wydaje się być przeznaczone dla Bułgarów. Dlatego też już pierwszego dnia mistrzostw może się zadecydować czy Włosi zagrają w nastepnej fazie zawodów.

Francja -&gt; Słowacy pokazali się z doskonałej strony na Memoriale H. Wagnera, ale jednak do europejskiej czołówki wiele im jeszcze brakuje i na dzień dzisiejszy nie są w stanie pokonać świetnych motorycznie i doskonale broniących Francuzów. Mimo iż trójkolorowi przyjadą na turniej bez 3 ważnych zawodników ( Granvorka , Kieffer i libero Exiga), są drużyną niebezpieczną dla każdego , czego wyraz dali pokonując niedawno podczas Turnoi de France Polaków , Bułgarów i Holendrów , tracąc w tych trzech spotkaniach tylko jedengo seta. Francja ma kapitalnego rozgrywającego , jakim jest Pierre Pujol, podczas gdy grę Słowaków prowadzi niedoświadczony i słabo grający w bloku Michał Masny

Hiszpania -&gt; mecz Hiszapanów ze Słoweńcami jest to spotkanie dwóch europejskich średniaków, jednak Hiszpanie mają juz za sobą występy w Lidze Światowej a w tym roku wygrali dosyc silnie obsadzona Ligę Europejską , pokonując w półfinale tych rozgrywek właśnie Słoweńców w stosunku 3-1. Wcześniej Hiszpanie tryiumfowali w grupowej fazie tych rozgrywek pozostawiając w pokonanym polu silnych Niemców i Holendrów a także Belgów.

[center:aab6522ec5]Zapraszam do dyskusji o waszych typach i przewidywaniach[/center:aab6522ec5]

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Na początek kilka słów o szansach Polaków.Jak wszyscy wiemy doskonale zagramy bez Piotra Gruszki i Mariusza Wlazłego wg mnie ale chyba każdy o tym wie są to bardzo poważne osłabienia naszej drużyny.Wlazły zawsze umiał pociągnąć zespoł w trudnych chwilach i był jednym z najważniejszych siatkarzy jak nie najwazniejszym.W fazie grupowej oczyiście najroźniejsza Rosja której moim zdaniem nie pokonamy niestety :;/: z belgami i Turkami powinnismy wygrać.Jesli zdobędziemy jakikolwiek medal bedą zadowolany z naszych sitkarzów ????

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
A więc czas przystąpić do ofensywy:

:siata: Euro Volley 2007 - Winner
Która drużyna zdobędzie mistrzostwo? Rosja
kurs 2,50
stawka 100 zł
pw 250 zł
Unibet

Przy osłabieniach kadrowych Francji i Polski , i atucie własnego parkietu nie widzę innej opcji.

:siata:
Słowenia - Hiszpania 1,40
Słowacja - Francja 1,15
Finlandia - Włochy 1,25
kurs 2.01
stawka 100 zł
pw 201,25 zł

Pierwszy dzień mistrzostw zaskoczył wysokimi kursami na faworytów , więc czemu nie spróbować :] Największe emocje będą na początek przy okazji meczu Hiszpanów, ale jestem dobrej myśli. Opinie nt. tych właśnie spotkań dwa posty wyżej.

[center:5a96c4ceff]A wy co gracie?? Nie wierzę że nie ma chętnych do dyskusji o ME :wowsdf: [/center:5a96c4ceff]

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kleosin
Ja tez gram na faworytow, ale bez Włochów bo tego meczu sie obawiam. Pamietam Finlandie z Ligi Swiatowej i mysle ze sa w stanie wygrac z Włochami.

kwiatekptl 0

kwiatekptl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja polecam kurs na Francje ze wygra 3:0 jest 2,6 (betgun) ????
Plus niespodzianki - Finlandia i Holandia po wysokich kursach, ew. z handi +1,5seta

B 0

balthus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez gram na faworytow, ale bez Włochów bo tego meczu sie obawiam. Pamietam Finlandie z Ligi Swiatowej i mysle ze sa w stanie wygrac z Włochami.

Możesz mieć rację z tymi Finami tylko trzeba pamiętać o tym, że Italia wystąpi w składzie:

Rozgrywający: Valerio Vermilio, Giordano Mattera

Środkowi: Luca Tencati, Luigi Mastrangelo, Andrea Sala

Atakujący: Alessandro Fei, Lorenzo Perazzolo

Przyjmujący: Matej Cernic, Cristian Savani, Alberto Cisolla, Alessandro Paparoni

Libero: Alessandro Farina

To zawodnicy ( Valerio Vermilio, Luca Tencati, Luigi Mastrangelo, Alessandro Fei, Matej Cernic, Alberto Cisolla, Alessandro Paparoni ), którzy w 2005 roku zdobyli Mistrzostwo Europy i mogą trochę powalczyć w tych mistrzostwach. Dwa duże plusy po stronie włoskiej, to ogranie w dużych imprezach i żelazna taktyka która może im dać przewagę nad mniej utytułowanym rywalem jakim jest Finlandia. Jeżeli Włosi podejdą do tego turnieju z czymś więcej w głowach niż tylko &quot;budowa drużyny na Pekin&quot; ( a na to wskazują powołania ) to moga sprawić niespodziankę. Powodzenia.

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin

Możesz mieć rację z tymi Finami tylko trzeba pamiętać o tym, że Italia wystąpi w składzie:

Rozgrywający: Valerio Vermilio, Giordano Mattera

Środkowi: Luca Tencati, Luigi Mastrangelo, Andrea Sala

Atakujący: Alessandro Fei, Lorenzo Perazzolo

Przyjmujący: Matej Cernic, Cristian Savani, Alberto Cisolla, Alessandro Paparoni

Libero: Alessandro Farina

To zawodnicy ( Valerio Vermilio, Luca Tencati, Luigi Mastrangelo, Alessandro Fei, Matej Cernic, Alberto Cisolla, Alessandro Paparoni ), którzy w 2005 roku zdobyli Mistrzostwo Europy i mogą trochę powalczyć w tych mistrzostwach. Dwa duże plusy po stronie włoskiej, to ogranie w dużych imprezach i żelazna taktyka która może im dać przewagę nad mniej utytułowanym rywalem jakim jest Finlandia. Jeżeli Włosi podejdą do tego turnieju z czymś więcej w głowach niż tylko &quot;budowa drużyny na Pekin&quot; ( a na to wskazują powołania ) to moga sprawić niespodziankę. Powodzenia.

Zgadzam sie z kolega BALTHUSem, Wlosi po nieudanej LŚ chca zagrac jak najlepiej na rozpoczynajacym sie dzisiaj turnieju. Czytalem kilka wywiadów z siatkarzami wloskimi oraz z ich trenerem i kazdy z nich podkreslal zeby nie zapominac o Italii. Oczywiscie kazdy zespol przed ME wypowiada sie w taki sposob, opowiada o tym ze sa w najwyzszej formie. Jednak rzeczywiscie patrzac na sklad Włochów naprawde mozna byc pelnym optymizmu. Jesli sie nie myle to w LŚ nie gral Fei, wiec jesli kojarzycie tego zawodnika to napewno wiecie ze sam potrafi rozstrzygac mecze. To taki Milinkovic z Włoch jak dla mnie. A Finowie to taki średniak, który zapewne zajmie 3 miejsce w grupie i niewiele pokaze. Uwierzcie mi ze to co grano przed ME nie jest az tak wazne, bo najlepsze zespoly graja swoje najlepsze spotkania na najwazniejszych turniejach i mysle ze rowniez dzisiaj tak bedzie.

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Ja nie przewiduje absolutnie żadnej niespodzianki w meczu Włochów z Finami. Opamiętajmy się. To są wielokrotni medaliści mistrzowskich turniejów , gracze najlepszej ligi na świecie, a najwieksza gwiazdą Finów jest Mauro Beruto - włoski trener. Finowie może i zaimponowali w meczu z Brazylią , ale Brazylijczycy nie grali wówczas na maksa swoich możliwości ani w pełnym składzie i należy o tym pamiętać.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
:siata: Chorwacja - Finlandia 2 1.50 ✅ 3:1

Nie bede sie rozpisywał bo nichce pisać zbednych rzeczy i coś wymyslać. Nie ogladałem jeszcze tych zespołów w akcji na tegorocznych ME ,ale jestem zdania ze Finowie dzisiaj pojadą Chorwatów.Wczoraj Finowie tak samo jak Chorwaci stoczyli pięciosetowe pojedynki, i obie druzyny poniosly porażki.Muśle ze Finowie mają lepszy zespoł i wieksze możliwosci, jak chca myslec o awansie to takie mecze jak dzisiaj muszą po prostu wygrywać.Jednak Finowie stoczyli bardziej zacięty bój z Włochami niż Chorwacja z Bułgaria.Jestem caly czas za Finlandią w tym spotkaniu. Przekonamy sie po południu czy słusznie :wink:

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Rozpoczynamy drugi dzień mistrzostw. Oto dzisiejsze mecze wraz z kursami z bwin:

godz 13:00 Grecja 2.55 - Holandia 1.45

godz 13:00 Polska 1.05 - Belgia 8.00

godz 15:30 Chorwacja 2.40 - Finlandia 1.50

godz 15:30 Słowacja 1.55 - Słowenia 2.30

godz 18:00 Rosja 1.03 - Turcja 9.00

godz 18:00 Serbia 1.40 - Niemcy 2.70

Podobnie jak daimler uwazam że typem dnia jest zwyciestwo Finów nad Chorwatami. Obie drużyny pokazały się wczoraj z dobrej strony ulegając przeciwnikom po pięciosetowych spotkaniach. Jednak Finlandia miała moim zdaniem groźniejszego i będącego w lepszej formie niż Bułgarzy rywala - Włochów.

Do kuponu wędruje również under 185,5 pkt w meczu Polska - Belgia. Polacy wyjdą na ten mecz skoncentrowani i nie pozwolą Belgom przejąć inicjatywy. Pokonają ich 3-0 , aczkolwiek ta linia punktowa pozwala Belgom na zdobycie nawet jednego seta, czego nie przewiduję , bo różnica poziomu jest znaczna.

Ostatnie wydarzenie do dzisiejszego kuponu to spotkanie Serbia - Niemcy , a konkretnie dwa pierwsze sety tego meczu. Serbowie wczoraj pokazali ,że na najważniesze turnieje potrafią sie mobilizować i szybko ograli Holendrów 3-0. Dla Niemców jest to pierwszy mecz turnieju i od razu trafiają na piekielnie trudnego rywala. Mój typ na pierwsze dwa sety to wynik 1-1 lub 2-0 dla Serbii.

:siata:
Chorwacja - Finlandia 1,50
Polska - Belgia (Liczba Punktów w tym Meczu) - poniżej 185,5 pkt 1,25
Serbia - Niemcy (Wynik Po Pierwszych Dwóch Setach) 1X 1,12
ako 2,10
stawka 73,31 zł
pw 153,95 zł
Unibet

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No wiec 1. dzien Mistrzost Europy mamy za soba. Nie bylo zadnych niespodzianek, wszyscy faworyci wygrali swoje spotkania. Chociaz w przypadku Wlochów i Bulgarów nie obylo sie bez nerwow.

Na dzis spotkania przedstawiaja sie rownie ciekawie. Zaczynajac od pierwszych meczy :

Grecja - Holandia

typ 2 kurs 1.45 bwin

Holendrzy wczoraj dosc gladko przegrali z Serbami 0-3. Ja jednak przypatruje sie tej ekipie od meczów w Memoriale Wagnera i naprawde &quot; podoba&quot; mi sie ta ekipa. Potrafili wygrac z Polakami, którzy byli w slabej formie i powalczyc o 1. miejsce w turnieju z Niemcami, przegrywajac 0-2 zdolali wyciagnac na 2-2, by przegrac w tie breaku.
Z drugiej strony Grecy, którzy wg. mnie maja jedna z najsilniejszych lig w Europie jednak jakos reprezentacja nie prezentuje sie dobrze. W niedawno rozegranym sparingu z Rosjanamii, Grecy przegrali 0-4 ;) 25:16, 25:19, 25:18, i dodatkowy set 25-16. Wiec wynik wskazuje na to ze ekipa Hellas grala gorzej, niz Belgowie we wczorajszym spotkaniu. A co wazne Rosjanie zagrali bez swojego najlepszego zawodnika - Semena Poltavskiego. A Grecy grali w najmocniejszym skladzie z Gravarikiem i Giordasem. Dlatego tez sadze ze dzis to Holandia jest faworytem.

Polska - Belgia

typ 1 kurs 1.05 bwin

Nad tym meczem nie ma co sie rozpisywac szerzej. Wiadomo, dzisiaj poznamy prawdziwa sile naszych reprezentantów. Jesli nie bedzie 3-0 to bede bardzo zaskoczony.

Slowacja - Slowenia

typ 1 kurs 1.60 bwin

Slowacja zdolala wczoraj urwac seta Francuzom, ktorzy przez wielu, a takze i przeze mnie typowani sa do walki o medale ME. Slowency takze po dosc dobrej grze przegrali z faworyzowanymi Hiszpanami 1-3. Tak wiec pod wzgledem dotychczas osiagnietych wynikow jest remis. Jednak pod wzgledem ogrania i poziomu gry to jednak Słowacy sa dla mnie faworytami. Kilku z nich wystepuje, badz wystepowalo na polskich boiskach w rodzimej PLS. Dlatego tez spodziewam sie dosc pewnego zwyciestwa Slowaków.

Chorwacja - Finlandia

typ 2 kurs 1.50 bwin

Obie ekipy stworzyly wczoraj dosc ciekawe widowiska. Chorwaci wygrywajac juz 2-0, przegrali z Bulgarami 2-3, natomiast Finowie przegrywajac z Wlochami 0-2 zdolali doprowadzic do tie breaka, by w nim przegrac 2-3. Jednak to wlasnie Finowie po bardzo dobrym debiucie w Lidze Światowej, ograni na miedzynarodowej arenie powinni wygrac dzisiejsze spotkanie. Ogladajac wczorajsza potyczke Bulgarów, wiem ze to nie Chorwaci byli mocni tylko Bulgarzy slabi, natomiast Finowie zagrali naprawde bardzo dobre spotkanie i mysle ze dzis bedzie podobnie.

Serbia - Niemcy

typ 1 kurs 1.40 bwin

Naprawde nie rozumiem, dlaczego kurs na to spotkanie jest az tak wysoki. Wiem, ze Serbowie grali ostatnio beznadziejnie, przegrywajac z Niemcami z Memoriale Huberta Wagnera. Jednak badzmy realistami. Memorial to nie sa ME. Serbowie to taka druzyna turniejowa, która wiele razy pokazala,ze gra na najwyzszym poziomie wtedy gdy potrzeba. A Niemcy to Niemcy ( prawde mowiac jakos nie lubie tego narodu ) ;) mysla ze, nie wiadomo co zwojuja na tym turnieju.

Jesli tylko zagra Nicola Grbic i Milinkovic bedzie na swoim normalnym poziomie to nie moze byc innego rozstrzygniecia niz wygrana Plavich.

Rosja - Turcja

typ 1 kurs 1.03 bwin

Na temat tego meczu poprostu nie ma sensu pisac. Postawilbym na to spotkanie kazde pieniadze o ile mialbym ich wiele ;)

B 0

balthus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taki singielek na dzisiaj:

:siata: ROSJA-TURCJA SP 1set 44,5
Typ: 1
Kurs: 1,65
Bukmacher: Totomix

Analizy nie będzie, bo to raczej jest typ loteryjny i nie ma co świrować, jeżeli faworyci meczu ( Rosja ) mają zamiar wygrać te ME to powinni rozjeżdżać zespoły typu Turcja. Trener Rosji Alenko zresztą po wczorajszych meczach Bułgarii i Włoch uczulał swoich zawodników na brak koncentracji w meczu z niżej notowanymi rywalami, dodatkowo Sborna jest bardzo mocna jeżeli chodzi o początek meczu, powinno wejść, ale jak wiadomo jest to sport i wszystko może się zdarzyć. :grin:

Jeden punkcik za dużo :;/: ⛔,a w drugim rozbili Turcję do 17 :grin:

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Polska - Belgia

typ 1 kurs 1.05 Bwin

Nad tym meczem nie ma co sie rozpisywac szerzej. Wiadomo, dzisiaj poznamy prawdziwa sile naszych reprezentantów. Jesli nie bedzie 3-0 to bede bardzo zaskoczony&quot;
.....chyba twoje zaskoczenie musi byc teraz bardzo duze (podobnie jak i moje). Teraz polakom walczyc o medale bedzie bardzo trudno i nie chodzi mi tu tylko o to, ze teraz mają jeden dzień by odbudowac druzyne zwlaszcza psychicznie, ale o to ze teraz jesli chcą sie jeszcze liczyc w tej imprezie to musza planowo wygrac z Turcją a potem wspiąc sie na ten swoj najwyzszy poziom chocby jak na MŚ i pokonac Rosje, bo jesli wygrają nawet z turcją i przejdą do kolejnej rundy a przegraja z rosją to szanse ze bedą grac w polfinale sa znikome, gdyz wyniki pierwszej rundy liczą sie w kolejnej i z dwoma porazkami to na prawde bedzie ciezką, ale ja jeszcze licze ze nasi sie obudza i jeszcze powalczą NA PRZOD POLSKA!!

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
chyba twoje zaskoczenie musi byc teraz bardzo duze (podobnie jak i moje)
Z ciekawości zerkam po różnych forach jakie jest echo dzisiejszej porażki. Naturalnie ja też jestem &quot;zszokowany&quot;. Przeglądając ofertę siatki dziś na bet365 widziałem Polaków po 1.04 a Belgów po 9.00 ;-) skleiłem kupon: Finlandia (1.54)+ Słowacja (1.50)+ Serbia (1.44) + hokej (1.52). Myślałem nad Holandią ale jednak dałem sobie spokój. Także myślałem nad Polską...mówie zawsze dobry kurs 1.04.Ale na szczęście trzymałem się zasady, że takich kursów nie dorzucam do kuponu...więc teraz czekam oby Serbia wygrała i był over w hokeju . A Polacy zagrali fatalnie... Jak komentował ten mecz Dębowski na TVP to przypomniały mi się czasy gdy Nasi zawsze w decydujących meczach wtapiali...przykre... Wczoraj w kolegą rozmawiałem, który mieszka w Moskwie i namawiał mnie do dania +2,5 Belgia po kursie 3.00. Żartował, że chłopaki oddadzą jeden set pod buki. Widać chyba oddali mecz pod buki..(żart)

Pozdrawiam!

sutek 79

sutek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Camp Nou
Ojj chyba widac gołym okiem brak Wlazłego i Gruszki szczególnie tego pierwszego brakowało choć chały zespoł zagrał katastrofalnie.Jeśli chłopaki się szybko nie pozbierają to szybko te Mistrzostwa się dla nich skończą.Otym meczu muszą jak najszybciej zapomnieć :!:

ulas 0

ulas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Chorwacja - Finlandia 1,50 ✅
Polska - Belgia (Liczba Punktów w tym Meczu) - poniżej 185,5 pkt 1,25 ✅
Serbia - Niemcy (Wynik Po Pierwszych Dwóch Setach) 1X 1,12 ✅
ako 2,10
stawka 73,31 zł
pw 153,95 zł

Kupon wygrany, ale porażka naszych siatkarzy zepsuła mi dzień. Właśnie skończyłem oglądać mecz Turków z Rosjanami (0-3). Jest to przeciętna drużyna z jednym dobrym leworęcznym atakującym (nazywa się chyba Cuk). Jeśli chcemy walczyć o medale to oprócz jutrzejszego zwycięstwa trzeba bezwarunkowo pokonać Rosjan, a to może być piekielnie trudne.
W meczu Polaków z Belgami dopisało mi szczęście bo drużyny zdobyły łącznie 184 punkty więc mialem emocjonujące ostatnie piłki. Trzeba poczekać na jutrzejszą ofertę i zabrać się za kolejne analizy.

Status
Zamknięty.