>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Milenium-punkty na karcie ,,Ligi Mistrzów"

dominikus_92 0

dominikus_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
Czy punkty/kredyty zdobyte na karcie w poprzedniej edycji LM są zerowane z wejściem nowej czy zostają?

kartonik 85

kartonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
Punkty na karcie nigdy się nie zarują , do momentu zamiany ich na nagrodę rzeczową lub kredyty i dodawane są do Twojego konta cały czas za każdy puszczony kupon nie ważne czy w tym czasie jest konkurs czy go nie ma . Oczywiście te punkty uzbierane w jednej edycji konkursu nie dodają sie do następnej edycji konkursu , każdy uczestnik zaczyna nową edycję od zera.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dominikus_92 +1 Punkty (Pomoc.)
krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Ma ktoś z Was tą kartę, bawi się w zdobywanie tych punktów, i czy może przybliżyć tego formułę. Czy jest coś takiego, że za jakieś tam zdobyte punkty można puszczać zakłady bez inwestowania kasy?

huba1993 2

huba1993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszow
Mam pytanie czy za uzbierane punkty moge postwic kupon? Jesli tak to za 1500 punktow za ile moge postawic kupon? ????

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
@edi8

Dzieki za linki ;)

Rozumiem ze te kredyty to sa rabaty ktore sa pozniej udzielane przy obstawianiu kuponow ???

Przykladowo mam 630pkt i chce zamienic to na kredyty czyli moge uzyskac 5% rabatu przy obstawieniu kuponu bo z tych linkow jasno nie wynika ?!

Druga sprawa czy grajac przez neta mam mozliwosc uzyskania kart :czerwona , srebrna itd... bo w profilu jest tylko napis co do stopnia zaawansowania a co do kart nie ma ??

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te kredyty to są inaczej pieniądze 20 kredytów to 20zł czyli 2500 pkt by za 20zł posłać kupon teraz można wymieniać punkty na kredyty w necie mshop i grać za nie przez neta