>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Max 1250 PLN bez ryzyka ?

P 1

piny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Ostatnio wpadłem na taki oto pomysł &quot;zarobienia 1250 pln&quot; w miesiąc z zerowym ryzykiem. Alior Sync oddaje 5% od zakupów przez internet, ale nie od depozytów na zakłady bukmacherskie. Więc robimy tak: 1. kupujemy kupon ukash 1k PLN deponujemy w jakimś buku 2. zawieramy zakład niskim nawet 1.00 kursem 3. szybko ściągamy kasę do siebie na konto. Takich transakcji musimy zrobić 25 żeby z aliora ściągnąć max 1250 pln w miesiąc - nie jest to jakaś ogromna kwota, ale zawsze kilka zł więcej. 125% zysku w miesiąc :cool: co myślicie o takim zarobku ?
Jakie widzicie luki i na czym to może się wyłożyć ? ustawa anty hazardowa ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
esiok5121 +1 Punkty
E 59

exploser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie zdziwie się jak zaniedługo Ci zablokują konto , troszkę nielegalne tak mi się wydaję

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Ostatnio wpadłem na taki oto pomysł &quot;zarobienia 1250 pln&quot; w miesiąc z zerowym ryzykiem. Alior Sync oddaje 5% od zakupów przez internet, ale nie od depozytów na zakłady bukmacherskie. Więc robimy tak: 1. kupujemy kupon ukash 1k PLN deponujemy w jakimś buku 2. zawieramy zakład niskim nawet 1.00 kursem 3. szybko ściągamy kasę do siebie na konto. Takich transakcji musimy zrobić 25 żeby z aliora ściągnąć max 1250 pln w miesiąc - nie jest to jakaś ogromna kwota, ale zawsze kilka zł więcej. 125% zysku w miesiąc :cool: co myślicie o takim zarobku ?
Jakie widzicie luki i na czym to może się wyłożyć ? ustawa anty hazardowa ?

podstawowa sprawa to taka, że wyłożyć się można nawet po 1.01. Ale opcja depozytu ciekawa, zawsze lepiej tak i miec 5% zwrotu niz od razu na MB

esiok5121 313

esiok5121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
albo zagrac w pokera z 150 sitkow 2,4$ nie powinno byc problemu ???? w ostatecznosci jakiegos shurebeta ????

P 4

poczatkujacy00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice
Można też kupić np 10x 300 zł paysafecard i sprzedawać na allegro, po 313 zł schodzą bardzo dobrze.