>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mega Promocja w Betsson: Zakład bez ryzyka do 150 PLN !

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie ma gdzie zapytać. Proszę to później usunąć. Czy do zakładu bez ryzyka 30zł, na zwycięzcę turnieju w piłce ręcznej można dodać inne dyscypliny sportowe? Jak najbardziej technicznie, mi to dodaje. Ale w regulaminie jest, że promocja tylko na zwycięzcę turnieju. A jak jest w rzeczywistości można dodać inne typy? W poprzednich tego typu promocjach, bez problemu można było dodawać inne dyscypliny do zakładu &quot;obowiązkowego&quot;. Czy coś się zmieniło?
Wyciąg z regulaminu:
&quot;Aby otrzymać Zakład bez ryzyka, należy nacisnąć w przycisk &quot;Zakład bez ryzyka&quot; znajdujący się na stronie promocji. Wartość zakładu bez ryzyka to 30 PLN - aby go postawić należy posiadać na koncie przynajmniej 30 PLN. Zakład może zostać postawiony tylko na zwycięzcę turnieju.&quot;
Niby regulamin określa jasno, że typ tylko na zwycięzcę turnieju. Ale w poprzednich edycjach było podobnie, mimo to można było dodawać inne zakłady. Czy coś teraz się zmieniło?

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
Tak spokojnie możesz dodać dowolne zdarzenia sportowe i dostaniesz zwrot w razie czego. ;)

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Jesteś pewien, przed chwilą rozmawiałem na live-chat i babka powiedziała, że regulamin mówi jasno. I może tak być, że jeśli typ na zwycięzcę wejdzie, a nie wejdzie co innego. To nie dostanę zwrotu, i będzie to zgodne z regulaminem. Czy sam to testowałeś może? Postawiłeś taśmę i nie weszło ci coś innego, i dostałeś zwrot?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Jak z weryfikacją teraz betsson? Też cudują z dowodami przy twarzy itp?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oni czy Betsafe chyba nie cudowali nigdy z selfie. Prawdopodobnie dalej wystarczy wgrać podstawowy zestaw (dowód, potwierdzenie adresu i e-portfel) w panelu konta i przechodzi. Dość szybko zmienia się pasek przy dokumentach na zatwierdzony.
@tomku11
Są firmy, u których taki wymóg jest nawet na porządku dziennym. Niemniej w tej stajni o której piszemy to rzadka - o ile w ogóle występująca - praktyka.

T 0

tomku11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kuchcik zdziwiłbyś się. Na dobrą sprawę każdy buk bez wyjątku może sobie zawołać selfie i mają na to wyeb.... bo i tak nikt im nic nie zrobi a jak będą chcieli to mogą sobie nawet zawołać akt chrztu i świadectwo z gimnazjum.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Jak z weryfikacją teraz betsson? Też cudują z dowodami przy twarzy itp?

Zależy jak duże pieniądze wygrałeś ;) a tak na serio, póki co nie było takiego cudowania. Ja wypłacałem wiele razy i nie wołali żadnego selfie.. nawet do tej pory nie musiałem żadnych dokumentów im wysyłać..

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Witam, czy ktoś również dostał maila od Betssona, że za zalogowanie się dostanie 15 zł bonusu? Sprawdzam wiarygodność tego. Co prawda może akurat mi to przysłali, bowiem nie logowałem się tam kilka lat, nie wiem. Proszę o pomoc jeśli ktoś ma możliwość ????

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
tak, masz 15 zeta + przy kolejnym depozycie over 30zł dostajesz freebet 30zł
(ważne chyba do 13 albo 16marca)

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Ostatnio mam mega fart co zarejestruję się u buka to wychodzę na plus, ale w cuda nie wierzę i w wieczny fart też nie, stąd też mam pytanie:
jeśli wejdę z 200zł otrzymam bonusowe 200zł czy od ręki mogę wypłacić swoje 200zł? a bonusem po prostu poświrować bez konsekwencji? ????

H 88

hops1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ostatnio mam mega fart co zarejestruję się u buka to wychodzę na plus, ale w cuda nie wierzę i w wieczny fart też nie, stąd też mam pytanie:
jeśli wejdę z 200zł otrzymam bonusowe 200zł czy od ręki mogę wypłacić swoje 200zł? a bonusem po prostu poświrować bez konsekwencji? ????

Niestety, tak nie można. Jest to niedozwolone. To nie jest firma charytatywna

lukasabat 1

lukasabat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Mimo wszystko zaskoczyłeś mnie, bo w regulaminie wyraźnie pisze, że trzeba obrócić bonusem a nie całą kasą. ;) Dzięki za info, 200zł lepiej zainwestuję w siebie w takim razie

D 224

dboniem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy ktoś korzysta z promocji poniedziałkowy prezent ? Można wygrywać przez 4 tygodnie w pon darmowy zakład o zmiennej wartości. Ja póki co otrzymałem 3 razy najniższy możliwy 30 zł

M 0

matrix24

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy to normalne że dzwonią z betssona i przedstawiają podobną promocję do powyższej i pytają czemu od dłuższego czasu nie gram na ich stronie ?

B 0

benzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bettson to solidny bukmacher. Bonus niestety został przeze mnie przegrany ale miło wspominam relacje z tym bukiem

M 163

maniek04121993

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawdzić pocztę albo konto betsson
Chwyć bonus i darmowy zakład
Aby uczcić piłkarski weekend na najwyższym poziomie, przyznaliśmy na Twoje konto bonus 15PLN, a to jeszcze nie wszystko. Zdobądź darmowy zakład za 30PLN jeśli wpłacisz minimum 60PLN.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
Solidny bukmacher! Dużo bonusów ! Niespodzianek w postaci darmowych zakładów i wiele innych!
Polecam!