>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mistrzostwa Świata 17.04-03.05.2010

Status
Zamknięty.
smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam nadzieję, że Higgins zagra z Davisem równie słabo jak w 1 rundzie i spakuje manatki.
Moja nadzieja się spełniła. Brawo Steve. Wielki szacunek. Zasłużone zwycięstwo. No i będziemy mieli 1/4 finału Davis-Gould. Jeśli ktoś tak obstawił przed rozpoczęciem turnieju to nie uwierzę:razz: Ciekawe jakie kursy wystawią jak myślicie? Bo mi w sumie ciężko ocenić jak buki to będą widzieć? Jak dużym faworytem będzie Davis?

robbn 23

robbn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Jak dużym faworytem będzie Davis?
Bo ja wiem czy będzie faworytem, Gould też się pokazuje ze znakomitej strony w meczu z Robertsonem i według mnie kursy będą podobne. Jeśli znacznie wyższy będzie na Goulda to z pocałowaniem ręki zagram.
Ale na razie nie ma co dywagować bo Robertson może jeszcze powalczyć, nie takie powroty się widywało ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Spodziewam się, że jesli Gould wygra to on będzie nieznacznym faworytem meczu z Davisem. Spodziewam się kursów w granicach 1.7-1.9 lub 1.6-2.0

A tak na marginesie to jeśli ktoś się spodziewał takiego ćwierćfinału, choćby jednej z tych osób w 1/4 finału to ja mu się pokłonię. To coś niesamowitego. Jak tu wygrać coś gdy zdarzają się takie sensacje. Oby tylko wyjśc na zero :p

creator 0

creator

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spodziewam się, że jesli Gould wygra to on będzie nieznacznym faworytem meczu z Davisem. Spodziewam się kursów w granicach 1.7-1.9 lub 1.6-2.0
Ja spodziewam się również takich kursów jednak w odwrotnej kolejności tzn Davis 1.6 - 2.0 Gould no ale zobaczymy co wymyślą bukmacherzy ;)
Bardzo ciekawie zapowiada się właśnie rozpoczynający mecz Williams - O&#39;Sullivan. Czyżby kolejny faworyt do wygrania turnieju miał odpaść? Po cichu liczą, że tak się stanie ponieważ Borsuk to jeden z moich ulubionych snookerzystów a ostatnio prezentuje super formę ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Narazie mecz Sullivana z Williamsem zdecydowanie inny od tych pojedynktow co ogladaliśmy ???? Jak juz dojda do stołu to nie boja sie rozpoczac powaznego breaka co napewno sprzyja ogladaniu tak fajnie i dynamicznie rozgrywaneh gry.No i wynik 4-4 pokazuje wyrownana gre , ja mam handi +3.5 na Borsuka , no trzymam wiec kciuki za tego Pana ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
A ja pozwole sobie pierwszy raz tu zrobić live i krzyknąć: GO NEIL!
Już ma u mnie wielki szacunek, powrót z 5-11 na 12-12 to piękna sprawa. Ale tak jak mówiłem gdyby nie zlekceważnie rywala to możliwe że ten mecz rozstrzyngnąłby się nawet w 2 sesjach, a tak to zaraz gramy decidera i wszyscy stawiajacy na Kangura + on sam mamy ogromny stres..

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
. Ale tak jak mówiłem gdyby nie zlekceważnie rywala to możliwe że ten mecz rozstrzyngnąłby się nawet w 2 sesjach,
Nie przesadzaj. Z tak wbijającym Gouldem żaden zawodnik na świecie by nie zakończył meczu w 2 sesjach. Bądźmy obiektywni.

palar 0

palar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robertson!!! Po wczorajszym dniu wydawało się że wygranie 8 frame&#39;ów z 9 będzie niemożliwe, a jednak! Szacun dla tego gościa, trochę nerwów mi przysporzył ale liczy się końcowy wynik ???? Mój snookerowy kupon nadal w grze- pozostał jeszcze M.Selby!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
O siema Smooke.
Wsumie dla rywalizacji to lepiej ze robertson wygrał przyznam sie ze dla zabawy grałem handi , a na zwyciestwo było chyba koło 9 kurs.Wiec szacun jak ktos złapał:p

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ;)
No dla turnieju na pewno lepiej że Robertson awansował, ale nie widzę żeby furorę zrobił w tym turnieju mimo wszystko. Szkoda mi trochę Goulda bo w moim subiektywnym odczuciu bardziej zasłużył na awans. W meczu Robertson-Davis oczywiście full support z mojej strony dla Davisa.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie przesadzaj. Z tak wbijającym Gouldem żaden zawodnik na świecie by nie zakończył meczu w 2 sesjach. Bądźmy obiektywni.

A znaczenia słowa możliwe/może znasz?
Gdyby nie szansę, które dostawał to i by tak nie wbijał. To logiczne. A w pierwszych dwóch sesjach odstawne i snookery Robertsona to był śmiech na sali. Dokładając do tego skuteczność wbić powstawała już kompletnie żenująca postawa więc Gould to wykorzystywał i wbijał.

Witam ;)
No dla turnieju na pewno lepiej że Robertson awansował, ale nie widzę żeby furorę zrobił w tym turnieju mimo wszystko. Szkoda mi trochę Goulda bo w moim subiektywnym odczuciu bardziej zasłużył na awans. W meczu Robertson-Davis oczywiście full support z mojej strony dla Davisa.

Po przegraniu decydującej sesji 1-8 nie można być zawodnikiem, który bardziej zasłużył na awans.
Mam nadzieję, że zagrasz grubo na Davisa, może kurs na Robertsona podskoczy, bo po 1.30 to raczej nie zagram.. ;)

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Kangur wojownik teraz tak go bede nazywał.Świetny mecz.Szkoda Martina no ale coż taki jest sport.Wybaczcie,wiem że nie wypada ale pozwole sobie i się pochawale:p hehe

Uploaded with ImageShack.us

Stawka pozostaje moja skromna tajemnica:p chodz byla ona mała.

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Full support nie znaczy że zainwestuje pieniądze ???? . Pieniądze zainwestowałem w typy które podałem wcześniej. Kurs 1,3 na zawodnika który w 2 sesjach ugrywa 5 frejmów? Potraktujmy to w kategoriach żartu buków. Sam liczyłem przed turniejem na Robertsona ale po meczu z Gouldem przynajmniej ja uważam, że nie ma szans zwojować czegoś w Sheffield. Smutno mi również - tak z innej beczki - z powodu tego co uczynił Maguire :-( ciężko to nazwać nawet jakoś. Szkoda, bo bardzo go lubię.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
no niezle , ale szczerze to pogratulował bym ci jak bys zagrał przynajmniej 20-30zł . Ale mniejsza juz o to...
A Maguire walczy , mowie wam chłopaki bedzie jak Robertson :pP

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Kangur wojownik teraz tak go bede nazywał.Świetny mecz.Szkoda Martina no ale coż taki jest sport.Wybaczcie,wiem że nie wypada ale pozwole sobie i się pochawale:p hehe

Uploaded with ImageShack.us

Stawka pozostaje moja skromna tajemnica:p chodz byla ona mała.

A ja gratuluje Ci nawet jeśli zagrałeś za 1 zł. Osobiście wierzyłem w powrót Kangura do meczu ale zagrać się nie odważylem dlatego brawa się należą.

Co do Maguire&#39;a to zgadzam się smooke. Od wielu lat uważany za jednego z faworytów, lata uciekają, a tu nigdy nie zagrał nawet w finale. Ostatnie dwa sezony w Crucible to dla niego kompletna porażka. Spodziewałem się więcej po Szkocie.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
PO meczu cieszymy , ze kazdy jest mądry ???? i chwalimy sie wygranymi , nastepnym razem podziel sie tymi perelkami z innymi ???? sory ale nie lubie czegos takiego...
Co do Maguire to rzeczywiscie wielka szkoda przynajmniej dla mnie , zwłaszcza ze jakos Dotta nie lubie , chociaż był lepszy no i wygrał zasłuzenie.Zobaczymy co zrobi dalej ????

smoooke 44

smoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Allen - Dott 1 - 1.55
Tradycyjnie bwin pierwszy wystawił kursy. Spodziewałem się minimalnie wyższego ale i ten jest ok i pobieram. Pisane już było w tym temacie wiele na temat gry Allena. Pierwsze dwie rundy - zaprezentował się świetnie (najlepiej w stawce?) Dott się znalazł tu niespodziewanie. I Ebdon i Maguire zagrali mega totalną kupę przeciwko Dottowi i tak oto Kropek został przygarnięty przez ćwierćfinał. Nie sądzę, aby nagle Allen obniżył jakoś dramatycznie loty. Mimo wszystko, różnica w obecnych poziomach obu graczy jest zasadnicza. Trzeba na długo kapitał mrozić bo na 3 dni aż ale myślę, że warto. Plus oczywiście czajenie na live przy jakimś może 1 frejmie prowadzenia Dotta z początku kursik na Allena może być przyjemniejszy.

U 38

uzytkownik-56405

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
PO meczu cieszymy , ze kazdy jest mądry ???? i chwalimy sie wygranymi , nastepnym razem podziel sie tymi perelkami z innymi ???? sory ale nie lubie czegos takiego

Kolego co mialem napisac o tym meczu,że gram bo co?? Nawet dobra analiza nic by tu nie dala.Trzeba bylo tu tylko słabszej gry Goulda nic wiecej.Nawet nie miał bym jak uzasadnic tego typu,poprostu szczeście i tyle.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Masz moze i racje , sory poniosło mnie ????
Smooke zgadzam sie z typem , Allen wbił narazie najwyzszego breaka , prezentuje sie bardzo dobrze , a Dott no troche miał szczescia bo trafiał na przeciwników jakos pod forma na MŚ. ja bym tutaj zagrał -1,5 na Allena i sadze ze z handi bedzie tez izzi typ , a kurs dobije gdzies do 1,80.

krol-julian 0

krol-julian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jutro Ding zaczyna swój pojedynek z Murphy i uważam go za zdecydowanego faworyta. Ding w swoim 1 pojedynku zaprezentował się bardzo solidnie. Murphy od dawna wali lipę i wątpie żeby pokonał teraz Dinga. Kurs wkońcu do grania bo od 1,5 wzwyż. Zastanawiam się jeszcze nad handi. Jak Ding szybko odskoczy to nabierze pewności siebie i wtedy powinno być po meczu.
Dodam , że handi na Murphy to +1,5 więc naprawdę niska linia. Kurs na to 1,85 w Fortunie więc myślę że naprawdę warto. Moim zdaniem Ding nie straci w tym pojedynku napewno 10 frejmów.

Status
Zamknięty.