>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Mati Typuje Buk Bankrutuje // Wyspy Brytyjskie głównie konik angielska Premier League oraz Champions

mateuszes 188

mateuszes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard
Witam Gorąco Wszystkich Typerów!
W moim temacie znajdziecie głównie typy na piłkę nożną z Wielkiej Brytanii. Oczywiście każdy wpis poprzedzony ciekawą analizą. Mój konik Angielska Premier League oraz Championship. Śledzę również niższe ligi angielskie
Zapraszam do śledzenia i wysokich wygranych
Mateuszes

mateuszes 188

mateuszes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard
27.08.2018
Manchester United - Tottenham Hotspur

Już dziś zapowiada się ciekawe spotkanie , uznane jako hit 3 kolejki Premier League
Fakty są takie że Manchester United zanotował na Old Trafford z 26 spotkań 21 zwycięstw ..osobiście jestem zwolennikiem tak zwanych teorii spiskowych mam tu na myśli efekt nowej miotły, seria spotkań, to że ekipa nigdy z kimś nie wygrała i ciąży nad nią fatum. Ale do rzeczy bo jestem również racjonalistą a fakty są takie nie inne MU to drużyna w przejściowym kryzysie. Do składu wracają tacy zawodnicy jak Valencia, Matić, i Alexis spore wzmocnienie porównując z meczem z Brighton. Herrera występ niepewny. Forma napastników w MU również nie zachwyca. Co do Totków wiadomo bez wzmocnień, ekipa zna się nie od dziś Harry strzela w sierpniu gdzie miał z tym problemy. Pochettino szanuje bardzo Mou a jak ktoś kogoś szanuje chce być taki jaki on, czyli będzie chciał za wszelką cenę ograć Portugalczyka. A co wtedy stanie się z Mou moim zdaniem zwolnienie z posady. Presja ogromna.
Typy
Tottenham @3.15 ✅

Wolne wnioski ~ Mou leci z posady
Pomeczowe analiza
Świetna 1 połowa naprawdę byłem zaskoczony dobra gra czerwonych , Mourinho faktycznie zniszczył Pochettino ale nie on gra zawinili głównie w 2 połowie obrońcy i moim zdaniem De Gea ...już nie jest tak pewnym pkt jak rok temu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
freez. +1 Punkty (Tak trzymaj!)
mateuszes 188

mateuszes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard
Cześć wszystkim
Mam na dziś dublecik dość wg mnie prawdopodobny a mianowicie
Burton -Aston Villa Typ 2 @1.78 ⛔
Ekipę Steve Bruce śledziłem już w poprzednim sezonie Championship jak wiemy nie udało im się osiągnąć upragnionego awansu do PL , w tym sezonie po kilku kolejkach wyniki są na plus , świetna gra na wyjeździe. Rok temu Burton był potentatem do spadku z Championship tak też się stało polegli 2 razy u siebie i na wyjeżdzie z AV. Co ma dziś do zaoferowania Bruce rzekomo chce Dać odpocząć piłkarzom choć chodzą pogłoski że może da dziś zadebiutować yaniccowi Bolasie który to przyszedł z Evertonu. Do końca nie będzie to łatwa przeprawa ale idę w stronę AV głównie dlatego że Burton słabo weszła w sezon.
Wimbledon - West Ham Typ 2 @1.53 ✅
Arnautovic pewnie wypadnie , nabył kontuzji po ligowym meczu. Co nie zmienia faktu , ze jest kilku zawodnikow ktorych go zastapi np. Meksykanin Chicharito.
West Ham ma coś do udowodnienia sobie, kibicą którzy patrzac na ich letnie wzmocnienia myśleli że wejście w sezon będzie bardziej udane. Dziś jest mecz w którym można ich uspokoić

mateuszes 188

mateuszes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard
Cardiff - Arsenal Londyn Typ: 2 @1.61✅
Burnley - Manchester United Typ:2 @1.71✅
Watford - Tottenham Hotspur Typ: BTS @ 1.71 ✅
Bristol City - Blackburn Rovers Typ: X2 @1.65⛔
AKO 7.77

Trochę brak czasu na pisanie analizy , bynajmniej śledziłem tą kolejkę i dopiero dziś byłem wstanie coś ciekawego wrzucić
Gram 4 typy w AKO

~ Co prawda Blackburn nie weszło ale o 17 odkułem się na BTS Watfordu z Totkami i MU