>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Europy under 21 - Dania 2011

Status
Zamknięty.
olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk

Strona o mistrzostwach -&gt; http://www.uefa.com/under21/index.html

Szwajcaria -0.5
- Islandia 2.080 ✅
Pinnacle
4/10
Szwajcarzy w 1 meczu pocisnęli Duńczyków, na ich terenie. Islandia dostała od Białorusinów. W dodatku wypadło 2 graczy podstawowego składu - Gunnarsson, za czerwoną kartkę i Gudmundsson, który nabawił się jakiegoś urazu i grał tylko 32 minuty. Obaj to ważni piłkarze. Gunnarsson to podstawowy rozgrywający tej ekipy, przez niego przechodzi większość akcji. Dla mnie walju.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rajdowiec75 +2 Punkty
matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
podkarpacie
Dyscyplina: Piłka nożna, U21 European Championship, Group A
Spotkanie: Szwajcaria U 21 (-1) - Islandia U 21
Typ: 1 (w przypadku zwycięstwa jedną bramką zwrot)
Kurs: 2,60
Bukmacher: bet365
Szwajcarzy od kilku lat w kategoriach młodzieżowych dobrze sobie radzą, widać że szkolenie młodzieży w ostatnich latach daje im wiele pożytku.
W tym meczu Szwajcarzy są dla mnie zdecydowanym faworytem, pokazali w pierwszym meczu z Danią że są mocni i w tym spotkaniu wygrają ze słabą Islandią która będzie w dodatku osłabiona w porównaniu z pierwszym meczem który przegrała z Białorusią 2:0. Myślę że w tym spotkaniu Szwajcaria pewnie pokona Islandię, w przeciwnym wypadku będę bardzo zaskoczony.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Faktycznie Szwajcaria wygląda ciekawie. Idealnie zaczęli ten turniej, nie zawaham się stwierdzenia że mogą oni być czarnym koniem tych rozgrywek. Może piszę to trochę na wyrost ale Szwajcarzy grają solidną piłkę. Podczas meczu z Duńczykami zauważyłem że Szwajcarzy są bardzo silni, szczególnie Emeghara bardzo umiejętnie się zastawiał i to on zaczął akcje po której padł gol.
Na początku miałem stawiać wygraną Szwajcarów, ale mimo wszystko postawię na under. Islandia to typowi drwale, ciężko tam szukać wielkich nazwisk, czy dobrze wyszkolonych piłkarzy. Oczekuję skromnego wyniku ;)
Szwajcaria - Islandia | Under 2,5 [1,70] Sportingbet ✅ 2:0
Drugi mecz to pojedynek Duńczyków z Białorusinami. Dania po słabym początku i przegranej ze Szwajcarią będzie chciała się zrehabilitować. W pierwszym meczu swoje okazje mieli, ale nie potrafili ich wykorzystać. Białoruś nie jest potęgą europejskiej piłki, ale z Islandią w pierwszym meczu pewnie wygrali 2:0. Teraz rywal jest znacznie trudniejszy i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie aby Duńczycy w kolejnym meczu mogli stracić jakiekolwiek punkty. Grają u siebie, a to zdecydowanie motywuje.
Dania - Białoruś | 1 [1,55] Sportingbet ✅ 2:1

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Dania U21 - Białoruś U21

Pierwsza rzecz jaka rzuca się w oczy to fakt, że Dania jako gospodarz ma już lekką przewagę nad rywalem. Co więcej jest to mecz nieprawdopodobnie ważny, szczególnie dla gospodarzy, bowiem brak kompletu punktów może oznaczać tu praktycznie koniec marzeń o kolejnej rundzie, bowiem w pierwszym meczu Duńczycy ulegli Szwajcarom, przy czym patrząc na skróty można śmiało powiedzieć, że mieli więcej okazji i tylko pech oraz kapitalna postawa szwajcarskiego bramkarza zaważyły nad tym, że nie zdobyli choćby punktu. Dadnia U21 oddała 10 strzałów na bramkę i mimo tego nie strzeliła bramki.
Białoruś natomiast znalazła się w zupełnie odwrotnej sytuacji. Pomimo tego, że przez większość meczu to Islandczycy mieli optyczną przewagę, poprzez czerwoną kartkę i rzut karny w końcówce meczu młodzi Białorusini zdobyli pierwszego gola, a potem dobili osłabionych Skandynawów.
Mam nadzieję, że gospodarze wyjdą na spotkanie z Białorusią bardzo zmotywowani i od początku przejmą kontrolę nad meczem, strzelając szybko gola, co pozwoli kontrolować go przez całe 90 minut.

Typ: 1 - 1,62
Dania U21 2-0 Białoruś U21
Unibet

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Na początku miałem stawiać wygraną Szwajcarów, ale mimo wszystko postawię na under. Islandia to typowi drwale, ciężko tam szukać wielkich nazwisk, czy dobrze wyszkolonych piłkarzy.
Sportingbet
No tak Ci typowi drwale do meczu z Białorusią który im nie wyszedł w kolejnych 11 meczach strzelali przynajmniej 1 gola i z tych 11 meczy wygrali 8 a 1 zremisowali ???? Niezłe z nich drwale ???? Wygrane 2-1 z Anglia 2-1 ze Szkocją 4-1 z Niemcami 2-2 z Niemcami.Dzisiaj myślę że coś powinni strzelić Szwajcarzy również mi się tutaj widzi over
edit : Dodam że wszystkie te 11 meczy kończyły się overami 2,5 ????

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Drwale, czyli zawodnicy którzy nie boją się kontaktu, dużo grają faulem, lubią się przepychać, walczyć w powietrzu. Dzisiejszy mecz to pokazał bo naprawdę ciężko ogląda się takie widowiska jak ten dzisiejszy pojedynek Islandii ze Szwajcarią. Nie napisałem nigdzie że Islandia jest słaba, więc nie wiem o co Ci chodzi. Under siadł i z tego się cieszę.

Tak jak napisałem mecz Szwajcarów bez nudny, przynajmniej dla mnie. Jeśli chodzi o drugi mecz to było co oglądać. Dania pokazała że potrafi się zrehabilitować po wpadce w pierwszym meczu. Zdominowali Białorusinów pod każdym względem. Szkoda tylko że zabrakło skuteczności bo wynik mógłby być wyższy. Dania nie dość że dobrze gra zespołowo to ma wiele indywidualności. Mecz był zdecydowanie warty obejrzenia ;)

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Ukraina U21 v Anglia U21 1.826
Pinnacle
3/10

Angole akurat tym razem mają niezłą pakę na U21, mają spokojnie kim pograć, nie przegrali z Hiszpanami, Ukraińców powinni pyknąć.

Czechy U21 v Hiszpania U21 1.73
Ladbrokes
4/10

Hiszpanie w 1 meczu tylko remis z Anglią, stracony gol w końcówce. Ale generalnie Hiszpanie są mocni, widać to po nazwiskach jakie tam są. Mata, Bojan, Martinez, Thiago, Capel. Już zawodnicy z niemałym doświadczeniem. Czesi dla mnie raczej anonimowi, z Hiszpanami powinni dostać po dupce.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków/Arbroath

Na wstępie zdecydowane poparcie dla typów &quot;przedmówy&quot; Olo
Ukraine U-21 - Anglia U-21

Typ: 2
Kurs: 1.67
Buk:

W pierwszym meczu turnieju Anglicy zremisowali za Hiszpanią 1:1 po bramce D.Welbecka (Sunderland 26/6). Kadra Anglii zdecydowanie mocniejsza z młodymi, utalentowanymi piłkarzami, którzy już przebijają się do pierwszych składów mocnych angielskich drużyn.
Napstnicy: Wspominany Welbeck, Sturrigde (Bolton 12/8), Scott Sinclair (Swansea 42/22), czy utalentowany obrońca MU Chris Smalling, pomocnik Rodwell (Everton).

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Czechy U21 - Hiszpania U21

Po remisie z Anglią piłkarze młodzieżowej reprezentacji powinni się mocno postarać, aby w starciu z naszymi sąsiadami zdobyć komplet punktów, który otworzy im drogę do kolejnej rundy. Hiszpania U21 to jeden z faworytów całych mistrzostw i z pewnością mało kto wyobraża sobie scenariusz, w którym w półfinale zabraknie tego zespołu. Pierwsze grupowe spotkanie było z pewnością najtrudniejsze, jednak Hiszpanie przez większość meczu prowadzili i kontrolowali mecz, koniec końców stracili bramkę w samej końcówce i to na dodatek ze spalonego. Nie zmienia to faktu, że dziś mimo wszystko rywal z niższej półki a mianowicie Czesi. Nie można ich lekceważyć, ale porównując składy widać wyraźną różnicę na korzyść chłopaków z Półwyspu Iberyjskiego. Czechy nie mogą się obecnie pochwalić tak zdolnymi zawodnikami, którzy są już poniekąd gwiazdami w swoich klubach, zazwyczaj z rodzimej ligi (a porównania La Liga - Gambrinus Liga nie ma). Zacznijmy od początku:
Bramkarze: De Gea (Atl. Madryt) - Vaclik (Vict. Zizkov, II Liga). Brak porównania w tej materii.
W formacji defensywnej Hiszpanię reprezentują gracze z takich zespołów jak Gijon, Espanyol, Bilbao czy Atl. Madryt. Czesi mogą się pochwalić m.in. Suchym (Spartak M.), Lecjaksem (Anderlecht) czy Mazuchem (Anderlecht), którzy są arcywaznymi zawodnikami w swoich zespołach.
O ile jeśli chodzi o obronę to jestem w stanie postawić znak równości pomiędzy obiema drużynami, tak w ataku przewaga Hiszpanii jest już zdecydowana, bowiem występują tam talenty, których przedstawiać specjalnie nie trzeba: Mata, Adrian, Jeffren, Andre Herrera czy Bojan. Jeśli chodzi o Czechów, to nic nie ujmując, na chwilę obecną nie posiadają oni tak wartościowych piłkarzy, którzy byliby w stanie odgrywać naprawdę ważne role w najsilniejszych europejskich klubach i ligach.
Co tu dużo mówić: Piłkarsko reprezentacja Hiszpanii U21 jest silniejsza od Czechów i choć nigdy nie osiągała znaczących sukcesów w Mistrzostwach Europy, to być może w tej edycji po raz pierwszy młode talenty potwierdzą, że nie bez powodu ich nazwiska są już znane na arenie międzynarodowej.

Typ: 2 - 1,60 ✅ (0-2)
Czechy U21 1-2 Hiszpania U21
Unibet

________________________________________​
Ukraina U21 - Anglia U21

Bukmacherzy dają nieco mniejsze szanse na zwycięstwo Anglikom niż Hiszpanom, choć grają oni z przegranymi z pierwszej kolejki. Według statystyk Ukraina miała przewagę w pierwszym meczu, ale Czesi byli zabójczo skuteczni, bowiem oddając ledwie dwa strzały na bramkę zdobyli dwa gole. Tradycyjnie o to się rozbija. Zespół, który stworzy więcej sytuacji wcale nie musi wygrać, liczy się przede wszystkim skuteczność. Anglicy w pierwszym meczu byli nieco słabszym zespołem, ale w końcu i rywal był bardzo solidny. Nie da się ukryć, że i Ukraina nie należy do ogórków, ale mimo wszystko nie może się pochwalić takimi piłkarzami, którzy grają naprawdę ważne role w silnych zespołach, a do takich należą Welbeck (Sunderland), Henderson (Sunderland), Sturridge (Bolton), Smalling (MU), Cleverley (Wigan) czy Phil Jones (Blackburn -&gt; od przyszłego sezonu już MU). W zespole Ukrainy U21 można wyróżnić oczywiście kilku zawodników jak Andriy Yarmolenko, czołowego napastnika Dynama Kijów czy Taras Stepanenko z Szachtara Donieck. Tak się jednak składa, że Stepanenko, który jest zarazem kapitanem Ukrainy, nie wystąpi już na tym turnieju, ponieważ odnowiła mu się kontuzja uda, co jest bardzo poważnym osłabieniem. Reszta chłopaków gra raczej drugoplanowe role w silnych ukraińskich drużynach lub należy do czołowych kopaczy nieco słabszych ekip.
Liczę na to, że aspekt piłkarski będzie tu najważniejszy. Z pewnością aspektem ujemnym dla typu jest fakt, że Ukraina U21 walczy o życie. Jednak remis w zasadzie nic jej nie da, a Anglia nie może sobie pozwolić na porażkę. Z tego prosty wniosek, że obie drużyny będą niezwykle zmotywowane i nie trzeba się martwić o ten aspekt. Niestety przewiduję zakończenie przygody z ME dla Ukrainy po dzisiejszym meczu. Anglia na poprzednich mistrzostwach była bliska zwycięstwa, ale w finale uległa kapitalnej wówczas reprezentacji Niemiec. Teraz konkurencja jest nieco mniejsza i nie ma takiego dream-teamu, co stawia Anglię w roli jednego z faworytów całego turnieju. Ciężko przypuszczać, by faworyt nie zdołał nawet przejść fazy grupowej. Dzisiaj Anglia U21 musi zrobić wszystko by pokonać rywala. Nikt nie mówi, że będzie łatwo, ale kurs jest wart gry.

Typ: 2 - 1,70 ⛔ (0-0)
Ukraina U21 1-2 Anglia U21
Unibet

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Na dziś wybrałem zwycięstwo Hiszpanii. Anglia ma mocny skład, ale do końca mnie nie przekonują. Ekipa z wysp rzutem na taśmę zremisowała mecz, strzelając gola w końcówce. Mnie taki wynik nie przekonuje bo przecież to Hiszpanie dominowali na boisku. Przeważali praktycznie w każdym fragmencie gry. Hiszpania jest faworytem turnieju i po pechowym początku, teraz powinni zdobyć komplet punktów. Patrząc na skład Hiszpanii ciężko doszukiwać się niespodzianki w tym meczu. Liczę na występ Bojana w podstawowej jedenastce.
Czechy U21 - Hiszpania U21 | 2 - 1,60 Bet At Home ✅ 0:2
W drugim meczu czuję niespodziankę, zapewne wiele osób nie będzie zgadzało się z moją opinią. Ukraina nie jest złym zespołem, na pewno nikt nie powie że z innym naszym sąsiadem, Czechami, grali źle. Po prostu zabrakło trochę szczęścia. Fakt faktem nazwiska w reprezentacji Anglii dają do myślenia, ale mnie w meczu z Hiszpanią Anglicy do końca nie przekonali i za minimalną stawkę proponuję zagrać typ na Ukrainę z podpórką.
Ukraina U21 - Anglia U21 | 1X - 2,08 Bet At Home ✅ 0:0

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
legionista87 +1 Punkty (za myślenie (Ukraina - Anglia))
ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary

Czechy U21 - Hiszpania U21
Po remisie z Anglią w pierwszym meczu (bramka stracona w końcówce) dziś Hiszpanie zmierzą się z Czechami którzy w 1 meczu pokonali 2-1 Ukrainę. Hiszpanie nie mogą pozwolić sobie na kolejną stratę punktów i z pewnością będą bardzo starać by wygrać mecz. Mecz z Anglią był najtrudniejszy ponieważ tak jak Hiszpania są oni wymienieni w głównej stawce do zdobycia Mistrzostwa. Takie nazwiska jak Mata, Bojan,Thiago, Capel, Martinez, Adrian, Jeffren, Andre Herrera czy De Gea nie są anonimowe dla kibiców piłki nożnej. Czesie są mi większości anonimowi tylko tam z 2-3 zawodników kojarzę (Lecjaksem iMazuchem z Anderlechtu). Nie ma co tu się rozpisywać, Hiszpanie piłkarsko są dużo lepsi i tylko teraz trzeba to potwierdzić na boisku.
Typ:2
Kurs:1.66
12BET
Ukraina U21 - Anglia U21
Tu jest podobnie co do wyżej opisywanego spotkania. Zdecydowanym faworytem spotkania są Anglicy i tylko trzeba to potwierdzić na boisku. Kadrowo wiadomo Anglicy wyglądają na tle Ukrainy dużo lepiej tacy piłkarze jak D.Welbecka (Sunderland)- w meczu z Hiszpanią strzelił bramkę, Smalling (MU), Cleverley (Wigan), Henderson (Sunderland - od tego sezonu Liverpool), Sturridge (Bolton),Phil Jones (Blackburn - przechodzi właśnie do MU za duże pieniądze). W Ukrainie można wymienić tylko 1-2 graczy którzy są znani nam lepiej a dokładniej to Andriy Yarmolenko (Dynamo Kijów)i Taras Stepanenko (Szachtar Donieck)ale Stepanenko już nie pogra sobie bo złapał kontuzję. Myślę że główną rolę odegra w tym meczu to że Anglicy zremisowali w pierwszym spotkaniu z silną Hiszpanią a teraz gdy już mają słabszego rywale wykorzystają umiejętności indywidualne zawodników i pewnie ograją Ukrainę.

Typ:2
Kurs:1.76
Pinnacle Sports

Więcej na blogu
http://pro-typ.blogspot.com/

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Ramzesa dobrze kminisz mecz Ukraina - Anglia. Nie wydaję mi się aby było tak pięknie i żeby w 4 meczach drugiej fazy powygrywali wszyscy faworyci.Wczoraj wygrane Danii i Szwajcarii dzisiaj wydaje mi się że któryś z meczy zakończy się remisem i według mnie będzie to mecz Anglia - Ukraina.Anglicy graja niezłą padakę jak na swój potencjał a Ukraina wcale nie wyglądała źle mimo że przegrała z Czechami.Muszę to rozkminić lepiej ale wydaje mi się że Angole dzisiaj remis albo typ w tym meczu BTS

J 22

junior1317

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ramzesa dobrze kminisz mecz Ukraina - Anglia. Nie wydaję mi się aby było tak pięknie i żeby w 4 meczach drugiej fazy powygrywali wszyscy faworyci.Wczoraj wygrane Danii i Szwajcarii dzisiaj wydaje mi się że któryś z meczy zakończy się remisem i według mnie będzie to mecz Anglia - Ukraina.Anglicy graja niezłą padakę jak na swój potencjał a Ukraina wcale nie wyglądała źle mimo że przegrała z Czechami.Muszę to rozkminić lepiej ale wydaje mi się że Angole dzisiaj remis albo typ w tym meczu BTS

Kolego, mówisz, ze Ukraińcy wcale nie grali źle, ale mimo to przegrali z przeciętnymi Czechami. Anglia grała padakę, ale mimo to zremisowali z niezwykle mocną Hiszpanią. Hiszpania prowadzi 2-0 z Czechami. Taki sam wynik przewiduję w meczu Ukraina - Anglia. Albo większe zwycięstwo Anglików będzie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Kolego, mówisz, ze Ukraińcy wcale nie grali źle, ale mimo to przegrali z przeciętnymi Czechami. Anglia grała padakę, ale mimo to zremisowali z niezwykle mocną Hiszpanią. Hiszpania prowadzi 2-0 z Czechami. Taki sam wynik przewiduję w meczu Ukraina - Anglia. Albo większe zwycięstwo Anglików będzie.

No to masz fajne rozumowanie ???? Czyli idąc Twoim tokiem myślenia wiemy już rozstrzygnięcia w ostatnich kolejkach w grupie A i B ????
Mówię tak bo widziałem mecze Czechy - Ukraina i Hiszpania - Anglia.
Ty najwidoczniej nie.Anglicy bramka na 1-1 ze spalonego i ogólna ich gra marna.Angole zawsze jadą wygrywać a wracają z niczym.Hiszpania jest mocna ale tak się kończą mecze jak od 1-0 klepie się bez sensu piłkę zamiast strzelić na 2-0.
Ukraina 14 strzałów przy 9 Czechów.
Jak dla Ciebie Czesi są przeciętni to chyba typowo nie czaisz piłki młodzieżowej bo Ci sami Czesi w eliminacjach tego turnieju i baraży nie przegrali meczu
&quot;Zespół Jakuba Dovalila w drodze do finałów w Danii jako jedyny nie poniósł porażki. W ośmiu meczach grupy 5 zdobył 22 punkty, a w barażach pokonał w dwumeczu Grecję 5-0&quot;

Wygrali również z Ukrainą a dzisiaj ponieśli pierwszą porażkę z Hiszpanią.
Ja chcę takich przeciętnych Polaków do 21 lat ????
Stawiaj jak chcesz dla mnie to wygląda zbyt łatwo takie 4 winy faworytów i łatwe wygrane tysięcy osób bo chyba każdy stawia dziś Anglików.
Ja pobiorę sobie remis za 3,80 .✅

B 23

bombelsggw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy tu mogę, ale popatrzcie ludzie co mi ta Anglia zrobiła....
Anglia niczego nie zrobiła :;/: trzeba brać odpowiedzialność za swoje czyny ????

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Jutro wypadałoby grać na Danię. Byłem pod ogromnym wrażeniem niektórych ich akcji w ostatnim meczu. Martwi mnie jednak to że kuleje u nich skuteczność. Mimo wszystko powinni oni sobie poradzić z Islandią, która na tych mistrzostwach nie potrafi się odnaleźć. Kursy nie powalają, ale w Unibet na wygraną Danii kurs wynosi 1,50. Handicap nie jest warty zachodu. W ostatnim meczu Dania też powinna prowadzić kilkoma bramkami, a było tylko 2:1. Dania ma tyle samo punktów co Białoruś, więc aby nie martwić się o wynik meczu ich rywali, należałoby mecz z Islandią wygrać.
Dania - Islandia | 1 - 1,50

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Ramzesa jak zagrają w połowie jak z Białorusią to będziemy spokojni o wygraną.
Ja myślę w tym meczu o typie over 3,5.Przecież w tych mistrzostwach musi paść jakiś wyższy wynik.Jak na razie to po za 2-1 Danii z Białorusią i 2-1 Czechów z Ukrainą więcej bramek w jednym meczu nie widzieliśmy.Myślę że w tej serii któryś mecz zakończy się tym wyższym overem.Najbliżej tego wydaję mi się właśnie w meczu Dania - Islandia.Może akurat teraz skuteczność nie będzie szwankować??
Dobry też typ to Dania wyścig do 2 lub 3 goli

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miedzychód
Dania U21 - Islandia U21

Sytuacja w grupie jest dość przejrzysta, w końcu przed nami ostatnia kolejka zmagań grupowych i liczba kalkulacji jest ograniczona.
Na chwilę obecną:

Co musi zrobić Dania aby na 100 procent awansować? Bo o to tutaj przecież chodzi. Po pierwsze musi wygrać. 3 punkty to absolutne minimum. Niestety trzy punkty trzem punktom nierówne. 1-bramkowa wygrana może nie zagwarantować gospodarzom awansu, ponieważ gdyby Białoruś pokonała dokładnie jednym golem Szwajcarię, wówczas to te dwa zespoły przejdą do kolejnej rundy. Dlatego też jedynym skutecznym sposobem na zagwarantowanie sobie awansu jest co najmniej dwubramkowe zwycięstwo.
Duńczycy na pewno o tym wiedzą i od początku ruszą do ataku. Widziałem ich w meczu z Białorusią, gdzie przez całe spotkanie cisnęli i mieli bardzo dużo okazji. Widać, że odpowiednio zmotywowany zespół gospodarzy potrafi zagrać bardzo dobry mecz. Liczę na powtórkę w spotkaniu z Islandią, która przegrała swoje oba mecze i w zasadzie szans na awans już nie ma.
Dania U21 powinna wygrać co najmniej dwoma golami. Z kolei 3 punkty to naprawdę minimum.

Typ: 1 - 1,48 ⛔
Typ: 1 [-1] - 2,28 ⛔
Dania U21 2-0 Islandia U21 ⛔ (1-3)
Unibet

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UK
Co musi zrobić Dania aby na 100 procent awansować? Po pierwsze musi wygrać. 3 punkty to absolutne minimum.
Minimum to i może 1 pkt wystarczyć albo i nawet 0 ????
Jak na razie to grają padake
EDIT : Szwajcaria już 2-0 prowadzi Danii może wystarczyć remis.....

Ale odwaliłem amatorkę stawiając na tą śmieszna Danie....
Islandia dwa mecze bez gola było niemal pewne że coś strzelą....

Status
Zamknięty.