>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mbank...

Status
Zamknięty.
pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Załozyłem konto w Mbanku, teraz muszę czekać aż zadzwoni do mnie kurier aby umowic sie podpisac dokumenty. Czekam juz 5 dni... Wie ktos ile sie czeka na tego kuriera ??

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja czekałem chyba z 7 dni więc nie martw się. Kurier zadzwonił i za 15 minut był w domu. Na pewno przyjedzie :mrgreen: Podpiszecie dokumenty i będzie lux ????

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dzieki. Bo juz myslałem ze cos jest nie tak z tym kurierem. Bo na stronie Mbanku pisze ze kurier skontaktuje sie z daną osoba po 2-3 dniach. Musze poczekac ????

krzepas 0

krzepas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
ja czekałem ponad tydzien, pozniej z miesiąc na aktywacje i kolejny miesiąc na karte :] więc uzbrój sie w cierpliwosc

michauek 2

michauek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Heh... po 2-3 dniach ... Dobre żarty ???? Ja czekałem na telefon od kuriera ponad 2 tygodnie, konto zakładałem niedawno więc to chyba najświeższe info. Wchodziłem często na czat MBanku bo nie wiedziałem czemu tak długo czekam to tam niektórzy mówili ze czekają już np. 3 tygodnie... Na aktywacje czekałem też około tygodnia, a na samą karte czekam też już chyba z 2 tygodnie a pisało ze w ciągu paru dni bedzie...

Więc podsumujmy ???? Od czasu złożenia wniosku w necie o założenie konta czekałem około 2,5 tygodnia, na aktywację konta czekałem ponad tydzień, czyli cała procedura trwała miesiąc. Ale wkońcu jest to praktycznie całkowicie darmowe konto, więc i tak niema co narzekać.,

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Siema.... Mam parę pytań w sprawie konta w Mbanku. Jak ktos by miał ochotę odpowiedziec to piszczie gg:4118562

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
to zadaj je tutaj, albo najlepiej zadzwoń na ich infolinię :]

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Bo dostałem e-mail od nich, ze umowa od kuriera została dostarczona do Mbanku, i teraz mam pytanie ile gdzies jeszcze bede musiał czekac na aktywacje konta??

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Cała operacja zakładania konta w mBanku z tego co wiem trwa około miesiąca.

p.s nie pisz pogrubieniem

dlord 5

dlord

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja na telefon czekałem 2,5 tygodnia, przyjazd 2dni, aktywacja tydzie karta tydzien

Co do ostatniego pytania.

to juz niedługo pare dni.

arahja88 0

arahja88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po zlozeniu wniosku po tygodniu zadzwonil kurier i po 15minutach byl juz u mnie :) konto odrazu bylo aktywne

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam

Mam pewien problem, mam juz otworzone konto w mbanku, i mieli mi przysłac karte kredytową, czekam juz ponad miesiąc a karty nadal nie ma. co mam robic ??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
napewno zaznaczyłeś opcję w składaniu podania o otwarcie konta, iż chcesz miec kartę VE :?: Jeśli tak to zadzwoń najlepiej na mLinię, tam wszystkiego dokładnie się dowiesz ;)

pozdrawiam

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja chyba pobilem rekord ???? czekalem niecaly tydzien na telefon a nastepnego dnai byl kurier. mam nadzieje ze tak bedzie z kartaxD i wlasnie dostalem teraz hasla i kody xD fajne konto polecam i duz onie kosztuje .

rzn10 0

rzn10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam 14 lat i chce załozyć w Mbanku konto dla młodzieży, czy kurier domnie też przyjedzie ?? i czy mbank ma jakies minusy??

Cała operacja Izzy konta odbywa sie bez zadnych spotkan .Umowy przychodzą poczta.Mbank to super bank niemam z nimi zadnych problemów.Szybkie przelewy

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
poczta przychodza papiery, ale tak samo kurier sie umowi z Toba na podpisanie umowy i przyjdzie Ci sam do domu

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
macie może ostatnio problemy z mbankiem ?
Wszystkie przelewy do Was docierają ?

Status
Zamknięty.