>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Minimalna pożyczka na MB w zamian za 5 pewnych typów.

Status
Zamknięty.
B 0

barteko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
Witam!

Mam nadzieje, że znajdzie się ktoś chętny kto mi pomoże ???? Otóż potrzebuje pożyczyć na konto MoneyBookers 3.19 zł. W zamian oferuje 5 pewnych typów na cały tydzień (co do ich skuteczności jestem pewien w 100%). Oczywiście jeśli ktoś chce wysłać 1,5zł to otrzyma 2 typy :wink:

Pozdrawiam i jeśli ktoś może pomóc to prosze pisać w tym temacie.

PS. Nie piszcie tekstów typu: &quot;Po co Ci ta kasa&quot; - potrzebna ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma pewnych typow!!!! Chłopie jak jestes taki pewien tych typow to idz do jakiegos naziemnego buka i postaw np 1000zł na ten tydzien te 5 typow!! i wyplac sobie 2000 jak wejdzie!! a nie takie gadanie :/

ps nie nawidze tych txtow :/ PEWNE typy. ja juz mialem tyle pewniakow po kursach nawet 1.2 ktore nie wchodzily ze sie juz czegos nauczylem

pozdro

pipper 0

pipper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ps nie nawidze tych txtow :/ PEWNE typy. ja juz mialem tyle pewniakow po kursach nawet 1.2 ktore nie wchodzily ze sie juz czegos nauczylem

pozdro

wiślak masz racje, ja nwet kiedys po kursie 1.05 nie trafilem bo druzyna przegrala i nigdy nie ma sie pewnego typa. Jakby takie byly to juz bylibysmy milionerami ????

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
NO!! dokladnie buki by splajtowaly a my bylibysmy milionerami! :mrgreen: dajnie by bylo ????

B 0

barteko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpacie
A no widzicie... Tacy z was gracze a nawet nie wiecie, że kursy 2.00 czy 3.20 też mogą być pewniakami. Zależy to od wielu czynników, często od np. kupionych meczy.

A jeśli stawiacie kursy 1.02 to naprawde gratuluje... :roll:

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zamykam temat bo niechce wam dawać ostrzeżeń Chłopaki spokój !!

Ps. Wiślak wiesz umowe unikanie konfliktów !!

Status
Zamknięty.