>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Millenium brak kasy na wypłaty?

shen 325

shen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
No więc byłem dziś rano w Millenium i tam laska mówi że nie mają kasy na wypłaty i że ludzie z tygodnia też czekają na wypłate,bo w kasie nie mają kasy,i trzeba czekać do poniedziałku.WTF?,to tylko u mnie w Toruniu czy wszędzię tak w wakacje jest ?

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
e może aż tak strasznie nie jest ale oni jak wypłacają większa kasę to dzwonią żeby dostarczyli a jak mniejsza to starają się z kasy jaka obecnie posiadają

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
na wypłaty kuponów idą pieniądze jakie wpłacą ludzie. Dlatego czesto trzeba czekac kilka dni, są też dofinansowania punktów,jak jest dużo wygranych (mówie o Toto-mix) ale czekanie na te dofinansowanie trwa i trwa i zanim kasa bedzie przelana, juz dawno sie uzbieraja pieniadze na wygrane. Ważną rzecza jest to, że w toto-mix, żeby wziac dofinansowanie kolektor musi miec przy sobie numer swojego prywatnego konta i na nie dostaje dofinansowanie. Jest to najwieksza glupota bo po pierwsze: nie kazdy ma konto, po drugie: nikt nie chce laczyc swoich pieniedzy z pieniedzmi firmowymi, pozatym nikt nie nosi codziennie swojego numeru konta ze soba, jest to bezsensowne, dlatego czasem trzeba czekac kilka dni na wyplate.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
e może aż tak strasznie nie jest ale oni jak wypłacają większa kasę to dzwonią żeby dostarczyli a jak mniejsza to starają się z kasy jaka obecnie posiadają

Jakie kwoty masz na mysli poprzez okreslenie wysokie wygrane, wygralem okolo 300zł i tez nawet nie maja tyle kasy zeby wyplacic-troche dziwne :;/:

B 18

brooodkaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
1905
to zależy tez często od dnia, czasem w poniedziałek, wtorek naprawe kasy swiecą pustkami zdarzalo sie że na 700 zł trzabylo czekac 3-4.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
najlepiej jest się umówić na odbiór wygranej i wtedy nie ma problemu ????
Najlepiej to grac w bukach internetowych,nie placic tego smiesznego,zlodziejskiego podatku i nie czekac na wyplate kilkuset zlotych(bo nie ma pieniedzy w punkcie???? ) :]

hardsystem 23

hardsystem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
raz w poniedziałek poszedłem po odbiór pieniędzy, mało koło 150 zł. Nie mieli nic w kasie, poczekałem do wtorku wieczora i sprawa była wyjaśniona ???? .