>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Expekt - Bonus 100% do 200PLN

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Promocja w Expekt

MEGA PROMOCJA: Bonus 100% do 200zł czeka na Ciebie!!

Jako nowy gracz Expekt możesz odebrać wspaniały bonus powitalny 100% aż do 200 zł!
Wykonaj poniższe polecenia, by otrzymać go już dziś:
1. Załóż konto w Expekt z promocyjnego linku, zaloguj się na nie i zarejestruj się w promocji powitalnej, klikając poniższy link.
2. Po zakończeniu rejestracji, dokonaj pierwszego depozytu za pomocą przelewu bankowego, przelewu24 lub karty debetowej/ kredytowej.
3. Bonus zostanie dopisany do stanu Twojego konta zaraz po tym, gdy dokonasz jednorazowego obrotu depozytem w zakładach o minimalnym kursie 2,00.
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;

• Aby uwolnić bonus powitalny, musisz obrócić nim zgodnie z wymaganiami przedstawionymi w regulaminie promocji.
• Status swojego bonusu możesz śledzić w zakładce Moje konto &gt; bonusyna stronie Expekt lub przy pomocy e-mailowych powiadomień.
Przeczytaj regulamin promocji.
Jeśli masz pytania dotyczące oferty, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, klikając tutaj.

J 17

jjflores

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest wlasnie lipa...
A czy np jesli moja mama (co oczywiste) ma ten sam adres na dokumencie tozsamosci to czy bedzie mogla skorzystac z bonusu jak ja juz kiedys korzystalem??Niby jest w regulaminie o bonusie na 1 ip ale znam braci co maja na Expekcie i obydwaj dostali zreszta starsza moja dostala juz bonus na Bet365 i Bwin ????

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hmm właśnie obróciłem 100 zł , które zostało wpłacone na konto przelewem i nie dopisało mi dodatkowych 100 zł do konta na expekcie :/ , chyba , że trzeba poczekać coś :/ a rejestracje wykonałem tak jak pisze powyżej

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Kasztan, pytałem na czacie bo także mi nie dopisywali. Powiedzieli, że trzeba poczekać 14h od ROZLICZENIA zakładu. Ja dostałem po 20h (dostaniesz powiadomienie mailem)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kasztan511 +7 Punkty
kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jaką metodą wpłacaliście?

Ja wpłaciłem przelewy24 , mam nadzieję, że jutro z rana kaska bedzie ???? , bo dzisiaj rano mi ostatni kupon rozliczyli ????

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdź maila albo pogadaj na chacie bo słyszałem o przypadku że skan dowodu chcieli przed dopisaniem bonusu.

big93 46

big93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Do końca tego nie rozumiem. Żeby mi podwoili kwotę, którą wpłaciłem muszę puścić u nich kupon z kursem minimalnym 2zł. A za ile mam puścić ten kupon? Za wszystko co wrzuciłem, czy powiedzmy nawet za symboliczną złotówkę? A później pisze, ze kasę mogę wypłacić jeśli obrócę nią 6 razy. Muszę obrócić 6 razy całą wpłaconą gotówką czy mogę powiedzmy 6 razy puścić kupony po 1zł każdy i starczy?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Do końca tego nie rozumiem. Żeby mi podwoili kwotę, którą wpłaciłem muszę puścić u nich kupon z kursem minimalnym 2zł. A za ile mam puścić ten kupon? Za wszystko co wrzuciłem, czy powiedzmy nawet za symboliczną złotówkę? A później pisze, ze kasę mogę wypłacić jeśli obrócę nią 6 razy. Muszę obrócić 6 razy całą wpłaconą gotówką czy mogę powiedzmy 6 razy puścić kupony po 1zł każdy i starczy?
po pierwsze kurs podaje się po prostu, np. 2,05 nie w złotówkach :???:;)
na przykładzie 200zł ...
wpłacasz 200zł musisz w sumie za 200zł zagrać ako: 2 lub ponad 2. Nie ważne, możesz zagrać 200zakładów po 1zł lub 1 zakład po 200zł. Wówczas obróciłeś wpłacony depozyt (200zł). Wtedy jest do Twojego konta dodawane bonusowe 200zł które musisz obrócić po kursie min. 2 6x ... czyli z bonusu musisz zagrać za conajmniej 1200zł kurs min. 2. Tak na szybko napisałem, mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem.

karamazow 110

karamazow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baker Street
po pierwsze kurs podaje się po prostu, np. 2,05 nie w złotówkach :???:;)
na przykładzie 200zł ...
wpłacasz 200zł musisz w sumie za 200zł zagrać ako: 2 lub ponad 2. Nie ważne, możesz zagrać 200zakładów po 1zł lub 1 zakład po 200zł. Wówczas obróciłeś wpłacony depozyt (200zł). Wtedy jest do Twojego konta dodawane bonusowe 200zł które musisz obrócić po kursie min. 2 6x ... czyli z bonusu musisz zagrać za conajmniej 1200zł kurs min. 2. Tak na szybko napisałem, mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem.
Jak dla mnie to musi od razu zagrać za całe 200 zeta żeby uwolnić bonus:
&quot;Bonus zostanie dopisany do stanu Twojego konta zaraz po tym, gdy dokonasz jednorazowego obrotu depozytem&quot;
W tą stronę nie kombinowałem, może dobrze prawisz mi od razu się skojarzyło, że musi puścić jeden zakład za 200.

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jak dla mnie to musi od razu zagrać za całe 200 zeta żeby uwolnić bonus:
&quot;Bonus zostanie dopisany do stanu Twojego konta zaraz po tym, gdy dokonasz jednorazowego obrotu depozytem&quot;
jednorazowy czyli zagra za 200zł nieważne w jakiej formie musi zagrać za 200zł, żeby było ok. Może być 20x za 10zł albo raz za 200zł ważne, żeby w sumie zagrać za 200zł kupony o ako co najmniej 2

L 72

loozer21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasztan i jak przyznali CI bonus czy musiałeś coś wysyłać i dopiero?

big93 46

big93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A ja sobie jednak dam spokój z tym bonusem. Bo narobić się przy tym trzeba i kasę ryzykować. Oni głupi nie są, gdyby im się to nie opłacało to by takiej promocji nie robili;)

R 0

redsprite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Witam
jak to jest z tym samym adresem zameldowania? dwie osoby z tym samym adresem mogą uczestniczyć w promocji.
IP to nie problem bo z bratem mamy różne tylko on wyprowadzając się nie wymeldował się. Jak interpretuje to expect?

arturwb 94

arturwb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam
jak to jest z tym samym adresem zameldowania? dwie osoby z tym samym adresem mogą uczestniczyć w promocji.
IP to nie problem bo z bratem mamy różne tylko on wyprowadzając się nie wymeldował się. Jak interpretuje to expect?
najlepiej napisz na liveczacie do nich..
jakby powiedzieli, że nie ma problemu to zachowaj kopie rozmowy, jakby potem im się coś odwidziało

R 0

redsprite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
najlepiej napisz na liveczacie do nich..
jakby powiedzieli, że nie ma problemu to zachowaj kopie rozmowy, jakby potem im się coś odwidziało
wycieli mi tą część regulaminu: 3.3 - Graczom/ użytkownikom danego adresu IP przysługuje tylko jeden bonus.

Więc adres zamieszkania teoretycznie się nie liczy, aby logować się z innych adresów IP

edit:
następny mail od supportu: Uprzejmie informuje, ze taka osoba bedzie mogla skorzystac z promocji powitalnej jednak niezbedne bedzie potwierdzenie danych osobowych oraz adresowych Pana oraz drugiej osoby a takze przeslanie wyjasnienia co do faktu wspoldzielenia adresu.
W razie jakichkolwiek pytan badz watpliwosci, prosimy o ponowny kontakt.
Pozdrawiam,
Radoslaw Litner

PS.
Ciekawe co oznacza przesłanie wyjaśnienia co do faktu współdzielenia adresu.

wiszu94 18

wiszu94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jest możliwość wpłacenia pierwszego depozytu przez osobę 3cią ?
I czy trzeba rejestrować się ze specjalnego linku żeby uzyskać bonus ?