>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mecz niedokończony

H 0

hardwell7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Postawiłem w weekend mecze polskiej ekstraklasy w punkcie STS w Gdańsku. Wszystkie mecze mi weszły za wyjątkiem Zagłebie-Widzew wynik zgadzał się z moim typem 1x, jednak mecz został przerwany w 88 minucie, przy stanie 3-3 i przy sprawdzeniu kuponu na stronie STS przy tym meczu pokazuje się znak zapytania. Poszedłem do punktu, w którym zawarłem zakład i miła Pani powiedziała mi, że jeżeli minie 48h od zakończenia meczu to kurs tego konkretnego meczu zostanie zweryfikowany na 1,0. Minęło już kilka godzin więcej , a na kuponie na stronie dalej znak zapytania i teraz mam pytanie muszę czekać na decyzję komisji Ekstraklasy odnośnie dokończenia meczu lub walkowera dla Widzewa czy jak i czy w sytuacji, gdy będzie walkower dla Widzewa mój kupon będzie uznany za nieważny czy kurs zweryfikowany na 1,0?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Postawiłem w weekend mecze polskiej ekstraklasy w punkcie STS w Gdańsku. Wszystkie mecze mi weszły za wyjątkiem Zagłebie-Widzew wynik zgadzał się z moim typem 1x, jednak mecz został przerwany w 88 minucie, przy stanie 3-3 i przy sprawdzeniu kuponu na stronie STS przy tym meczu pokazuje się znak zapytania. Poszedłem do punktu, w którym zawarłem zakład i miła Pani powiedziała mi, że jeżeli minie 48h od zakończenia meczu to kurs tego konkretnego meczu zostanie zweryfikowany na 1,0. Minęło już kilka godzin więcej , a na kuponie na stronie dalej znak zapytania i teraz mam pytanie muszę czekać na decyzję komisji Ekstraklasy odnośnie dokończenia meczu lub walkowera dla Widzewa czy jak i czy w sytuacji, gdy będzie walkower dla Widzewa mój kupon będzie uznany za nieważny czy kurs zweryfikowany na 1,0?
Jeśli do 48 h nie zostanie rozegrany zostanie policzony po kursie 1,00

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
72h
&quot;Wszystkie zakłady przyjęte przez Bukmachera będą ważne tylko wtedy, jeśli był ...... zakończony w ciągu 72 godzin od początkowej godziny&quot;

H 0

hardwell7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
72h minęły i dalej nic Pani w punkcie była wyraźnie zdezorientowana i nie wiedziała co mi powiedzieć. Chyba jednak muszę czekać na ta komisję śmieszną.

oski1929 853

oski1929

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
napisz jutro do pomocy online na ich stronie babka wtedy to rozliczy. Widocznie umkło to im. Niedawno miałem tak grając handi w tenisie, kończyli nastepnego dnia.

H 0

hardwell7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Decyzja komisji jest do supportu napisałem teraz czekać, aż w końcu zmienią ten kurs.