>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Migracja forum 2020 - uwagi i zgłoszenia

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Witam,

W tym temacie proszę o zgłaszanie wszystkich uwag co do funkcjonalności, wyglądu nowego forum. Wszystkie uwagi będą sprawdzane i na bieżąco poprawiane.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
Gy_Gy_Craveel +56 Punkty (Mi sie podoba-fajne :))
arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak skasować wybraną/wybrane wiadomości prywatne? Bo nie widzę takiej opcji...

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Forum wygląda super! Ostatnie wersje były moim zdaniem słabe, nie wiem jak będzie teraz np. z emotikonami bo były w większości niewidoczne i robił się syf. Jeśli chodzi o layout to lepsza była chyba tylko ta pierwsza najstarsza wersja.

Ogólnie wygląda to fajnie dla mnie zobaczymy jak z działaniem, tylko czemu nie mogę nic pisać w swoim temacie? :sneaky:

G 0

greenvoice_migration

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Forum wygląda super! Ostatnie wersje były moim zdaniem słabe, nie wiem jak będzie teraz np. z emotikonami bo były w większości niewidoczne i robił się syf. Jeśli chodzi o layout to lepsza była chyba tylko ta pierwsza najstarsza wersja.

Ogólnie wygląda to fajnie dla mnie zobaczymy jak z działaniem, tylko czemu nie mogę nic pisać w swoim temacie? :sneaky:
Podaj proszę temat, zobaczę ;)

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Screenshot_1.jpg

dalej taki sam bląd.

edit: już wszystko działa! dzięki za interwencje, ogólnie zmiana na mega plus. Przydałby się tylko jeszcze dostęp do edycji postów, które zostały napisane przed zmianą bo się trochę rozsypały przez zmianę emotek i skryptu ale to już detale.

Ostatnia edycja:
zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Typy na żywo brak uprawnień. ;)

Fajnym rozwiązaniem będzie możliwość kliknięcia w godzinę i przekierowanie automatycznie do ostatniego posta w dziale. Taka opcja była w poprzedniej wersji.

G 0

greenvoice_migration

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Pokaż załącznik 3

dalej taki sam bląd.

edit: już wszystko działa! dzięki za interwencje, ogólnie zmiana na mega plus. Przydałby się tylko jeszcze dostęp do edycji postów, które zostały napisane przed zmianą bo się trochę rozsypały przez zmianę emotek i skryptu ale to już detale.
Już możesz ;)

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem dwóm osobom reputację i koniec, nie mam możliwości dania już innym :)

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
OK dzięki :) Jednemu userowi w ciągu doby max. 2 a ogółowi userów w sumie max. 5 , dobrze rozumiem?

PS. Jednocześnie podziwiam za trud jaki włożyłeś w usprawnienie forum, trzymam kciuki aby ta zmiana spotkała się z pełnym entuzjazmem :)

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
OK dzięki :) Jednemu userowi w ciągu doby max. 2 a ogółowi userów w sumie max. 5 , dobrze rozumiem?
Maks 5 użytkownikom per doba, ale nie można temu samemu 2 razy pod rżąd. Czyli temu samemu można maks 3/doba (np: user1, user2, user1, user3, user1).

Dzięki, mam nadzieję ze z czasem będziemy usprawniać silnik ;)

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Niektóre emotikony w komentarzach zostały zamienione na ciąg znaków: "????".

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Tak. Jak przykładowy poniżej. Przypuszczam, że kwestia dotyczy jednego z rodzajów emotikona. Prawdopodobnie nie ma go w nowym skrypcie i stąd znaki.

Klik

1586180633440.png