UU to chyba mam lipe bo nie mam zadnego kuponu , ani nie mam 2 euro na końcie . ;/
Edit . NIe jesdank mam . ALe coś tu nie gra , bo przy tym spotkaniu mam status Cancelled , ty też tak masz przy spotkaniu przy kursie 1,30 ??O co loko
tak????
UU to chyba mam lipe bo nie mam zadnego kuponu , ani nie mam 2 euro na końcie . ;/
Edit . NIe jesdank mam . ALe coś tu nie gra , bo przy tym spotkaniu mam status Cancelled , ty też tak masz przy spotkaniu przy kursie 1,30 ??O co loko
Mi tez zwrocili 2 EuroTak jest dobrze piszesz . Mószą być co najmniej 2 spotkania , po kursie minimum 2,00 . ALe widać , że porządny buk , ponieważ nic do nich nie pisząc zwórcili mi 2 eURO . Wielkidla nich .
2 E poszło juz na Espanyol i inter
wiem wróciło mi kupon 2eZ tego co sie orientuje Inter napewno nie ma kursu 2,00
Nie, to ja mam rację bo to mój tekst, napisany na innym forum ???? Prawda prof ?Masz racje PROF zakładamy ewentulanie tylko 1 konto.A dzieci poniżej 18 lat i dzieci NEO wogóle pzd
Nie, to ja mam rację bo to mój tekst, napisany na innym forum ???? Prawda prof ?
:zoltakartka: dla Ciebie ???? Ale dobrze że skopiowałeś ten apel, bo powinno się go do każdej promocji wstawiać by uświadomić multikontowcom że szkodzą nam wszystkim... Sobie również..
Życzę powodzenia ;]
PS: Przy pierwszym zakładzie dostajemy tylko czysty zysk na konto i te pieniądze są już nasze :spokodfhgfh:
Edit:
PS #2 : Jak macie jakieś wątpliwości, buk ten dysponuje Live Chatem... Jest on na dole strony
chyba najpierw trzeba wpłacić ale nie wiem jaka jest minimalna wpłata