>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Migracja - uwagi, status błędy

Status
Zamknięty.
ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Już zostało to zgłoszone i pracujemy nad tym aby to naprawić . ;)

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Na telefonie działa wszystko dobrze, a na Firefoxie miałem to co kolega wyżej, więc wyczyściłem ciasteczka i teraz w ogóle już nic nie działa ????

cinas89 244

cinas89

Football,speedway
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
dalej jest dupa w szafie i niestety nic nie dziala, orbrazki sie nie wyswietlaja, a ja nie wiem gdzie jest post i co jest w nim napisane. doslownie biale mloeko

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy przywrócicie sprawne działanie forum na urządzeniach mobilnych? Posty w niektorych dzialach jak się wchodzi rozciagniete na całą stronę, a us open się zbliża...

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Nerwy każdego z was nic tutaj nie pomogą. Ludzie odpowiedzialni starają się naprawić ten problem.

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Hej, wracam po ponad rocznej przerwie i nie mogę znaleźć opcji edycji postu. Pomożecie? Pamiętam, że jak odchodziłem to została mi zdjęta ranga ale uprawnienia nie i musiałem się zgłaszać do greena o poprawkę. Albo jestem totalnym downem i nie widzę tej opcji albo coś poszło nie tak.

ibis 16,5K

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Polska
Hej, wracam po ponad rocznej przerwie i nie mogę znaleźć opcji edycji postu. Pomożecie? Pamiętam, że jak odchodziłem to została mi zdjęta ranga ale uprawnienia nie i musiałem się zgłaszać do greena o poprawkę. Albo jestem totalnym downem i nie widzę tej opcji albo coś poszło nie tak.
Pod każdym napisanym swoim postem masz coś takiego:

Powinna tam też się znajdować opcje edytuj, której szukasz.

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
No jak widać na załączonym przeze mnie screenie - ja nie mam :p W każdym razie dzięki, już napisałem pw do saddica.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Nie chce bezsensu zakładać nowego tematu wiec pytam tu. Chciałbym opróżnić pocztę ale nie widzę opcji usuń wiadomość.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Nie chce bezsensu zakładać nowego tematu wiec pytam tu. Chciałbym opróżnić pocztę ale nie widzę opcji usuń wiadomość.
Po zaznaczeniu wiadomości w liście rozwijanej wybierz: zignoruj wiadomość. To jest skasowanie.

islandski 303

islandski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hej pół roku mnie nie było na forum, zaczałem podawać typy w moim temacie na nowo i gdy wpisuje stare obrazki tj np. ???? czy ⚽ to nic sie u mnie nie wyswietla ani na kompie ani na telefonie. To u mnie jakieś ciasteczka czy cos się pozmieniało?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
hej pół roku mnie nie było na forum, zaczałem podawać typy w moim temacie na nowo i gdy wpisuje stare obrazki tj np. ???? czy ⚽ to nic sie u mnie nie wyswietla ani na kompie ani na telefonie. To u mnie jakieś ciasteczka czy cos się pozmieniało?
Wiemy, że są problemy z częścią emotek. Staramy się to naprawić.

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy dobry temat, ale lepszego nie znalazłem.
Po co na stronie głównej dalej jest reklama/odnośnik kalendarza adwentowego forbetu (który i tak nie działa) pomimo tego, że mamy połowę stycznia i zarówno adwent jak i wydarzenie skończyły się dawno temu?

Status
Zamknięty.